Skip to Content

Rabbit Richie nightlight van Happy Horse – een slaapritueel

Als jonge moeder ben ik altijd op zoek naar producten die zowel praktisch als schattig zijn voor mijn kleintje. Ik ben dan ook super enthousiast over de nieuwe Rabbit Richie Nightlight van Happy Horse! Dit bekende knuffelkonijn van Happy Horse, waar mijn baby dol op is, is nu gecombineerd met een rustgevend nachtlampje. Deze slimme combinatie is niet alleen een leuke toevoeging aan de kinderkamer, maar zorgt ook voor magische en rustige nachten voor zowel mijn kleintje als voor mij. Een aanrader voor alle (groot)ouders! Compleet met verlichting, kalmerende geluiden en natuurlijk knuffelzacht.

Rustige nachten voor je kind (en jezelf)

Als moeder vind ik het belangrijk om een rustige en comfortabele omgeving te creëren voor mijn kleintje. De knuffellamp biedt precies dat! Beschikbaar in 4 kleuren. Het zachte licht en kalmerende geluid zijn perfect voor het creëren van een serene sfeer in de babykamer. Met vijf verschillende kleuropties (wit, geel, blauw, groen en paars) kan ik de kleur kiezen die het beste past bij de stemming van mijn baby. Het handige is dat ik het licht en het geluid afzonderlijk kan aan- of uitzetten. Bovendien is de lamp uitgerust met een handige timer, waardoor ik de verlichting en geluiden automatisch kan laten uitschakelen na 15, 30 of 45 minuten. En het beste van alles? De geheugenfunctie zorgt ervoor dat Rabbit Richie nightlight de laatst gekozen instelling onthoudt, waardoor ik bij het opnieuw aanzetten niet opnieuw hoef in te stellen. Een echte must-have voor elke babykamer!

Ik moest in het begin wel een beetje wennen aan de felheid van de lampen. Die had ik niet zo fel verwacht. Maar mijn zoontje heeft er geen last van. We hebben geëxperimenteerd met de kleuren en het blauwe lampje lijkt voor hem de beste kleur om in slaap te vallen.

Rabbit Richie nightlight met kalmerende geluiden

Ook ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn baby te helpen ontspannen en in slaap te vallen. De Rabbit Richie Nightlight is daarbij een echte gamechanger! Naast het zachte licht biedt deze nachtlamp ook kalmerende geluiden en slaapliedjes zoals “Brahms Lullaby”, “Rock-a-bye Baby” en “Twinkle Twinkle Little Star”. Voor de allerkleinsten is er zelfs een witte ruisgeluid beschikbaar dat mijn baby helpt kalmeren en ontspannen bij het slapengaan. Daarnaast is er de optie voor baarmoedergeluiden (womb sound), die een geruststellend gevoel geven aan mijn kleintje, omdat het lijkt op het vertrouwde geluid dat ze kennen uit de baarmoeder. Dit alles maakt de Rabbit Richie Nightlight een onmisbaar item in onze slaaproutine!

Ook dit is heel fijn dat je verschillende geluiden hebt. De witte ruis en womb sound vind ik voor nu voor mijn pasgeboren baby genoeg geluid om in slaap te vallen. Later als hij ouder is kan hij de andere geluidjes luisteren om bij te dragen aan het slaapritueel.

Gebruiksinstructies Rabbit Richie nightlight

Als moeder van een actieve baby ben ik dol op de praktische en gebruiksvriendelijke functies van de Rabbit Richie nightlight. Deze schattige knuffel heeft een ingebouwde licht- en geluidsmodule in zijn buikje die eenvoudig opgeladen kan worden met de meegeleverde USB-kabel. Voor gebruik van het nachtlampje met geluiden plaats ik de module gewoon in de speciale zak van de knuffel en sluit ik de rits veilig. Het is wel belangrijk om de knuffel met de module buiten het bereik van kinderen te houden. Ik hang het bijvoorbeeld hoog op in de babykamer, waar kleine handjes niet bij kunnen komen. Wanneer het tijd is om te knuffelen en spelen, haal ik de module gemakkelijk uit de buik van Richie. En als mijn kleintje’s favoriete knuffel een beetje vies wordt? Geen zorgen! Zonder de module kan de knuffel gewoon in de wasmachine voor een frisse start. Zo handig en praktisch!

