Skip to Content

Het beste speelgoed van Nederland 2021 – een lijst bomvol inspiratie

In de speelgoedbranche maakt men zich klaar voor de drukte van de feestdagen. Nederland is in rep en roer, Sinterklaas en de Kerstman zijn al druk met kijken of de kinderen wel zoet zijn en cadeaus verzinnen. Want wat geef je je kinderen, er is immers zoveel keuze! Gelukkig zijn daar de nominaties en winnaars van Speelgoed van het jaar en het beste speelgoed van Nederland 2021.

Het Béste Speelgoed van Nederland 2021 helpt keuzes maken bij cadeaus

Het wordt steeds moeilijker om een keuze te maken om speelgoed te kopen voor je (klein)kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes of… jezelf. Het platform Het Béste Speelgoed van Nederland helpt daarom om meer duidelijkheid te geven en een zo breed mogelijk advies aan te bieden welk speelgoed voor wie het beste is. Criteria als samenspelen, verantwoord spelen, veiligheid, leeftijd, educatie, ontwikkeling, plezier en beweging spelen hierbij allemaal een belangrijke rol. Dit gaat dus verder dan alleen de kwalificatie ‘geschikt voor’.

De gebruiker kiest de winnaars!

De gebruiker kiest wat het beste speelgoed is en dat maakt Het Béste Speelgoed van Nederland 2021 uniek. De beste keuze voor jou is op deze manier dus ook de beste keuze van andere gebruikers. De gebruikers krijgen de grootste rol bij het selecteren van het speelgoed. En daardoor is de jury voor de nominaties 100% objectief. De winnaars worden door vakspecialisten uit de speelgoedmarkt gekozen. 

Onderverdeeld in vier categorieën:

Het beste speelgoed van Nederland 2021 is onderverdeeld in vier categorieën.

  • 0-3 jaar – Baby & Peuter 
  • 4-6 jaar – Kleuter 
  • 7-9 jaar – Schoolkind                 
  • 10+ – Tiener  

Categorie 0-3 jaar Het Béste Speelgoed van Nederland 2021

Petits Pretender ziekenhuis speelkoffer en speelmat van SES Creatieve

het beste speelgoed van Nederland 2021.

Deze mooie ziekenhuis speelkoffer uit de Petits pretenders lijn van SES, inclusief speelmat en vier houten speelfiguren zorgt voor urenlang speelplezier! Race met de ambulance door de straten of moet de helikopter de lucht in voor een snelle reddingsactie? Als dokter sta je al klaar. Wat een helden team! Dankzij het handige handvat en de magneetsluiting neem je jouw speelkoffer overal mee naar toe. De straten op de speelkoffer en speelmat sluiten mooi op elkaar aan en zijn uit te breiden met meerdere sets. Zo kun jij je speelwereld nog groter maken!

Tiny Talent Sorting Eggs van Ses Creative

het beste speelgoed van Nederland 2021.

Met deze speel en leer eieren van SES zijn de mogelijkheden eindeloos! Open de eieren en puzzel ze weer in elkaar, zoek welke vormen bij elkaar horen en leer ondertussen welke dieren er uit een ei komen. De eieren hebben bovendien een platte boven- en onderkant, om ze op te stapelen en te tellen. Urenlang speelplezier gegarandeerd! En fijn voor papa en mama: je ruimt de speel en leer eieren makkelijk op in de bijgeleverde eierdoos bewaarbox.

Surfer Minivan loopauto van Falk

falk loopauto

Met zijn mooie felle kleuren en ronde vormen zal deze loopauto snel het favoriete speelgoed van uw kind worden. De loopauto is gemakkelijk te manoeuvreren dankzij het werkende stuur met claxon. In het opbergvak onder de zitting kunt u speelgoed opbergen. Uw kind kan zijn of haar voornaam op het aanpasbare nummerplaatje schrijven om het helemaal van hem of haar te maken. Pluspunten Gemaakt in Frankrijk Stuur met claxon Opbergruimte onder stoel Aanpasbare nummerplaat Afmetingen: 55x30x35 cm Gewicht: 2.25kg

Peppa’s Houten Familiehuis! van Boti

het beste speelgoed van Nederland 2021 peppa pig

Neem een kijkje in Peppa Pigs leven met Peppa’s Houten Familiehuis! Het huis is gemaakt van duurzaam hout en geschikt voor kleine kinderhandjes. Inclusief houten meubels, keukenaccessoires en 1 Peppa figuurtje om eindeloos mee te spelen. Ook twee keer winnaar bij Speelgoed van het jaar 2021!

