Skip to Content

Vertellis wat vond jij? Vragen en opdrachten gezelschapsspel

Vertellis schat wat vond jij de leukste gezamenlijke activiteit van de afgelopen tijd? Uh gezamenlijk? Je bedoelt met zijn tweetjes? Uhm wanneer was dat ook al weer? Ja dat zou zomaar het antwoord op de eerste vraag kunnen zijn. Als ouders groei je onbewust uit elkaar letterlijk ( in bed) en figuurlijk. Met Vertellis gezelschapsspellen en dan met name de Relatie -Editie ga je hier heel erg bij stil zijn. 

Vertellis

Vertellis relatie kaarten vragen en opdrachten. Er zijn 3 edities en de relatie editie heb ik gereviewd. spel voor partners met leuke vragen!

Toen ik manlief vertelde over een vragenspel voor je Relatie had hij echt zo iets van Ja dag… daar heb ik geen zin in. Zullen we niet lekker Netflix kijken op de bank. Ja na lange dagen werken en dan eindelijk een avond thuis is bankhangen waar je als ouders het eerste aan denkt. Knus tegen elkaar dat wel maar praten.. bleghh daar heb je echt geen zin in hoor. Veels te vermoeiend. Die vragen zijn natuurlijk enorm lastig en zeg je nou opdrachten?? NEEEEEEEE

De belofte van Vertellis vragen

Maar weet je als partners, en zeker als ouders, is het gewoon belangrijk om je relatie niet voor lief te nemen. Aan elke relatie moet je blijven werken en als jonge ouders is dat niet altijd even makkelijk met de soms slapeloze nachten en de vroege ochtenden.

Het doel van Vertellis is op een speelse manier in gesprek te komen over de dingen die ertoe doen, fijne herinneringen ophalen, dankbaarheid delen, dromen over de toekomst en plannen maken om toe te werken naar de vervulling van die dromen. Maar ook moeilijke zaken kunnen besproken worden dankzij Vertellis.

De diepgang van de antwoorden en de opdrachten? Die bepaal je zelf! En als je partner niet genoeg antwoord geeft, dan zeg je gewoon: Ohw schat Vertellis ( vertel eens ).

Wil je Vertellis relatie graag spelen maar heb je nog geen relatie? DatingGuru.nl helpt jou de beste datingsite kiezen voor het vinden van een partner.

Vertellis relatie

Vertellis relatie kaarten vragen en opdrachten. Er zijn 3 edities en de relatie editie heb ik gereviewd. spel voor partners met leuke vragen!

Je kunt de kaarten los gebruiken maar je kunt ook echt het spel spelen. Die bestaat uit 3 rondes. Ronde 1 is tien open vragen, ronde 2 is drie punten vragen en ronde 3 is twee opdrachten.

Opdrachten?? ja wat denk je van :

Knuffel minimaal 10 seconden met elkaar. ( bij 6 a 10 seconden knuffelen komt het hormoon oxytocine vrij. Het liefdeshormoon!

Of van welke gezamenlijke sportieve  activiteit zouden jullie een gewoonte willen maken?

Dromen & doen

dromen opdrachten

De eerste ronde gaan de vragen over Samen & Alleen, de tweede ronde gaan de Vertellis kaarten over Dromen & Doen en de laatste ronde gaan ze over Eigenschappen, Gewoontes & Prestaties.

De Vertellis relatie vragen kaarten over Dromen & doen vind ik zelf het mooiste. Hier kun je leuk over fantaseren namelijk.

Wat kunnen jullie binnnenkort doen waar jullie op jullie oude dag met een glimlach aan terug zullen denken? of voor wie of wat zouden jullie op korte termijn iets aardigs kunnen doen?

10 minuten of 10 uren

opdrachten relatie editie vertellis

En hoe lang je dit Vertellis relatie spel wil spelen dat moet je helemaal zelf weten natuurlijk. Misschien wil je wel elke avond 1 kaartje doen, voordat je Netflix gaat kijken samen op de bank?

Daarbij kun je het spel ook nog op een andere manieren spelen..

All the way met een drankje een hapje tijd om te kussen te knuffelen en ….

of je nu voor Casual of All the Way kiest… je relatie en in elk geval je tijd samen wordt leuk samen. Leg je wel even je mobiel ver weg en op stil 🙂

Vertellis relatie kopen?

vragen relatie editie

De kaarten van Vertellis kun je online kopen:

kijk hier voor alle edities *

De feestdagen editie ( die je dus ook samen met vrienden of familie kunt spelen), de gezinseditie ( ook geschikt voor kinderen) of de relatie editie.

Lees ook deze blogs

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.