Skip to Content

Met Owly storyteller van Bigben maak je van elk bedritueel een magisch moment

Mijn kinderen willen altijd een nachtlampje aan in hun kamer. En natuurlijk ook een verhaaltje voor het slapengaan. Met Owly storyteller heb je dit nu allebei en kan je hem ook nog moeiteloos meenemen naar een ander slaapadres! Hoe ideaal is dat. Ben je ook benieuwd hoe Owly storyteller een magisch moment van het bedritueel kan maken?

hoofdfoto

Tijd om naar bed te gaan!

Bedtijd is bij ons niet even wat je zo doet. Wij wassen de kinderen eerst, trekken de pyjama’s aan, geven een vitamientje, tandenpoetsen, in stoppen en eindigen met een verhaaltje. Daarna zetten we een lichtje aan en gaan weg. Een heel ritueel die elke dag eigenlijk hetzelfde is. Hebben jullie dat ook? Dat je eigenlijk alles automatisch doet? Ook als we op vakantie zijn of de kinderen ergens slapen verloopt het bedritueel altijd hetzelfde. Meestal wordt het ganglicht of een klein lampje aangezegd als ze ergens anders zijn. Maar kan dit ritueel niet magischer?

Owly Storyteller projector

Een lampje met plaatjes, hoe leuk is dat? Toen ik het voorbij zag komen, vond ik dit gelijk een goed idee voor mijn dochter. Zij wil altijd en overal een lichtje aan hebben en is dol op het verzinnen van verhaaltjes. Nou dan is Owly Storyteller echt iets voor haar! Op zijn buik brand een lichtje die je aan kan zetten, met of zonder timer. In het wit of met verschillende kleurtjes. Daarnaast zit er een projector in zijn hoed. Stop hier het schijfje in en je kan urenlang fantaseren over de dingen die je ziet. Muziekje erbij en de magie kan beginnen!

Drie soorten verhalen

Maar hoe bereik je die magie en wat zie je precies? Bij Owly Storyteller worden drie schijfjes meegeleverd. Op deze schijfjes staat een verhaal afgebeeld in plaatjes. Door aan het schijfje te draaien zie je het verhaal geprojecteerd worden op je plafond of op de muur. Met zijn hoed kan je het beeld scherpstellen. Zelfs mijn kind kan dit! En juist doordat ze het zelf kan vindt ze de uil echt fantastisch. Haar favoriete verhaal is de dierenfanfare, maar met de prinses en haar charmante prins kan ze heerlijk wegdromen. De waterfeeën met Siméon vindt ze een beetje spannend getekend. Maar ook over dit verhaal kan je heerlijk wegdromen..

Owly Storyteller kan je overal mee naar toe nemen

Owly Storyteller heeft geen stekker. Je laadt hem op en daarna kan je hem overal neerzetten waar je wil. Gaat ze naar opa en oma? Dan kan Owly lekker mee. Op vakantie? Owly kan overal mee naar toe. Het handige opbergvakje onderaan zorgt ervoor dat je alle verhalen moeiteloos mee kan nemen. Dus vanaf nu heb je altijd licht voor jouw kleintje bij de hand en hoef je nooit meer een extra boekje mee te nemen. Hoe handig is dat? Met Owly Storyteller heb je alles bij de hand!

Wat vindt mijn dochter van Owly Storyteller

Aan mijn blog kan je lezen dat ik erg enthousiast ben over Owly Storyletter en er misschien nog wel eentje ga aanschaffen voor mijn zoontje. Maar misschien is het ook wel leuk om te weten wat mijn dochter er van vindt. Dus hier een stukje van Isabel (4 jaar) over haar Owly Storyteller in haar eigen woorden!

Ik ben zo blij dat ik deze uil kreeg. Roze is mijn lievelingskleur, maar deze blauw is ook mooi. Ik vind zijn hoed grappig, want daar komt licht uit. Als je het rondje erin stop komt er een plaatje boven de kamer. Zo grappig. Mijn uiltje geeft ook licht. Ik druk op zijn buikje en dan is er licht. En hij geeft muziek! Mijn uiltje is de allerleukste. Hij heeft licht zelfs regenboogkleuren!, muziek en leuke plaatjes. De dieren vind ik het leukste om naar te kijken. De volgende keer wil ik wel liever de roze, want dat is echt voor meisjes! Ik denk dat andere kinderen dit lampje ook leuk vinden. Ik wel en wil er graag nog één, maar dan in het roze. Dan kan de blauwe naar mijn broer, want die wil ook graag zo’n lampje.

Isabel en Owly
Isabel en Owly

Een heel enthousiast meisje die erg blij is met haar Owly Storyteller projector. Wil jij van het bedritueel een magisch moment maken en zoek je een lampje die je overal neer kan zetten en mee naar toe kan nemen? Dan raad ik jou echt de OWly Storyteller Projector aan! Wil je meer weten over deze lamp? Klik dan hier.

uil in doos

Karaokemicrofoon Maïkou

Een ander nieuw product van BigBen is de karaokemicrofoon Maïkou.
Naar muziek luisteren, dansen en imiteren vinden kinderen heerlijk. Voor de beste zanger in spe of entertainer in de dop is er de draadloze karaokemicrofoon Maïkou. Maak er samen met je kind een knotsgekke show van! 

Je hoort niet alleen je eigen stem, maar met de bijgeleverde microfoonkoppen kan je kind zijn of haar stem veranderen in die van een zware pandastem, hoge vogelstem of dat van een robot. De Maïkou karaokemicrofoon kan nog meer. De microfoon heeft lichteffecten en het gezongen liedje kan je opnemen dankzij de handige  opnamefunctie. 

Muziek kun je eenvoudig en draadloos via Bluetooth afspelen. Zo kan je kind de muzikale prestaties afspelen en aan zijn of haar publiek presenteren. De microfoon, die in twee kleuren (roze en blauw) verkrijgbaar is, is ook geschikt om als kleine Bluetooth-speaker te gebruiken. 

Lees ook:

Footer4 nieuw
Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Feline

Saturday 7th of May 2022

Wij hebben hem ook. Geweldig. Weten jullie waar je de andere verhaal schijven kunt halen?

ellen

Sunday 8th of May 2022

Hoi Féline die zitten er bij toch? Onder de uil.

Charlotte

Sunday 12th of December 2021

Wat bijzonder :D

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.