Vertellis Gezinseditie – een spel om je gezin echt te kennen

Hét vragenkaartenspel waarin iedereen binnen het gezinsleven aan het woord komt. En de interessante vragen in het doosje zorgen voor gesprekken over leuke en belangrijke onderwerpen. De Vertellis Gezinseditie stimuleert hiermee betekenisvolle offline momenten tussen ouders en hun kinderen.

Offline gesprekken met Vertellis Gezinseditie

Vertellis Gezinseditie
afbeelding: vertellis.nl

Dit unieke vragenkaartspel is bedoeld voor het hele gezin. De Vertellis Gezinseditie zorgt voor leuke gesprekken tussen ouders en hun kinderen. Bovendien leer je elkaar beter kennen door de interessante vragen en opdrachten. En daardoor komen jullie als gezin dichter bij elkaar. De vragen en opdrachten van zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar.

Verrassend

De mensen die het dichtst bij ons staan, verrassen ons vaak het meest. Met de dingen die ze denken of die ze doen. Daar sta je niet altijd bij stil. Want tegelijkertijd vinden we het vaak normaal dat ze er voor ons zijn. Slechts één kaart van Vertellis Gezinseditie zal jullie al verbinden. En dat op een manier waarvan je niet wist dat het mogelijk was.

Vier rondes

De vragen van Vertellis Gezinseditie zijn zo geschreven dat ze beantwoord kunnen worden door zowel kinderen als ouders. Zoals: “Wat vind of vond je prettig in jouw opvoeding?” En: “Welk boek of welke film vond je bijzonder?” Het spel heeft vier rondes. De eerste en de derde ronde bestaan uit individuele vragen. En de tweede en vierde ronde zijn voor iedereen en in deze rondes kunnen vaak punten behaald worden.

Allemaal winnaars bij Vertellis Gezinseditie

vertellis gezinseditie
foto: vertellis.nl

Na het spelen van alle vier de rondes van Vertellis Gezinseditie zijn er altijd twee winnaars! Dat zijn namelijk de twee gezinsleden die de meeste punten hebben gescoord. En… deze winnaars bepalen én organiseren samen iets leuks waarmee ze het hele gezin verrassen! Uiteindelijk heeft dus iedereen gewonnen dankzij dit originele idee.

Andere spellen van Vertellis

Behalve de Vertellis Gezinseditie, is er de Vertellis Relatie-editie waarin het draait om oprechte aandacht en begrip voor elkaar. Bovendien halen jullie fijne herinneringen op. En dromen jullie over de toekomst. En ervaar tijdens Kerst en Oud & Nieuw verbondenheid en offline tijd dankzij de Vertellis Feestdagen-editie. Want in dit spel komt begrip, aandacht en échte connectie op nummer 1.

Onmisbaar

De vragenkaartspellen van Vertellis zijn dus onmisbaar in onze gehaaste en altijd-online samenleving. Want dankzij de interessante vragen ervaar je meer aandacht en begrip van familie. Maar dus ook van vrienden, collega’s of met je geliefde.

Voor wie kom jij achter je beeldscherm vandaan voor de vertellis gezinseditie?

Footer4 nieuw
Delen is enorm lief

Gastblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.