Pokémon Paldea Evolved – Een nieuwe set pokémon kaarten

Wie kent het niet? Pokémon is al meerdere generaties populair en er blijven nieuwe sets aan kaarten en tv series uitkomen. Pokémon Paldea Evolved is de nieuwste set aan kaarten van Scarlet & Violet. Ik vertel je meer over deze zet, de unboxing, het online spel en meer.

booster gifting Pokémon Paldea Evolved, de nieuwste set Pokémon kaarten, van de Scarlet & Violet serie. Meer informatie, unboxing, onze favorieten en meer.

Pokémon Paldea Evolved

Pokémon TCG: Scarlet & Violet Paldeo Evolved brengt nieuwe krachten en legendes! Deze set biedt evoluties van Meowscarada ex, Skeledirge ex en Quaquaval ex, maar ook Tera Pokémon ex, Chien-Pao ex en Ting-Lu ex. Zelfs Pikachu laat zich zien in deze geweldige nieuwe Paldea Evolved uitbreidingsset!

Paldea Evolved is dus de Paldea evolutie van Scarlet en Violet. Dit zou je kunnen zien als Scarlet en Violet 2. Een boosterpack bevat 10 kaarten. Geschikt vanaf 6 jaar.

Wist je dat Pokémon al bestaat sinds 1995?

In 1995 werd pokemon bedacht als spel voor de gameboy. Twee jaar later kwam de manga (japans stripboek) en al snel volgde de eerste aflevering van de serie Pokémon op tv in Japan. Dit werd razendsnel wereldwijd populair en sindsdien komen er regelmatig games, tv series en kaartensets uit.

Uitpakken maar!

We hebben dus vijf pakjes en zijn benieuwd wat deze nieuwe set brengt. Dj en haar vriendinnetje, beide tien jaar, zijn fan van Pokémon en hebben al vele unboxings gekeken. Ze verzamelen Pokémon kaarten en zijn dus de uitgelezen kandidaten om dit met mij te openen. De pakjes op de foto hierboven (links) zijn degene met de voor hun mooiste voorkant, die gaan als eerst open.

Op de rechterfoto zie je alle glimmende kaarten die eruit kwamen. Die zijn niet altijd zeldzamer dan de niet glimmende, maar wel heel mooi. Hier heb je verschillende varianten in, waarbij alleen het plaatje glimt of de hele kaart bijvoorbeeld. Er zitten wat kaarten tussen die we al hebben, maar ook een paar bijzondere. Al met al zijn we erg blij met wat we ‘gepulled’ (lees getrokken) hebben. Zoals altijd een goede mix van kaarten.

Pokémon Paldea Evolved, de nieuwste set Pokémon kaarten, van de Scarlet & Violet serie. Meer informatie, unboxing, onze favorieten en meer.

Evoluties Pokémon Paldea Evolved

Een van de dingen die helemaal bij Pokémon hoort is evolueren. Bijna alle Pokémons hebben een of meerdere evoluties. Als je het kaartspel gaat spelen, of als je de kaarten verzameld is het hebben van evoluties erg leuk. Wij trokken er een aantal. Deze evoluties haalden wij uit de pakjes Pokémon Paldea Evolved. Onze favoriete schattigste kaart, evolueert in een van onze favorieten stoere kaarten. Namelijk Shinx naar Luxray. Hier hoort nog een evolutie tussen, deze hebben we nog niet helaas.
Murkroy en Hunchkrow een zwarte vogel diie groter en stoerder wordt.

Bramblin en Brambleghast, deze wordt nog niet heel sterk en lijkt op wat er in films door de woestijn rolt als deze verlaten is. Misdreavus en Mismagius. Psychic Pokémon die er mystiek en mooi uitzien. Tot slot vonden wij nog Fuecoco en Crocalor. Een lief en hyperactief beestje dat wel sterker wordt maar schattig blijft.

Scarlet & Violet – favorieten Pokémon Paldea Evolved

Kaarten die zeldzaam of bijzonder zijn, zijn natuurlijk heel cool. Maar, onze favorieten kunnen ook een persoonlijke voorkeur zijn. De schattigste of stoerste bijvoorbeeld.