Woezel en Pip – Woezel Lopend en Pratend – knuffeldier van Rubotoys

dansende woezel en pip

Je eigen interactieve Woezel en Pip met geluid, een unieke speelervaring!
Nu kun je ècht spelen met jouw favoriete vriendje uit de Tovertuin! Aai hem over zijn hoofdje of lijfje en hij begint te praten. Hij kan zelfs lopen en met zijn staartje kwispelen. Speel, loop, lach en zing je met Woezel mee?
Verpakt in fraaie touchbox, inclusief 3 AA-batterijen.
Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Harry’s Helpy Toddys by Siku

het beste speelgoed van Nederland 2021.

De Toddy’s zijn veelzijdig en eindeloos speelplezier is gegarandeerd. Het beloonde hoogwaardige speelgoed helpt kinderen bij het ontwikkelen van fijne motoriek, uithoudingsvermogen, geduld, uithoudingsvermogen en concentratie.

Categorie 4-6 jaar Het Béste Speelgoed van Nederland 2021

Puzzel en Memory van Biobuddi

Hoe mooi is het om een grote puzzel te maken? Dat kan met deze speelgoed set van BiOBUDDi. De set bevat 48 grote puzzelstukken waar kinderen tussen de 2 en 6 jaar mee aan de slag kunnen. Je kunt de puzzel in 6 stappen afmaken. Als je nog iets te klein bent om ze alle zes af te maken, kun je beginnen met stap 1. Aan het eind heb je een mega grote puzzel.

Het plezier houdt niet op bij het maken van een puzzel. Dit is een 2 in 1 speelgoed set. Als je klaar bent met puzzelen, kun je met de puzzelstukjes een geweldig geheugenspel spelen. Deze speelgoedsets staan garant voor uren educatief speelplezier.

Deze puzzel is volledig in het thema van het zeeleven. Ook in twee andere varianten te koop.

Pokemon rugzak speelset

pokemon rugtas

Break that egg van Johntoy

het beste speelgoed van Nederland 2021.

Johntoy Break That Egg Eenhoorn verrassings-ei Hou jij ook zo van eenhoorns? Dan is dit ei echt iets voor jou! In het ei zit een verassings eenhoorn-figuurtje. Maak het ei kapot en speel daarna met het figuurtje. Het ei kan daarna weer heel gepuzzeld worden. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: meisjes Materiaal: kunststof Lengte: 8 cm Leeftijd: vanaf 3 jaar

Maxi strijkkralen van HAMA

maxibeads

Met deze strijkkralen maak je de mooiste werkjes. Ze zijn net een maatje groter. Daardoor kun je ze makkelijker kunt pakken en goed op het strijkkralenplankje zetten. Even laten strijken met een strijkpapiertje ertussen en
de kralen smelten aan elkaar. Er zitten twee bordjes in de bak en meer dan 3000 kralen. Het zorgt dus voor urenlang speelplezier, terwijl je meteen kleuren kunt leren en handigheid met je vingers oefent.

Dierenpraktijk Ecoiffier

het beste speelgoed van Nederland 2021.

Uitvouwbare werkbank in truck – Jouéco

het beste speelgoed van Nederland 2021.

Is het een truck of is het een werkbank? De Jouéco uitvouwbare truck is het allebei! Klap de werkbank in en je hebt een stoere truck om mee rond te rijden en te spelen. Zet de bestuurder in de cabine en ga op pad! Even klaar met rondrijden? Dan parkeer je de truck en klap je de werkbank uit, deze zit bomvol met alle accessoires en materialen die je nodig heb bij een échte werkbank! Zit het werk er op? Vouw dan de werkbank weer in en berg je gereedschappen goed op aan de zijkant van de truck. Op naar de volgende klus!

