Valentijn voor hem, een uitgebreide lijst met cadeautips!

Cadeautips Valentijn voor hem, het is echt niet lastig hoor. Ook voor hem is er zoveel leuks te bedenken. Voor de kerst schreef ik al een mooie verlanglijst voor hem met betaalbare cadeaus. Maar nu ook in het thema Valentijn. Want liefde mag altijd gevierd worden. Met warmte en mooie woorden, en een leuk cadeau. Waarom ook niet. Het zijn al van die gekke tijden, elkaar een beetje verwennen is alleen maar goed. Ik deel het op in thema’s. Kies 1 iets of combineer meerdere items en verpak het leuk. Mooi kaartje erbij, dikke zoen en klaar.

Let op! Maakt u gebruik van een ad-blocker? In deze blog maak ik veel gebruik van handige doorlink plaatjes! Zet hem dus even uit als je deze wil zien.

Cadeautips Valentijn voor hem

liefde gaat door de maag
Cadeautips Valentijn voor hem

1. Liefde gaat door de maag

Een cadeau kan al zo simpel zijn als iets lekker maken in de vorm van een hartje. Denk aan een ontbijtje met een eitje in de vorm van een hartje of lekkere wafels met chocola en fruit. Maar een glas lekkere bubbels met hartjes ijsblokjes is ook al zo liefdevol en feestelijk. Samen proosten op de liefde! Doe er wat leuke chocohartjes bij op een chocoplatform. Maar het kan stoerder! Hamburger in de vorm van een hartje en een lekker biertje erbij. Gebruik een ronde hamburgerpers en vorm het als laatste tot een hartje. Altijd een succes deze cadeau tips Valentijn voor hem.

Hang wat hartjes ballonnen* op en voilà. Of een hartjesborrelplank vol met lekkere hapjes zoals kaas en worst. Liefde gaat echt wel door de maag. Geef een mooie stijlvolle messenset cadeau voor kaasjes, voeg er leuke servetten bij toe. Het is echt zo simpel als dit. Geen zin om te bakken of koken, ook daar hou ik rekening mee in deze lijst met toffe items. Een smaakvolle start binnen alle smaakpapillen in cadeautips Valentijn voor hem. Ik hou ervan.

De absolute aanrader van ons team? De chocolade van chocstar!

Cadeautips Valentijn voor hem, stop met zoeken! Deze lijst bevat vast een zeker het perfecte valentijnsdag cadeau voor hem

2. Massage voor hem

Dit thema staat op verlanglijst voor hem en haar. Zet een gezellig muziekje op, doe wat kaarsen aan, leg een mooie handdoek of hammamdoek neer en warm de olie op. Strooi wat (nep)rozenblaadjes en geniet samen van intiem zijn. Lekker ontspannend voor beide! Stel een leuk pakketje samen met onderstaande items. Nummer 2 in cadeautips Valentijn voor hem. Ik vind dit een fijn en liefdevol cadeau.

Cadeautips Valentijn voor hem, stop met zoeken! Deze lijst bevat vast een zeker het perfecte valentijnsdag cadeau voor hem

3. Gadgets op cadeautips Valentijn voor hem

Wat geef je een man die alles heeft? Een nieuwe gadget! In deze cadeautips Valentijn voor hem zet ik kleine en grote gadgets. En eigenlijk vind ik het zelf ook wel erg leuk al die gadgets. Dus lekker samendoen kan romantisch zijn.

voor mannen

4. Cadeautips Valentijn voor hem

Lekker buiten, bewust en duurzaam bezig zijn. Deze man maak je blij met leuke groene items. In deze cadeau tips Valentijn voor hem staan liefdevolle groene items. In een breed scala. Ik vind het fijn dat ook de bewuste man steeds meer wakker wordt en nadenkt over meer in de wereld.

Cadeautips Valentijn voor hem, stop met zoeken! Deze lijst bevat vast een zeker het perfecte valentijnsdag cadeau voor hem

5. Metromannen

De metroman is allang geen gek woord meer en daar ben ik het mee eens. Nee deze man houdt ervan om zichzelf te verzorgen, en dat kan ik alleen maar toejuichen. Met mooie items of lekkere verzorgingsitems heb je dan ook een geslaagd cadeau. Ik heb weer een leuke selectie gemaakt voor cadeau tips Valentijn voor hem. Lees vooral ook deze blog over verschillende geurfamilies en baardverzorging.

Of wat dacht je van een hotelovernachting met een werksuite. Je lief even helemaal opladen in absolute stilte terwijl jij voor de kinderen zorgt en het huishouden op je neemt. Helemaal opgeladen komt je man dan thuis. Als dat geen liefde is!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien vind je bij deze cadeau tips voor hem nog inspiratie. Of bij deze lijst vol gave gadgets?

Kijk hier voor meer valentijnsblogs

Vond je deze Cadeautips Valentijn voor hem waardevol? Pin je deze foto?

Cadeautips Valentijn voor hem, stop met zoeken! Deze lijst bevat vast een zeker het perfecte valentijnsdag cadeau voor hem
Cadeautips Valentijn voor hem
Footer1
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.