HEY YOU giftbox, een duurzame verwennerij

Ik vind het de laatste periode best wel even zwaar soms. Alle ballen hooghouden die er op dit moment zijn. Ik merk dat ik een beetje op standje overleven sta en dingen automatisch doe. Gelukkig geniet ik wel en herken ik bepaalde signalen dat er teveel speelt. Ik probeer nu dan ook wat bewuster relax momentjes in te plannen. De HEY YOU giftbox is zo’n heerlijk rustmomentje voor mezelf. En het toffe is dat ik ook nog eens 2 mensen blij mag maken met een soortgelijke giftbox!

HEY YOU giftbox

HEY YOU giftbox

De HEY YOU giftbox is een leuke manier om kennis te maken met kwaliteitsproducten van lokale ondernemers. Duurzaam en eerlijk zijn belangrijke punten bij deze producten. In deze box hoef je geen massaproducten te verwachten. Nee mooie kleine producten van lokale ondernemers en waarvan de footprint van begin tot einde duidelijk is. Je wordt meegenomen en onderdeel van de verhalen die in deze giftbox zitten.

Hoe werkt het? Om de maand is er een nieuwe HEY YOU giftbox met een ander thema. Je kan ze los bestellen maar ook lid worden. Dan is het maandelijks goedkoper. Een membership kan je altijd even pauzeren en is alleen voor Nederlandse members beschikbaar.

 • Losse box dan betaal je 29,95 per giftbox exclusief verzenden
 • Membership dan betaal je 32,50 inclusief verzenden

Box no. 6 Refresh

Box no. 6 met het thema refresh mag ik ontvangen. En wat een passend thema! Ik moet ook echt even opfrissen in mijn huis en hoofd. Helaas was de bezorger niet zo liefdevol met mijn pakketje omgegaan maar gelukkig is het goed ingepakt. Alle producten in de doos zijn helemaal mooi nog. In de doos zit een fijn boekje met bijpassende informatie. Ik neem jullie mee in de producten die erbij zitten!

kaars

FC Sisters en TOV ceramics

Er zitten twee prachtig handgedraaide kaarsen in de box. Ik ben gek op bijzondere kaarsen. Dit frist inderdaad je interieur zo op. Erbij is een mooie handgemaakte keramiek kaarsenhouder. Een match made in heaven deze twee items. Beide van andere ondernemers, beide handgemaakt met liefde.

Uchu reminders

Manami betekent liefdevol & mooi in het Japans. In de MANAMI collectie zijn verschillende edelstenen verwerkt tot unieke en handgemaakte armbanden. Ik heb een mooie rozenkwarts armband ontvangen in de HEY YOU giftbox. De steen van vrede, liefde en vriendschap. Op het kaartje staat ook een beknopte omschrijving. Ik ben gek op edelstenen en mineralen. De armband is mooi minimalistisch en frist mijn look weer op!

MS Tea

Wow wat een bijzondere thee zit er in de HEY YOU giftbox! Een kokos en meloen infusie mix. Het is bedoelt voor een kan met ijsthee! Tegenwoordig maak ik veel zelf ijsthee en ben ik op zoek naar frisse smaakcombinaties. Deze mix is perfect voor een goed glas verfrissende ijsthee op een drukke dag.

Soil Sisters

Mijn arme urban jungle heeft het ook wel een beetje zwaar onder mijn ballen hooghouden. Daarbij moet je huisplanten ook gewoon eens goed verwennen en verzorgen. Dat er een grondlegger in de HEY YOU giftbox zit, vind ik dan ook top! Geen zooi, nee een fijn en eerlijk alternatief voor kunstmest. Wat zullen mijn plantjes blij zijn!