Louis Liaan van MegaBleu

louis liaan

Louis slingert aan een liaan in de jungle en neemt zo veel mogelijk fruit en vriendjes met zich mee. Gooi om beurten de dobbelsteen om te zien wat hij nog meer mee moet nemen en hang het juiste fruit of diertje aan z’n armen, benen of staart.
Maar pas op! Zorg dat hij in evenwicht blijft of… Louis en z’n fruit en vriendjes vliegen in het rond!
De laatste speler die iets aan Louis hing zonder hem alles weg te doen slingeren, wint het spel.

Alle spelers gooien om de beurt met de dobbelsteen om te kijken welk stuk fruit of oerwoudvriendje ze aan Louis, de orang-oetan, moeten hangen. Dit moet heel voorzichtig, anders schrikt Louis en vliegt alles in het rond. De laatste speler die iets aan Louis hing zonder hem te laten schrikken, wint het spel.

Was reeds genomineerd voor speelgoed van het jaar 2020, lees onze uitgebreide review van Louis Liaan hier.

Mijn verhalenfabriek – Lunii

het beste speelgoed van Nederland 2021.

Mijn verhalen fabriek In dit kleine luisterfabriekje zitten 48 verhalen die kinderen zelf kunnen samen stellen. Deze verhalen zijn allemaal verschillend. Zij laten kinderen op reis gaan en onvergetelijke avonturen beleven met Michiel en Suzanne.
De verhalenfabriek is eenvoudig aan te sluiten op een computer om nieuwe verhalen te downloaden.

Als je de Lunii fabriek aanzet wordt er gevraagd een hoofdpersoon te selecteren, Suzanne of Michiel. Selecteren gaat eenvoudig door aan het wieltje te draaien en vervolgens op ‘oke’ te drukken. Daarna kunnen kinderen kiezen waar het verhaal zich moet af spelen en daarna wie de 2de personage moet zijn. Is het de kerstman of een ridder of een prinses of een…..?? En als laatste kunnen kinderen kiezen wat voor voorwerp er in het verhaal voorkomt. Na elke keuze druk je op oke, en na de laatste keuze begint automatisch het verhaal.
Als het verhaal afgelopen is kunnen kinderen gewoon opnieuw beginnen.

Marble Rush – VTech

vtech knikkerbaan

Bouw met 128 onderdelen, waaronder een gemotoriseerd reuzenrad, een supercool parcours voor de knikkers en ga alleen of samen met vrienden en familie spannende uitdagingen aan! Lanceer de knikkers en zie waar ze naartoe vliegen, kijk hoe ze door verschillende doorgangen, trechters en bochten rollen. De coole licht- en geluidseffecten zorgen voor nog meer speelplezier! Inclusief 10 knikkers.

Dino Rise 70624 – Playmobil

Waarschuwing – de T-Rex valt aan! De T-Rex? Oh nee, dit is een hypermodern gevechtsrobot en degene die hem bestuurt, is iets slechts van plan. De robotachtige machine is op oorlogspad. Wie kan het stoppen? De onverschrokken Ian blokkeert de weg van de machine en hij is niet alleen. Ian zit op de rug van een echte T-Rex met titaniumhard pantser, gewapend met kanonnen en een katapult.Samen met de dinosaurus en supergeavanceerde gevechtsuitrusting, gaan de twee de strijd met de machine aan. De strijd der titanen begint! 5- 10 jaar

Gigatruck Brandweer – Lena

het beste speelgoed van Nederland 2021.

LENA® GIGA TRUCKS brandweer Actros , 3 assen, 6 mm verzinkte stalen assen.
De spuit op het dak kan in elke richting worden gedraaid.
Een hendel aan de zijkant van het voertuig drijft de stabiele zuigerpomp in het voertuig aan naar maximaal vermogen.
De straal schiet tot 8 meter van de 1,5-liter tank.

