Skip to Content

De Marvel Superhero Edukit 4-in-1 van Clementoni – een stoere set

Ontmoet de Marvel Superhelden! De sterke Hulk, lenige Spiderman, betrouwbare Captain America en stoere Iron Man. Vele kinderen zijn er groot fan van. En er is natuurlijk enorm veel keuze in speelgoed in het superhelden thema. Als je dat een beetje wilt doseren, dan is er de handige Marvel Superhero 4-in-1 Edukit van Clementoni. Een puzzel, memory, domino en associatiespel in 1. Om de superhelden fan heel blij te maken! Lees meer over de ervaringen met deze leuke cadeautip!

Marvel Superhero Edukit 4-in-1

Superhelden

Het superhelden thema, dat is iets met een enorme aantrekkingskracht op jonge kinderen. Wij hebben het altijd nog een beetje weten te temperen. Tot voor kort dan. Want sinds een tijdje is er toch een hulkverkleedpak opgedoken. Hebben we een spidermanpop en worden de pannendeksels als schild van Captain America gebruikt. De Marvel superhelden dus hebben hun intrede gedaan. Met dank aan You Tube kids. 

Maar goed, er ontstaat toch leuk fantasiespel. Ondanks dat dit soms met ietwat veel strijd en emotie gepaard gaat. Maar op het verlanglijstje staat het steevast bovenaan. Dus waar maak je een superhelden fan dan blij mee? Met puzzels en spelletjes natuurlijk van hun favoriete superhelden. Clementoni heeft daar een hele leuke combinatiedoos voor: de Marvel Superhero 4-in-1 Edukit. Waarom het de naam Edukit heeft gekregen maakt ons wel een beetje nieuwsgierig. Is het ook een beetje educatief? Wij mochten in ieder geval uitproberen of het in de smaak valt!

Marvel Superhero Edukit 4-in-1 Clementoni

De doos wordt zoals verwacht enthousiast ontvangen. Maar het is natuurlijk wel moeilijk kiezen, als er vier spellen in de doos blijken te zitten! Wat zit er in de doos:

  • puzzel: 35 stukjes
  • memoryspel: 32 kaartjes
  • domino spel: 28 kaartjes
  • associatiespel: 6 puzzeltjes

Het associatiespel blijkt te bestaan uit puzzeltjes van twee stukken, met een groot deel en een klein deel. Op het kleine deel staat een aanwijzing. Bij welke superheld past dit logo of schild? Kinderen kunnen dit dan aan elkaar leggen, en leren op deze manier dus associëren. Wat hoort bij elkaar?

Met dit speelgoed kun je dus eindeloos lang speelplezier hebben. Het is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De kwaliteit is prima, met stevige kartonnen onderdelen. Voor het eerste gebruik is het een kwestie van losmaken uit de houders. De plastic binnenverpakking bestaat uit vier componenten, zodat je de spellen gescheiden van elkaar weer kunt opbergen. Zo hoef je niet steeds bij het openmaken van de doos eerst alles uit te zoeken.

Heb je zin in een puzzel, of gaan we samen memory doen? Met deze Marvel Superhero Edukit 4-in-1 kun je verschillende kanten op. En dat is natuurlijk ideaal! De Superhelden afbeeldingen maken van elk spel een feestje. Overigens blijkt het Marvel superhelden team nog veel uitgebreider dan we dachten. En er zijn ook heel veel meisjes superhelden die op de kaartjes te zien zijn. Die kunnen natuurlijk ook superheld worden!

En eigenlijk hebben alle spellen behalve simpel spelplezier ook zeker een leercomponent. Puzzelen en memory zijn natuurlijk heel goed voor de cognitieve vaardigheden. Dus een educatieve set van Clementoni, en een leuke cadeautip!

Meer informatie vraag je bij de lokale speelgoedwinkel, of vind je hier

Meer stoer speelgoed van Clementoni

Clementoni is een grote Italiaanse speelgoedfabrikant. Met heel veel educatief, kleurrijk én stoer speelgoed. Een aantal van onze tips:

Marvel Superhero Edukit 4-in-1
Footer4 nieuw
Lianne
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.