Nijntje vloerkleed- een tip voor de kinderkamer

Tijdens de Kindvak in 2018 had ik een primeur! Er zijn namelijk super gave nijntje vloerkleden ontwikkeld. Echte deur en speelmatten! Wie houdt er nu niet van nijntje? Ik vind het gewoon bijna jammer dat dochterlief al te oud is om een nijntje vloerkleed in haar kamer te leggen. Maar er zijn ook grote speelmatten! yeah yeah! 

Nijntje

Zeg ik Dick Bruna dan zeg jij nijntje! Het lieve kleine konijntje. Nijntje is al zo oud en Nederlands, ook al is ze in het buitenland al bekend is Miffy. Nijntje heeft vele vriendjes en vriendinnetjes zoals nina en snuffie. Ik denk haast wel dat elke ouder wel een nijntje boek in de kast heeft staan. Is het niet om je eigen jeugdsentiment dan wel omdat het gewoon super leuke voorleesboekjes zijn.

nijntje in madurodam

Ben je een echte nijntje fan dan ben je misschien al in Madurodam geweest voor de nijntje speeltuin. Misschien heb je zelfs wel in de Nijntjekamer geslapen in de StayOkay in Utrecht of het nijntjemuseum bezocht? ( Die laatste staat nog steeds op de planning voor ons).

Heb jij altijd al meer nijntje in huis willen hebben dan kan dat vanaf nu met een nijntje vloerkleed!

Nijntje vloerkleed

nijntje vloerkleed

Op de kindvak liep ik dus nietsvermoedend tegen deze stand op. De stand was leeg (van personen) en ik stond er naar te kijken met mijn mond open met een grote ooohhhh!!!! (als een soort kreet uit mijn mond komend) De standhouder wilde net weglopen om water te halen voor koffie en zag mij staan verwonderd, (Lees glunderend) staan kijken naar al het prachtigs wat op zijn muren hing. Een nijntje vloerkleed in allerlei mogelijkheden.

nijntje matten

Ja en dan heb je dus een gastouder en mamablogger in je stand staan die alles wil weten over deze nieuwe nijntje vloerkleden!

Boven mijn hoge box heb ik namelijk een geborduurde alfabet lijst hangen van Bruna.. en zo’n nijntje vloerkleed op de grond maakt het helemaal af natuurlijk!

nijntje vloerkleed

Er zijn twee soorten. De kortharige nijntje vloerkleden zoals de hinkelbaan en de buitenbelevenissen van nijntje. Maar ook de ronde en vierkante nijntje matten met nina en nijntje erop.

De andere soort van de nacht en nijntje zelf zijn meer velours. Badmat materiaal zeg maar.

nijntje matten

Uiteraard heb ik ook even gevraagd naar wat dit dan wel niet allemaal moet gaan kosten. Wij gastouders hebben nu eenmaal niet een wereldomzet, maar willen wel heel graag ook gave dingen kopen voor onze gastkindjes toch! ( of in dit geval ook stiekem een beetje omdat ik het zelf veel te leuk vind).

Hier vind je gave nijntje vloerkleden:

Lees ook deze blogs

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

14 reacties

  1. Ik zou er zo eentje wel voor mijn deur leggen als ik ze mooi vondt, hoor! Sommige dingen herinneren je altijd aan je kindertijd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.