Chase transformerend voertuig – Paw Patrol

paw patrol chase

Transformeer, lanceer en red de dag met Chase en zijn Transformerende Politieauto & Motor. Deze 2-in-1 politieauto en motorfiets brengen de actie en spanning van PAW Patrol De Film tot leven. De auto heeft authentieke filmdetails en graphics, een projectielwerper, knipperende lichtjes en realistische geluiden. Als Avonturenstad in de problemen zit, plaats je Chase (actiefiguur inbegrepen) achter het stuur van zijn auto en race je naar de noodsituatie. Zodra je de locatie hebt bereikt, druk je op de gele knop om de lichten en geluiden te activeren.

Grabbit – Smartgames

grabbit smartgames

Help je konijn de 4 verschillende groenten te verzamelen om het spel te winnen. Maar vergeet niet waar je geweest bent, of de dieren die ondergronds leven stelen je groenten terug!

GottaGo Flamingo – spectron

het beste speelgoed van Nederland 2021.

GottaGo Flamingo is een zachte pluchen Flamingo die je kunt voeren met zijn speciale Flamingo voer. Hij zal grappige smakgeluidjes maken en dansen op de muziek door met zijn nek te draaien. En zodra hij gaat zingen: Oh, oh, Gotta Go!, is dat het teken om hem snel op zijn WC te zetten, zodat hij zijn magische drolletjes kan leggen! De drolletjes verander je binnen een handomdraai weer in voer, zodat je hem keer op keer kunt voeren. Hij beweegt zijn lange nek ritmisch heen en weer en maakt allerlei geluidjes. Ook heeft hij een opname functie, zodat je teksten kunt inspreken, die hij voor je zal herhalen. Als je Gotta Go Flamingo een tijdje met rust laat, zal hij laten merken dat hij moe is en zal hij gaan slapen.

Disney Princess Ultimate Celebration Castle

het beste speelgoed van Nederland 2021.

Disney Prinses Ultiem Feestkasteel, een Disney poppenhuis met lichtshow met muziek en vuurwerk.

Pets Alive Poppy – Zuru

zuru pets alive

Dans samen met je favoriete hondje Zuru Pets Alive Poppy De Dansende Pug. Poppy the Pug schud zijn kont en danst op 3 verschillende liedjes en kan zijn hoofd 360 graden draaien. Werkt op 4 AA batterijen, deze zijn inbegrepen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Categorie 7-9 jaar Het Béste Speelgoed van Nederland 2021

Super Splash ballen – Toi Toys

het beste speelgoed van Nederland 2021.

Met deze Super Splash waterbal gooi je samen met jouw vrienden over in het zwembad of op het strand! De binnen bal zuigt zichzelf vol met water, waardoor deze verfrissende bal ook wat verkoeling geeft als je hem vangt. Ook zal de bal daardoor verder kunnen worden gegooid en zal het ook vaker bouncen op het water. Maak er een spel van!Gooi, stuiter en maak er een wedstrijdje van! Voor de aangegeven prijs ontvang je 1 Super Splash Waterbal. Verkrijgbaar in de kleur rood, groen en geel.

SneakArtz starterset – Splash Toys

sneaker artz

Heb jij altijd al gedroomd om sneakers te hebben die er niet uitzien als alle anderen? Een UNIEK exemplaar? Met Sneak’artz kan dat en maak je zelf je eigen schoen! Ontwerp, en creëer je design met alle meegeleverde accessoires: stiften, bedels en stickers. Of gebruik je eigen accessoires!
Er zijn 24 verschillende modellen schoenen verkrijgbaar!

Lees onze uitgebreide review over Sneak Artz hier

Pixel and create – Biobuddi

biobuddi

BiOBUDDi Pixel and create is de nieuwste manier om je artistieke kant te laten zien. Deze duurzame in Nederland geproduceerde blokjes, geven je de vrijheid om allerlei verschillende creaties te maken in 2D en 3D. Met deze starter set kun je volop aan de slag met Pixel en Create. Het staat garant voor dagenlang pixel plezier. De starterset bestaat uit 1500 milieuvriendelijke pixel blokjes, een remover, 8 verschillende voorbeeld kaarten, 4 bouwplaten en 4 koppelstukjes.

