Skip to Content

VTech Styla mijn glamour unicorn, een interactief speelgoed

Een zingende unicorn van indrukwekkend formaat mét lichtjes en toverstaf.. Ja dat is gegarandeerd een hit hier in huis. Bij beide dochters. We kunnen allemaal wel wat magie en kleur gebruiken in huis. Met de donkere dagen en coronatijd die toch wat zwaar begint te worden door onder andere het lerarentekort en klassen die thuisonderwijs krijgen. Zoek je nog een toffe cadeautip? Deze VTech Styla mijn glamour unicorn kan zomaar het juiste zijn! Het brengt kleur en blijdschap in je huis, dat is een ding wat zeker is.

VTech Styla mijn glamour unicorn

Pak de toverstaf en zwaai deze om mij zo mooi te maken als jij wilt! De verlichting in vleugels, hoorn en oogschaduw verander je zelf van kleur om jouw perfecte eenhoorn te maken. Met de kam en haarclipjes maak je ook mijn staart supermooi! Als je op mijn amulet drukt bewegen mijn vleugels, en ook kan ik acht liedjes zingen! Als jij mij jouw muziek laat horen, wil ik daar graag op mee dansen.

Producteigenschappen

 • Kleur: wit, blauw, paars, roze
 • Geslacht: meisjes
 • Materiaal: kunststof, textiel
 • Voeding: 4x AA-batterijen (Inbegrepen)
 • Afmetingen: 24 x 14 x 36 cm (L x B x H)
 • Taal: Nederlands
 • Fabrieksgarantie: 1 jaar
 • Leeftijd: vanaf 4 jaar

Inhoud

 • Speelfiguur4
 • AA-batterijen
 • 1 Kam
 • 7 Haarclipjes

Uitpakken

Een vrij grote doos wordt bezorgd en ik besluit om eerst zelf eens kennis te maken met de VTech Styla. Ze is groter dan ik had gedacht. In mijn hoofd ben ik meteen al een plekje aan het bedenken waar we dit speelgoed neer kunnen zetten. Styla is mooi, vrolijk en ik krijg meteen zin om de functies uit te testen. Ze heeft 4 benen die kunnen bewegen. Hierdoor kan ze staan, zitten, liggen en een ideale knuffelstand aannemen.

Zoals ik gewend ben van VTech werkt het interactieve deel heel goed. Zonder moeite eigenlijk. Wel had ik iets meer interactie nog verwacht. Wat precies weet ik niet. Ze zingt, reageert op geluid met kleur en je kan haar kleuren aanpassen. Ik krijg opeens als volwassene lichte twijfel of mijn dochters deze VTech Styla wel leuk vinden. En of ze niet snel uitgekeken zullen zijn.

Volwassene versus kind

Nou ik had er niet meer naast kunnen zitten haha! Mijn dochters zijn helemaal in de ban van de VTech Styla. En als ik hen er zo mee bezig zie dan snap ik het ook. Het is echt gemaakt voor kinderen en hun belevingswereld van magie. Mijn oudste dochter van 7 vind Styla mooi, schattig en interessant. En ook mijn jongste van bijna 3 is erg onder de indruk.

Mijn jongste dochter stunt wel wat met de benen die kunnen bewegen. Soms staat de unicorn net niet even lekker stabiel. Maar met de makkelijk bedienbare toverstaf kiest ze kleuren uit voor Style. En elke keer dat het binnen een paar seconde werkt kan ik rekenen op een dikke “wauw”. Ze knuffelt de magische unicorn ook regelmatig. Mijn oudste dochter speelt en zorgt echt voor haar. Doet de speldjes in de manen. En ik hoor meer interactieve diversiteit dan toen ik ging ontdekken.

Kleurrijk feestje met Vtech Styla

Mijn dochter zingt voor de VTech Styla en al meerdere dagen zijn beide meisjes onwijs zoet aan het spelen ermee. En geen een moment zijn ze verveeld. Zoals gezegd weten ze meer interactieve opties tevoorschijn te toveren. Het is echt gemaakt voor kinderen. Daarbij weet ik dat VTech kwaliteit levert en dat het dus prima werkt allemaal.

Zo hebben we ook ontdekt dat je op haar neus kan kriebelen en dat ze niest en giechelt. En zoveel meer doet ze! Wat ons betreft is dit een goede cadeautip voor alle kinderen die van magie, kleur en vrolijkheid houden!

Lees ook deze VTech reviews

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nicole Wanten

Sunday 28th of November 2021

Echt heel erg gaaf, geloof het graag dat de meisjes er weg van zijn.

Sylvia van der Meulen

Sunday 28th of November 2021

Wat een leuke ding zeg. En wat groot ook. Fijn dat de meiden het zo leuk vinden.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.