The Naturalist

Als laatste item heb ik een natuurlijke deodorant in de geur bergamot en lime. Ik ben gek op bergamot. Deze etherische olie heb ik in huis en gebruik ik graag in mijn diffuser. Het zorgt voor blijdschap als de geur je neus binnenkomt. Tegelijk heeft het iets aangenaams kruidigs wat energie geeft. De lime maakt deze frisse geur helemaal af. Ik gebruik al heel lang een natuurlijke deodorant en het is 1 van de beste overstappen van verzorgingsproducten geweest voor mij. Geen geïrriteerde oksels meer, minder zweet en minder stinkgeur. Een perfect welkomstcadeau, want dat is deze deo van The Naturalist! Die krijg je bij een inschrijving.

deo

HEY YOU giftbox refresh

Het ontvangen, ontdekken en gebruiken van de items die in de HEY YOU giftbox no. 6 zitten waren een feestje voor me! Ik heb een leuk plekje uitgezocht voor de kandelaar en kaarsen. De deodorant zit al fris onder mijn oksels. Een verse kan ijsthee staat koud te worden en mijn mooie armbandje staat perfect om mijn pols. Mijn plantjes zijn als volgende aan de beurt. Ik vind het een originele giftbox en de duurzame, eerlijke factor met oog voor lokale ondernemers is heel fijn!

Meer informatie vind je op de website van HEY YOU giftbox

HEY YOU giftbox

Winnen HEY YOU giftbox

Ik mag 2 mensen blij maken met een HEY YOU giftbox! Zo fijn! Laat hieronder een reactie achter waarom je zou willen winnen. Ik ben benieuwd waar jij van opfrist.

Gefeliciteerd Penny en Sandra

Footer2
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

54 reacties

 1. HEY YOU giftbox, ik had er nog nooit van gehoord, maar ben wel heel erg benieuwd naar de inhoud.
  Ik voel mij altijd lekker opgefrist na een wandeling in het naburige bos, maakt mij niet uit of het warm of koud is.
  Ik volg op bloglovin en waag graag een kansje.

 2. Ik herken wat jij beschrijft helemaal! Alle ballen hooghouden en soms jezelf even vergeten. Goed om even stil te staan af en toe en bewust te zijn dat je dat eigenlijk doet (dat is vaak mijn valkuil). Hele toffe blog! Ik volg op alle kanalen (en doe natuurlijk graag mee met de winactie:))

 3. Wat een mooie box met originele producten! Ik fris op van een heerlijke koude douche met daarbij verzorgende producten. Ook een wandeling in de natuur geeft me een boost!! Als medewerker in de zorg kan ik dat vaak genoeg gebruiken. Duimen dat deze box me nóg meer laat ontspannen!

 4. Zo herkenbaar wat je schrijft… Ook ik vind het een hele klus om alle ballen in de lucht te houden. Het valt niet mee om werk, gezin, relatie, sociale contacten, etc. allemaal draaiend te houden en dan ook nog eens op een leuke, ontspannen manier. Ikzelf schiet hier vaak bij in. Wat mij opfrist is een echt momentje rust op de bank, met een heerlijke kop thee en een brandende kaars op tafel. Verder even helemaal niets!

 5. Ben erg benieuwd en loot graag mee!
  Waar ik van opfris, ff een lekkere koude douche en daarna genieten van een warme kop thee!

 6. Ik fris altijd op van een wandeling, ook al is dat in de regen met mijn regenjack aan en capuchon op! Daarna lekker thuis op de bank ontspannen met een cappuccino of een mok groene thee.

 7. Ja moeders hebben het maar druk druk druk !
  Ik doe héél graag mee voor deze fantastische prijs

 8. Wat leuk zeg! Een box met zulke verrassingen. Ik zou heel graag mijn dochter verrassen met zo’n box. Ze heeft de afgelopen 1,5 jaar zoveel voor me gedaan.

 9. Wat een leuk idee, deze box! De combinatie van producten zou ik niet verzonnen hebben, maar ze passen bij opfrissen en bij deze tijd van het jaar. ’s Avonds nog lekker een kaarsje branden, doe ik weer steeds vaker, overdag een ijsthee. En inderdaad, ook bij mij hebben de planten wat te lijden onder een gebrek aan aandacht 😉 ik maak graag kans!

 10. Wat een leuke winactie, ik doe graag mee.
  HEY YOU giftbox dat ken ik niet, een wandeling in de natuur daar fris ik van op.