Lees hier de uitgebreide review van Pixel and Create

RC Drift trax – Ninco

het beste speelgoed van Nederland 2021.

Ninco RC Drift Trax auto met gemotoriseerde rolwielen, waardoor zijwaartse bewegingen en spins van 360 graden mogelijk zijn. Met deze auto kun je echt alle kanten op! Heeft 2,4 GHz-technologie, zodat jij en je vriendjes samen kunnen rijden. Bevat vierwielaandrijving: 4 onafhankelijke motoren. De auto is uitgevoerd in de kleurencombinatie grijs-oranje. * Li-Ion-batterij van 3,7V 1.200mAh en USB-oplader * Afmeting: 34 x 18 x 15,8 cm * Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar

Piks – oppi

het beste speelgoed van Nederland 2021.

Dit creatief bouwspel van Piks is zowel leuk als innovatief en maakt het mogelijk om originele structuren te creëren met behulp van natuurlijke massief houten planken en niet-giftige siliconen kegels. Dit educatief speelgoed zal kinderen in staat stellen om vele constructies te maken: verticaal, horizontaal, gedraaid, gecombineerd… Inderdaad, Piks is een grenzeloos fantasiespel!

Dankzij Piks zullen ze hun aandacht en concentratie kunnen ontwikkelen terwijl ze zich vermaken. Massief hout (beuk) uit eco-verantwoordelijke bossen (FSC) / siliconen (niet giftig) Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Purse Pets – Purse Pets

Breng je look tot leven met Purse Pets. Met deze fantastische interactieve dierenvriendjes heb je een tas vol persoonlijkheid. Ze reageren op je aanraking, knipperen echt met hun ogen en hebben meer dan 25 spannende geluiden en reacties die uniek zijn voor elk soort Purse Pets-huisdier.
De Glamicorn Purse Pet heeft een glitterhoorn, regenboogkleurig lakleer, roze gekorreld kunstleer, popart-achtige ogen, een verstelbare schouderriem en sluitingen van echt metaal. Terwijl je onderweg bent, knippert je Glamicorn Purse Pet met haar ogen en communiceert ze met je door uitbundige geluidjes te maken. Verkrijgbaar in 3 varianten

De favoriet van mijn dochter op deze lijst met het beste speelgoed van Nederland 2021!

Magic Mansion speelset – Zoobles

zoobles

Ontdek de ultieme Zoobles-plek met het magische huis. Deze geweldige speelset zit vol magische transformaties en brengt de chaotische Zoobles-wereld tot leven. Er zijn drie verschillende kamers, een glijbaan om te rollen, displaygebieden en hotspots, plus een exclusieve Zoobles Z-Girl. Er zijn zo veel plekken om te spelen. Stapel, verbind en combineer de kamers van het magische huis in elke gewenste configuratie.

Battle Cubes – Boti

Versla de Battle Cube van je tegenstander door de ultieme steen-papier-schaar-uitdaging aan te gaan! De speler kiest steen, papier of schaar op zijn Battle Cube en verbergt zijn keuze door deze af te dekken met het masker van zijn superheld. Dit masker kan bijvoorbeeld Spider-Man zijn, of Iron Man! Denk goed na… en vouw na je keuze je Battle Cube binnenstebuiten om hem in aanvalspositie te zetten. Lanceer nu de Battle Cubes om te zien wie de winnaar van de battle zal zijn… de verliezer wordt gevangen genomen door de Battle Cube van de winnaar!

Spaar ze allemaal!

Tevens winnaar van speelgoed van het jaar 2021

Marble racetraxx 40 –

het beste speelgoed van Nederland 2021.

Haal nu deze toffe Marble Racetrax knikkerbaan zelf in huis! Bouw de ultieme Marble Racetrax knikkerbaan en race met deze set net zoals bij het televisieprogramma Marble Mania. Deze racebanen zijn eenvoudig te bouwen en de kinderen zullen een ontploffing hebben in het verkennen van fysica en dynamiek, terwijl ze bouwen aan een geweldige knikkerbaan met veel plezier. De knikkerbaan is gemaakt van stevig karton en is 6 meter lang, bevat 40 vellen waarvan 85 kartonnen onderdelen gemaakt worden. Laat je fantasie de vrije loop en creëer toffe stunts en obstakels.