Over Happy Horse:

Rabbit Richie Nightlight is gemaakt van 100% polyester met gerecyclede polyester vulling en verkrijgbaar in vier populaire kleuren (old pink, ivory, blue en beige). De nachtlamp heeft een verkoopprijs van € 59,99 en is verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten. Meer informatie over de collectie en (online) verkooppunten vind je op de website van Happy Horse: www.happy-horse.eu.

happy horse knuffels
Rabbit Richie Nightlight en andere Happy Horse knuffels

Al meer dan zestig jaar is Happy Horse een vertrouwd merk in de wereld van kinderproducten en bekend om de knuffels die de verbeelding van kinderen over de hele wereld stimuleren. Het lifestylemerk heeft vele kinderharten veroverd, tranen gedroogd en eindeloos veel liefde gegeven. Happy Horse is niet alleen toegewijd aan het geluk van kinderen, maar ook aan het ondersteunen van goede doelen en het creëren van een betere wereld voor volgende generaties. Alle producten uit de collectie voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk.

Rabbit Richie Nightlight Happy Horse

Win een Happy Horse Rabbit Ritchie Nightlight

Rabbit Richie Nightlight Happy Horse

Namens Happy Horse mag ik een Rabbit Ritchie Nightlight knuffel weggeven. Je mag zelf kiezen welke kleur. Ga je voor wit, bruin, oud roze of blauw?

OPTIE 1

  • Reageer onder de social media post van de winactie welke Rabbit Ritchie Nightlight knuffel je wilt winnen.
  • Delen is lief en vergeet ons dan niet te taggen. Anderen taggen en ons volgen is ook lief.

Optie 2

  • Reageer onder deze recensie welke Happy Horse knuffel je wilt

EXTRA

  • Volg MamaScrapelle op social media indien mogelijk. We zitten op InstagramFacebookTikTokYouTube en/ of Pinterest. Like daar ook de winactie van ‘Rabbit Ritchie Nightlight knuffel ’ voor een extra winkans
  • Delen van de winactie levert een extra winkans op. Tag MamaScrapelle als je dat doet.
  • Beide opties mag uiteraard ook.

Lees ook deze blogs

footer-7
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Danielle

Saturday 20th of April 2024

Leuk! Ik doe graag mee voor de witte knuffel

Lida

Thursday 18th of April 2024

Wat is ie leuk. De bruine zou echt leuk zijn, komt misschien het licht wat feller naar voor. Heel erg mooi. Ik loot dan ook heel graag mee.

sophie

Wednesday 17th of April 2024

Mijn dochtertje die zaterdag 1 jaar wordt heeft moeite met slapen. Ze heeft al wel de platte happy horse knuffel en die houdt ze altijd vast (net als haar broer). Maar de witte knuffel met nighlight lijkt me echt ideaal voor haar.

ellen

Sunday 21st of April 2024

Wat lief dat ze haar broer ook lekker vasthoudt

myriam de clercq

Tuesday 16th of April 2024

wat een leuke website heb jij! :) zoveel leuke dingen te ontdekken! ik waag graag mijn kans voor mijn kleindochtertje Fallone, 2,5 jaar..gaat sedert gisteren naar het schooltje ipv naar de opvang. en ze doet het top zei haar juf gisteren ;-) als ik mocht winnen, graag een wit konijntje. zou top zijn telkens als ze komt logeren :)

ellen

Sunday 21st of April 2024

Dank je wel voor je compliment! En wat fijn dat ze al zo goed zich thuis voelt op school.

M beugels

Monday 15th of April 2024

Wat leuk voor onze kleinzoon van 18 maanden Helaas hebben wij hem nog niet ontmoet Kleur blauw het is een jongetje

ellen

Sunday 21st of April 2024

Wat vervelend om te horen dat jullie je kleinzoon nog niet hebben ontmoet. Wonen ze ver weg?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.