 11. Doe graag mee om mijn zusje hiermee te kunnen verrassen, dit vanwege haar drukke werkzaamheden in de zorg. Dat verdient wel eeen cadeautje.

 12. Heerlijk en wel verdiend pakket voor mijn lief, die toch het meest alle ballen in de lucht houdt van ons twee! Ontspanning schiet er vaak bij in! Ik vind een rondje hardlopen een fijne opfrissen.

 13. Leuk, ik laat me graag verrassen! Ik fris op van een lekkere douche of een heerlijk verfrissend waterijsje.

 14. O wauw, super leuk pakket zeg! Ik was net op pinterest aan het kijken naar geweldige ‘lush’ tuinen, vol planten en bloemen, ik fris helemaal op bij het idee dat mijn tuin ook zo zou kunnen zijn!

 15. Ik fris altijd op van sporten! Als ik niet zo lekker in mijn vel zit ga ik lekker sporten, daarna (koud) douchen en dan voel ik me vaak zoveel beter!

 16. Ik zou zo’n mooie HEY YOU giftbox graag cadeau doen aan mijn lieve vriendin Leonie. Het is traditie geworden om elkaar met onze verjaardagen iets leuks over de post te sturen. Nu ik haar door Corona al een tijd niet meer heb gezien, wil ik haar extra verwennen. En daar fris ik dan weer helemaal van op!

 17. Wat een superleuk pakket, ik ben al een tijdje op zoek naar zo’n soort rozenkwarts armband, dus ik doe heel graag mee

 18. Waar ik van opfris? Zwemmen in een helder stromend riviertje. Koud !!!!!!! maar oh zo lekker, de tintelingen van het koude water voel je nog heel lang. Echt heel lekker. Mooi pakket en ik ben erg benieuwd naar de deo. Ik durf de overstap eigenlijk nog niet te maken omdat ik me toch afvraag of je wel de hele dag lekker fris blijft en of het maar voor een paar uurtjes is. Frisse oksels vind ik toch wel echt een pre hoor.

 19. Ik fris enorm op van een heerlijke douche, om vervolgens in heerlijke slobberkleding op de bank te mogen ploffen met een kop caffe latte… Daarna kun je weer met me praten… 😉

 20. Onder de indruk ben ik van dit concept. Met zoveel zorg en liefde is deze giftbox samen gesteld.
  Mijn opfris momenten: Een eigen gemaakte Icetea, een koele douche, aardbeien uit de moestuin in de vriezer- als ijsklont in een glas water…heeeerlijk! Ik doe mee met deze winactie en hoop mezelf te mogen verwennen met deze Hey you giftbox!!

 21. Wat een super leuke box is dit met fijne en gezellige producten erin. Ik fris altijd op van een fijne lekkere douche met een heerlijke geurende douchefoam!

 22. Toevallig kwam ik vanmorgen een oud-collega tegen, die ik al een jaar of twee niet had gezien of gesproken. Zij zit er op dit moment helemaal doorheen en kan wel een Hey You box gebruiken. Dus ik doe mee voor haar.

 23. Op een zonovergoten dag fris ik lekker op met mijn voeten in een koel voetbad en in mijn hand een glas ijskoude rosé…. life is goodddddddddddd 😉

  • Een tijdje terug heb ik mijn vriendin verrast met een mooie box; dat was een schot in de roos! Ik kan dus wel zeggen dat zo’n ‘me-time-box’ voor echt opfrissen zorgt! Deze box van Hey You zal daar vast en zeker ook voor zorgen.

 24. Doe graag mee voor mijn moeder. Ze heeft het heel zwaar gehad de afgelopen tijd. Een infectie met een whopping 7 antibiotica kuren, om op te knappen en ja dat heeft erin gehakt. Ze is erg moe en voelt zich niet zo vrolijk. Daar brengt deze heerlijke eerlijke box zeker weten verandering in 😀 Even genieten, ontspannen en blij zijn in het moment. Dat gun ik haar zo!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.