Tevens winnaar van speelgoed van het jaar 2021

 Mario Kart™ Mini RC 4 GHz MarioCarrera

het beste speelgoed van Nederland 2021.

Wees altijd en overal met Mario! Met zijn kleine formaat is de racewagen praktisch mee te nemen en altijd klaar voor gebruik. Plaats je Mario gewoon in het daarvoor bestemde vak op de afstandsbediening en je bent klaar om te gaan. Niets staat uw spontane race dus in de weg. Het klassieke rode ontwerp van Mario laat de raceharten van Mario Kart-fans sneller kloppen. Ben je klaar om met Mario tegen zijn vrienden te strijden en de race voor jezelf te beslissen? Je hebt de mogelijkheid om met al je vrienden tegelijk aan races deel te nemen. Mario wacht al op zijn start. Het heeft een topsnelheid van 5km/u. Op je plaatsen, klaar, start!

Strijkkralen 3D set snacks – Hama

maxibeads

Hama strijkkralen 3D set snacks met 4000strijkkralen. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Mecha Dragon – Clementoni

clementoni draak

Clementoni Coding Lab Mecha Dragon speelset, om een fantastische mechanische draak te maken! Deze draak gebruikt 3 motoren en verschillende sensoren om met het kind en de omgeving de interactie te hebben, voor eindeloze avonturen! De draak kan worden bediend met een app die communiceert met hoogfrequente signalen, met het fluitje dat inbegrepen is, of met een simpel handgeklap. Met 2 motoren en de servomotor beweegt hij zijn vleugels en bek, het aandrijfwiel en de koppeling midden in het lichaam, zodat hij kan draaien en op zijn prooi kan jagen.

Een unieke robot met meer dan 3 spelmodi en 22 functies om robotica op een leuke en gemakkelijke manier te ontdekken en de principes van STEM (Wetenschap, Technologie, Engineering en Wiskunde) toe te passen. Deze mechanische draak is perfect om de behendigheid, logica, ruimtelijke oriëntatie en verbeelding te ontwikkelen. Wordt exclusief 4 AA-batterijen geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Superwetenschappers – Clementoni

wetenschapslab

Met dit laboratorium vol wetenschappelijk onderzoek kan je kind meer dan 150 experimenten uitvoeren. Het pakket bevat echte laboratoriumbenodigdheden zoals een microscoop, een centrifuge en heel wat ander materiaal dat je kind nodig heeft om te experimenteren en om de grootste geheimen van de wetenschap te ontrafelen! De uitgebreide wetenschappelijke handleiding loodst je kind in alle veiligheid door de experimenten en maakt hem of haar wegwijs in de belangrijkste wetenschappelijke vakgebieden: van scheikunde en biologie tot microbiologie en forensische genetica.

Xtreme Race – ReaXion Goliath

het beste speelgoed van Nederland 2021.

Met ReaXion Xtreme Race bouw je twee circuits en racet tegen elkaar. Wie ontwerpt het spectaculairste en snelste circuit? In de doos vind je heel veel X-tiles en LinX, maar ook 2 loopings, waarmee je één tile een looping laat maken om aan de andere kant de dominoketting weer verder te laten tuimelen. En alsof dat al niet spectaculair genoeg zou zijn, is er ook de Zipline, waarmee je een tile langs een kabel laat glijden om de keten verderop te laten exploderen. En er is nog veel meer. Alles wat je bouwt maakt onderdeel uit van jouw circuit. Verbaas vrienden en familie met een sensationele race en nodig ze uit voor de finale: Het moment waarop je jouw circuit met alle spectaculaire stunts laat exploderen.

Tevens winnaar speelgoed van het jaar 2021

Kidsweek taalhelden – justentertainment

De taalhelden komen in actie om samen met jullie de monsters van het spelwoud te verslaan. Het spelwoud zit vol met gevaarlijke wezens die zich voeden met taal en alleen de taalhelden kunnen ze verslaan. Kies je favoriete taalheld, creëer je eigen spelwoud en werk samen om de monsters met jullie taalkennis te verslaan! Dit spel is ontwikkeld in samenwerking met weekkrant Kidsweek!

