Skip to Content

Vtech Zoef Zoef dieren, een enthousiast welkom

Vtech Zoef Zoef dieren wie kent dit speelgoed niet voor hun kinderen? Nou ik dus. Ik kén het wel, maar het was niet in huis. Ik heb zoveel speelgoed in huis, dat ik deze vrolijke vriendjes en speeltje heb laten staan. Maar je kan er bijna niet om heen en nu zijn er zes nieuwkomers in de Zoef Zoef dierenstal. Vtech Zoef Zoef nieuwe dieren heeft z’n intrede gedaan in mijn huis en er is gebeurd waar ik al bang voor was. Ik leg je graag uit wat er gebeurde.

vtech zoef zoef dieren

Vtech Zoef Zoef dieren

Vtech Zoef Zoef heeft vele dieren en uitbreidingen. Nu zijn er dus 6 nieuwe vrolijke vriendjes bijgekomen. Vooral de leeftijd van 1 – 5 jaar zal erg blij worden hiervan. Waar ik bang voor was is gebeurd… mijn dochter speelt al uren onwijs lief met Vtech Zoef Zoef nieuwe dieren. Dat is natuurlijk positief! Alleen snap ik meteen waarom je wilt uitbreiden. Het werkt allemaal zo heerlijk interactief en vrolijk en is perfect gemaakt voor kleine kinderen. Het sluit echt haarfijn aan op hun belevingswereld, kleine nieuwsgierige vingertjes en fantasiespel.

De zes nieuwkomers kregen een meer realistische en vooral guitige uitstraling en wat extra vrolijkheid in de naam mee:

  1. Maartje het avontuurlijke paardje
  2. Suzy het slimme schaapje
  3. Victor het vrolijke varken
  4. Marjolijn het nieuwsgierige konijn
  5. Pim de brave puppy
  6. Milou de vriendelijke koe

Magische sensors

Wij beginnen met Marjolijn, Pim en het hondenhok met hond Douwe. Het hondenhok moet je nog even in elkaar klikken. Dat is gelukkig snel en simpel gebeurd. Wel krijg ik het altijd benauwd van stickers plakken. Hebben meer mensen dit? Ik ga altijd scheef.. maar ook dit is gelukt! Op de doos lees ik dat het hondenhok magische sensors heeft. Ik zie niks en snap het niet helemaal. Zodra de dieren op de magische sensors worden geplaatst van een Zoef Zoef dierenset gaan hun lichtjes knipperen en klinken er liedjes, geluiden en melodietjes. En inderdaad! Er zijn 2 plekken in het hondenhok waar dit gebeurd. Vtech Zoef Zoef dieren reageren hier allemaal op. Mijn dochter van 2 vind het geweldig.

Verder kan je raampjes schuiven en klikken. Een schommel kan wiebelen, er ligt eten en speelgoed verstopt. En deurtjes gaan open en dicht. De aansluitingen waar je een speciale Zoef Zoef weg kan klikken lonken uitnodigend naar mij.. Dit is waar ik bang voor was, het bevalt zo goed dit speelgoed dat het naar meer smaakt. Nou meteen een goede voor op verlanglijstjes van een verjaardag!

Vtech Zoef Zoef dieren

Wij zijn nieuw in deze speelgoedwereld, maar het bevalt goed. Heel goed zelfs! Mijn tweejarige dochter is aan het zingen, ontdekken en spelen. Ze gaat lekker haar eigen gang en vermaakt zich al een tijdje goed. De dieren kussen, spelen, schommelen en lachen. Vtech Zoef Zoef nieuwe dieren zijn leuk en Marjolijn konijn en Pim de hond zijn inderdaad guitig en speels. Het hondenhok biedt veel uitdaging en Douwe die hierbij zit is zowel koe als hond volgens mijn eigenwijze dochter. Nou vooruit een Dalmatiër is ook wat lastig voor een kind. Mijn dochter gaat lekker door met spelen en deze mama gaat vast verder speuren naar wat voor leuks er nog meer te krijgen is in de wereld van Zoef Zoef!

Footer4
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.