Harry Potter tattoo station – een set van Clementoni

Ohw wat was mijn dochter blij toen ze deze Harry Potter tattoo station in haar schoen vond. Of nou ja, eronder dan want zulke grote schoenen heeft ze ook weer niet. Ze is dol op Harry Potter en heeft de eerste 3 films inmiddels gezien. Als het aan haar lag, had ze alle delen al gezien, maar wij proberen ons toch een beetje aan de kijkwijzer leeftijd te houden. En ach wij hebben er vroeger ook steeds een jaar op moeten wachten. Met deze set kan ze net als mama tattoo’s maken en dat vind ze erg tof!

Harry Potter tattoo station

In het Harry Potter tattoo station zit een gouden plastic doosje waar de bijgeleverde zwarte inkt voorzichtig ingedaan kan worden. Een zwart kohlpotlood, huidlijm, zilveren glitters, twee kwasten en stickers.

Dochterlief koos direct voor de letters HP. Ik deed zelf maar even de zwarte inkt in het potje en verder hoefde ik niks te doen.

Daarna wilde ze de sorteerhoed maken op haar arm. Nu vroeg ze wel mijn hulp om een dun lijntje te maken met de kohlpotlood en even te helpen met het dopje van de lijm te halen. Daarna ging ze zelfstandig de huidlijm erop doen gevolgd door de glitters.

Zelf doen

Wat vind ze het leuk om zelf met de glitters en de inkt aan de slag te gaan met deze Harry Potter tattoo station van Clementoni. De inkt was een beetje uitgelopen, maar dat gaf gewoon een extra dramatisch effect. Na 1 keer douchen waren de glitters en de inkt er al af. Dat gaf mij als moeder een geruststellend gevoel. Laat haar maar lekker experimenteren, als het niks is geworden, dan is het er ook gewoon zo weer af.

Wel hebben we afspraken gemaakt. Op haar armen mag ze los gaan, maar niet op haar gezicht. Dat vind ze allemaal prima, zolang ze het maar zelf mag doen!

stickers plakken

Clementoni heeft nog meer gave Harry Potter sets voor echte fans. Ik kan de Harry Potter Tattoo station niet vinden op Bol, maar het is te koop bij sites als Amazon en internet-toys.com. En anders kun je het wellicht bestellen bij de betere speelgoedwinkel.

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

1 reactie

  1. Dat ziet er wel uit als een super leuk kado. Mijn middelste vind tattoo’s en Harry Potter helemaal geweldig. Dus dit is een gouden combinatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.