Valliballi – Megableu

valliballi

Observatie, controle, strategie en een klein beetje geluk. Dat is waar het om draait bij ValliBalli.
Spelers krijgen een aantal witte knikkers (afhankelijk van het aantal spelers) en plaatsen om de beurt 1
knikker bovenop de gekleurde ballen zonder dat er iets valt. Hoe meer witte knikkers er geplaatst worden, hoe zwaarder het gewicht, waardoor er stilaan openingen komen tussen de gekleurde ballen. Wees geduldig en voorzichtig bij het plaatsen van elke knikker, anders… vallen die ballen!

Lees de review hier van Valliballi

Barbie Fashion naaimachine

het beste speelgoed van Nederland 2021.

Met deze Barbie naaimachine, zal de jonge mode-ontwerpers in staat zijn om niet alleen kleding te creren voor hun Barbie en vrienden, maar ook voor zichzelf.

Furreal Dolfijn – Hasbro

furreal dolfijn

FurReal Dimples mijn Speelse Dolfijn is een interactief speelgoeddiertje en een lief, schattig vriendinnetje met meer dan 80 geluiden en reacties. Zorg voor Dimples door haar de inbegrepen vissnack te geven en haar zachte lijfje te verzorgen met de inbegrepen borstel. Dimples zal op je zachte aanraking reageren door lieftallig met haar staart te zwaaien, maar dit leuke dolfijntje heeft nog veel meer in petto! Kriebel haar op de buik om een schattige reactie te krijgen of rol de bal naar haar toe om te zien hoe ze probeert de bal naar jou terug te slaan!

Categorie 10-14 jaar Het Béste Speelgoed van Nederland 2021

Orbeez – Challenge Set – Orbeez

orbeez

De Orbeez Challenge is de allereerste Orbeez-speelset! Orbeez Challenge bevat 2000 Orbeez, 6 unieke gereedschappen en een Orbeez-opslag voor rommelvrij plezier! Geïnspireerd door TikTok’s #OrbeezChallenge kunnen kinderen gemakkelijk vergelijkbare effecten die ze online zien, opnieuw creëren! Stuiter, explodeer, verpletter en meer! Er zijn oneindig veel mogelijkheden als het gaat om Orbeez. Orbeez zijn de originele zachte en squishy, ​​leuke en gekke kleurrijke waterkralen waar je geen genoeg van kunt krijgen, zoals te zien op TikTok! Squishy en soepel, zullen zowel kinderen als volwassenen dol zijn op de rustgevende zintuiglijke ervaring van Orbeez! 

Studiolab – Be a youtuber – science 4 you

het beste speelgoed van Nederland 2021.

Gebruik je Youtuber-kit om je eigen YouTube-wetenschappelijk kanaal te maken en video’s op te nemen van de meest virale wetenschappelijke experimenten om te delen met je vrienden. Met deze kit kun je explosieve bommen, een lavalamp, een miniraket, een vuurvaste ballon en nog veel meer maken.
Pak je klepelbord, zeg ‘actie’ en betreed deze wondere wereld van virale wetenschap.

NexCube 3×3 Kubus – Puzzelkubus – Speedcube MoYu

het beste speelgoed van Nederland 2021.

MoYu heeft een nieuwe speedcube uitgebracht, namelijk de NexCube 3×3 Classic. Voor een vriendelijke prijs een zeer complete speedcube. Deze cube is gemaakt voor zowel beginnende-als gevorderde spelers. Zo is met deze cube het wereldrecord speedcuben gezet in maar liefst 3,47 seconden. Benieuwd welke kenmerken deze speedcube nou compleet maken? Lees dan verder!