De schattigste:

coolste Pokémon Paldea Evolved, de nieuwste set Pokémon kaarten, van de Scarlet & Violet serie. Meer informatie, unboxing, onze favorieten en meer.
  • Shinx – Een klein blauw beestje met sterretjes bij zijn oren en staart en een vrolijk gezichtje
  • Litleo – Een schattig leeuwtje dat stoer doet maar heel cute is
  • Nymble – Nymble is vreemd maar toch schattig

Persoonlijke favorieten uit Pokémon Paldea Evolved van DJ en haar vriendin zijn Jumpluff en Forretress. Jumpluff is schattig en shiny. Forretress is een EX kaart. Dit zijn zeldzame en sterkte kaarten. Hij is dus erg goed, en erg stoer. ‘Deze pull je echt niet zomaar’, om de meiden te quoten. Verder hebben we nog een top 3 met de stoerste kaarten. Dit was lastig want wat de een stoer vindt, vindt de ander eigenlijk wel schattig.
Top 3 stoerste:

  • Ceruledge
  • Marill
  • Luxray

Pokémon Trading Card Game – Online

Elk pakje Pokémon Paldea Evolved bevat ook een kaart met een code erop. Deze geeft je een digitaal pakje als je hem invult op de website of app. Vaak gooien we deze kaarten weg, maar wij hebben de app gedownload om te laten zien hoe dit in zijn werk gaat. Pokémon TCG (trading card game) is een app waarin je kaarten kan verzamelen, maar vooral leer je er het spel spelen. Naast kaarten ruilen en verzamelen kun je er namelijk het kaartspel mee spelen. Je begint met een standaard deck, maar kunt zelf decks leren bouwen en aanpassen. Je kan competitief spelen, maar dit hoeft niet.

Velen weten niet hoe dit werkt, dit wist ik ook niet. Echter, de app leert je dit aan. Dit gaat in etappes met hele duidelijke uitleg, je hebt dus geen enkele voorkennis nodig. Het kan ook een ideale manier zijn om het spel hierna in het echt te kunnen spelen met jou verzamelde kaarten.
In de winkel op deze app kun je codes invoeren en pakjes ontvangen. Zo haal je dus nóg meer uit je pakjes Pokémon Paldea Evolved. Uit deze digitale pakjes trokken we een van onze favoriete stoere kaarten nog eens. Ook trokken we een geheel nieuwe die enorm sterk is er er gaaf uitziet. Zie de foto’s hieronder.

Meer Pókemon Paldea Evolved

Naast Pokémon Paldea Evolved zijn er natuurlijk vele andere Pokémon reeksen. Niet alleen van kaarten maar ook games, series en allerlei merchandise bestaan inmiddels van deze populaire serie. Zie je door de bomen het bos niet meer? Lees dan meer van onze Pokémon blogs. Verzamelen ze bij jou thuis ook Pokémon? Tip: doe niet zomaar je Pokémon spellen en kaarten weg. Elke paar jaar is er weer een enorme hype op school. Ook blijft het intussen populair en is deze hobby geliefd en geld waard. Sta er dus bij stil wat je weg doet. Hier een overzicht van onze andere Pokémon blogs:

Pokémon Paldea Evolved decks vind je hier bij bol*

Footer4 nieuw
Jasmijn
Delen is enorm lief

Jasmijn

Hi, Jasmijn hier! Ik ben 29 en woon in Medemblik met mijn partner, twee boefjes van katten en zeven prachtige kippen. Hier in huis zijn we dus gek op dieren. Momenteel ben ik niet werkzaam vanwege chronische ziekte, maar hier bouw ik wel naartoe. Dit doe ik onder andere door recenseren en bloggen. Voorheen werkte ik met kinderen en deed activiteiten, hiernaast heb ik enige ervaring in management. Dit alles is inmiddels een ver verleden. Bloggen is een nieuw hoofdstuk, en in de toekomst content marketing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.