Pannenkoeken en cakejes met Fred&Ed en Home Made

Pannenkoeken, welk kind is er niet dol op! Wij eten altijd pannenkoeken met Fred&Ed appelstroop, maar er zijn nog veel meer lekkere producten van Fred&Ed om met je kind mee aan de slag te gaan!

Fred&Ed

Fred&Ed

Fred&Ed hebben die handige knijptubes om je pannenkoek zonder te knoeien mee te versieren. ideaal voor die kleine kinderhandjes om vast te pakken en ze alles lekker zelf te laten doen.

Fred&Ed

WIj hebben altijd de Fred&Ed appelstroop in huis staan, maar daar is sinds kort ook de Fred&Ed schenkstroop bij gekomen. De stroop komt er met een mooie dunne sliert uitzetten waardoor je niet een grote hoop stroop op je pannenkoek krijgt zoals met de normale pannenkoekenstroop. Ideaal voor kinderen dus.

Bakmixen van Fred&Ed en Home Made

Fred&Ed

Wist je dat Fred&Ed nu ook bakmixen hebben in de collectie? Samen met Home made zijn ze een samenwerking aangegaan om samen leuke bakproducten voor kinderen te ontwikkelen. Het resultaat hiervan zijn twee nieuwe pannenkoekenmixen met versiersjablonen en kleurenpret cakejes en koekjes waarmee kinderen heerlijk creatief aan de slag kunnen in de keuken. De pannenkoekenmixen bevatten vezels die je niet proeft en de kleurenpret cakejes en koekjes bevatten alleen natuurlijke kleurstoffen, dus hier kunnen de kinderen onbezorgd van genieten

Zo is er een pannenkoekenmix en een meergranen pannenkoekenmix van Fred&Ed en Home made.

Fred&EdFred&Ed

In de pannenkoekmixen zit een sjabloon om je pannenkoek leuk te versieren met poedersuiker. Dit werkt prima zolang je peuterdochter niet opeens de mal verkeerd van het bord aftilt en het overbodige poedersuiker vrolijk op haar pannenkoek strooit hahahaFred&Ed

Bakken met Fred&Ed

Fred&Ed

Je kunt ook vrolijke bakmixen kopen om samen vrolijk gekleurde koekjes of cakejes te bakken. Dit is echt extra leuk omdat je nu als het ware gaat toveren!

Fred&Ed Fred&Ed

In de verpakking zitten 3 zakjes met verschillende kleuren en wat cupcakevormpjes. Het enige wat je nog maar hoeft toe te voegen is water. Fred&Ed Fred&Ed

Even mixen en vullen maar die bakjes. Het is wel wat plakkerig natuurlijk, maar je kunt mooi mengen met de kleuren .

Fred&Ed Fred&Ed

Nog even in de oven en je hebt hele vrolijke cupcakes om lekker op te smikkelen en uit te delen. Tussendoor oefen je natuurlijk de kleuren!

De mixen zijn trouwens ook ideaal voor de kerstdagen want groen en rood zit er in!

Het enige nadeel vind ik zelf is dat er suiker inzit, maar het brengt mij wel op ideeën om zelf met voedselkleurstof een keer vrolijk gekleurd deeg te maken met de kinderen.

Voor meer leuke ideeen neem even een blikje op de faceboogpagina’s van Fred&Ed en Home made

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.