Geomag Super Color Recycled 52 pcsGeomag

geomag


Door de krachtige magneten, unieke klik, hoogwaardige materialen, sterke constructie en geweldige kleuren wordt bouwen leuk en gemakkelijk. Het STEM gecertificeerde speelgoed stimuleert het ruimtelijke inzicht, het ontwikkelt de bouwknobbel en zet aan tot creativiteit en logisch denken. Door jong te beginnen met het educatieve speelgoed van Geomag, ontwikkelen kinderen spelenderwijs belangrijke vaardigheden.

Tevens winnaar speelgoed van het jaar 2021

Rc Rock Crushr – Nikko

het beste speelgoed van Nederland 2021.

Race snel voorbij met de groene NIKKO Rock Crushr Techno! De ideale afstandsbestuurbare auto voor je kind. Met deze spectaculaire all-terrain NIKKO op afstandsbestuurbare auto kun je dag en nacht racen. De ideale bestuurbare auto voor off road-fans. Met deze bestuurbare auto kan je op volle snelheid toffe stunts uithalen. Perfect voor gebruik binnen en buiten.

Let’s Glow Studio

lets glow studio

Let’s Glow Studio is de eerste echte social media content creatie kit! Viraal gaan op TikTok, Instagram en YouTube is nog nooit zó makkelijk geweest! Design toffe outfits, haarstijlen en nog veel meer en dans in meer dan 16 verschillende LED kleuren. Bekijk de video en ontdek hoe het precies werkt!

LAAT JE FOTO’S EN VIDEO’S OPLICHTEN: LetsGlow Studio is een creator kit van reflecterende mode accessoires om je foto’s en video’s op te lichten en hier is geen extra app voor nodig! Ontwerp je eigen looks met behulp van LetsGlow reflecterende stickers en materialen, bevestig de 16 kleurige LED Clip aan je telefoon en laat je look oplichten in super heldere kleuren!

M38-B0836 – USS Frigate – Sluban

het beste speelgoed van Nederland 2021.

Sluban M38-B0836 – USS Frigate

Een Amerikaans fregat met zeilen. Deze driemaster is uitgerust met kanonnen en een sieraad om te zien.

Warenhuis – Sluban

sluban warenhuis

Sluban M38-B0876 – Warenhuis

Bouw je eigen romantische stad met deze gebouwen uit de Village serie van Sluban.
Dit is een warenhuis met 6 poppetjes en bestaat uit 526 bouwblokjes.

Powershot 2 – TackPro

tackpro blaster

Tack Pro® Power Shot II met 50 ballen, 50cm. Het speelgoedpistool is 50 centimeter lang en is gemaakt van kunststof. De steun waarmee je de Power Shot II vasthoudt kan zowel aan de onder- als aan de zijkant bevestigd worden.

Afmeting artikel: lengte 50 cm Afmeting verpakking: 56 x 36,5 x 12,5 cm Geschikt voor: Vanaf 8 jaar

Ultra Select Blaster – Nerf

nerf blaster

Met de NERF Ultra Select-blaster kan je kiezen of je ver of precies darts wil afvuren! De Ultra Select-blaster heeft twee magazijnen voor 10 darts en de set bevat 10 NERF Ultra-darts ontworpen voor afstand en 10 NERF Ultra-darts ontworpen voor precisie. Via de keuzeknop op de blaster kan je kiezen met welk magazijn je wil vuren en je kan afwisselen tijdens een gevecht.

Elf stedentocht spel – clowngames

het beste speelgoed van Nederland 2021.

Hét 11-Stedentochtspel. Wie is als eerste bij de finish en wint het felbegeerde elfstedenkruisje? Gooi met de dobbelsteen en verplaats de pion met het aantal ogen dat is gegooid. Wanneer je op één van de vakjes komt met een plaatje, voer dan de opdracht uit die bij het plaatje hoort. Als je bijvoorbeeld moet klúnen, sla je een beurt over. Of heb jij de wind in de rug en telt je worp dubbel? De speler die als eerste over de finish komt, wint de Elfstedentocht.

Stemmen op Het Béste Speelgoed van Nederland 2021

Zo, en dat was de laatste deelnemer. En wat vind jij Het Béste Speelgoed van Nederland 2021? Breng nu je stem uit om te bepalen welke producten moeten winnen! Je kunt stemmen

Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.