Skip to Content

Leuke gadgets voor in huis – een lijst met cadeautips

Leuke gadgets voor in huis, wie is er niet gek op?! En tegenwoordig zijn er zoveel toffe dingen. Ik ga je helpen met deze verlanglijst van de gaafste gadgets als cadeautip. Geen budget, geen grenzen, gewoon omdat het zo tof is! En ideaal voor degene die alles al heeft of als je voor de -wow- factor wilt gaan met cadeautjes. Of wil je zelf al deze leuke cadeaus verzamelen? Ik ben alvast begonnen hier in huis..

Een verlanglijst met leuke gadgets voor in huis

VR bril Een diverse verlanglijst met de gaafste gadgets. Leuke gadgets voor in huis een lijst met cadeautips voor jong en oud!

VR bril voor thuis

Thuiszitten saai? Behoefte aan gaming voor de next level? Toe aan een tof nieuw spel waarbij je ook wat lichaamsbeweging krijgt? Of wil je gewoon films kijken en even helemaal daarin opgaan? Het antwoord op al deze vragen is een VR bril* zoals de Oculus Quest VR bril! Dit is echt een van de gaafste gadgets om te hebben en te geven. Ik schreef een uitgebreide review en die lees je hier terug. Een mooie eerste toevoeging aan de verlanglijst met de gaafste gadgets als cadeautip.

deken met sterren

Oplichtende sterrenhemel als knus dekentje bij Radbag

Nummer 2 op verlanglijst met de gaafste gadgets is iets liefs. Een gadget kan namelijk ook op een simpele manier je verbazen en verwarmen. Wat dacht je van een superzachte deken, met alle sterrenbeelden die ook nog eens licht geeft in het donker? Ja tof he!

  • Neem eens kijkje op Radbag voor veel toffe gadgets
Een diverse verlanglijst met de gaafste gadgets. Leuke gadgets voor in huis een lijst met cadeautips voor jong en oud! Nintendo Switch

Nintendo Switch in verlanglijst met Leuke gadgets voor in huis

Vergeet de oudere versies die Nintendo uitbracht onder de naam Wii. Althans dat is ook nog steeds prima vermaak. Maar de Nintendo Switch is echt weer een grote stap in verbetering. De controllers werken zoveel beter, geen lamme arm van op een sensorbalk richten. Nee het werkt zo onwijs goed en snel. Daarbij kan je ook buiten je tv spelen. Er zit een handig schermpje bij waardoor je gewoon makkelijk overal kan spelen waar je maar wilt. Het beeld is prachtig, zeker als je een smart tv hebt. Het is zeker de investering waard om het thuiszitten een stuk vermakelijker te maken. Let op dat je een nieuw model koopt met verbeterde accuduur en hou MamaScrapelle in de gaten voor game reviews. Een mooie nummer 3 op de verlanglijst met de gaafste gadgets.

puzzel wijnfles

Puzzel wijnfles

Ben je gek op puzzelen en zoek je een unieke verpakking? Hou je dan ook nog van een wijntje? Deze puzzel is dan de perfecte toevoeging op deze verlanglijst met de gaafste gadgets. Je koopt een flesje wijn, zet het in de puzzel en klaar is je toffe en unieke cadeau! Ook ideaal als er teveel wijn wordt gedronken, of als je zelf van een uitdaging houdt met als beloning een lekker glaasje wijn. Het is jouw spel.

digitaal dartbord Een diverse verlanglijst met de gaafste gadgets. Leuke gadgets voor in huis een lijst met cadeautips voor jong en oud!

Digitaal dartbord – Leuke gadgets voor in huis

Dit is misschien wel 1 van het meest gespeelde spel van afgelopen maanden hier in huis. Digitaal darten! Heerlijk simpel vermaak, althans het spel is uitdagend maar het tellen laat je over aan het dartbord. Er zitten nog meer game mogelijkheden op doordat het digitaal is. Ideaal! Score jij die 180? Nummer vijf op deze verlanglijst met Leuke gadgets voor in huis!

google mini

Google nest mini een leuke gadget voor in huis

“Hey google, licht aan. Google hey Google radio 3fm. Hey google speel op spotify playlist summer af”. Dit zijn enkele gesprekken die we dagelijks voeren hier in de woonkamer. Mijn dochter Abygail voert hele andere gesprekken met de Google nest..:”Hey google hoe klinkt een scheet? En welk geluid maakt een spin?”. Nummer 6 in deze Leuke gadgets voor in huis is namelijk iets wat je niet nodig hebt, maar waar je niet meer zonder kan. Het is een klein speakertje wat reageert op je spraak. Je kan muziek afspelen, vragen stellen, lampen er op aansluiten en zelfs je tv (smart tv). En er kan nog zoveel meer!

Lekker hangen

Hangmatten en hangstoelen alleen voor de tuin? Neejoh, tegenwoordig mag je ook lekker binnen hangen hoor. En daardoor staat dit cadeau op nummer zeven in deze verlanglijst met de gaafste gadgets. Lekker relaxen terwijl je hangt, aan het gamen bent, leest, of misschien wel digitaal dart? Je bestuurt je Google nest mini met je spraak.. Ik zie alleen maar redenen om lekker een hangstoel voor in huis te kopen.

popcornmachine Een diverse verlanglijst met de gaafste gadgets. Leuke gadgets voor in huis een lijst met cadeautips voor jong en oud!

Popcorn machine XL

Je kent vast wel die kleine popcornmachines voor op het aanrecht. Dit is leuk, en lekker maar wat dacht je van het echte werk? We bingen wat af thuis met films en series. We maken vele uren terwijl we gamen. En popcorn is ook nog eens een gezonde snack. Pak het grootst en professioneel aan met deze Popcorn machine XL! Deze nummer 8 van verlanglijstje met de gaafste gadgets staat hoog op mijn wishlist.

suikerspinmachine met roze suiker

Suikerspinmachine in verlanglijst met de gaafste gadgets

We blijven even in de zoete gadgets, want ook de kermis moeten we missen dit jaar. Dus ook de heerlijke suikerspinnen. Geen tranen, je maakt het vanaf nu gewoon lekker thuis. Er zijn verschillende soorten machines en koop ook meteen stokjes en kleuren suiker mee. Dan heb je een heerlijk feestje dankzij deze nummer 9 op de verlanglijstjes met de gaafste gadgets.

Een diverse verlanglijst met de gaafste gadgets. Leuke gadgets voor in huis een lijst met cadeautips voor jong en oud! fantasyforts

Hutten bouwen met Fantasy Forts

Iedereen houdt toch wel van hutten bouwen? Jong en oud? Wat als je nou op een hele simpele en leuke manier je huis kan omtoveren tot hutten walhalla? Of als je gewoon echt even je eigen plekje thuis nodig hebt. Een snel gebouwd thuiskantoor, een plek om met je gadgets te spelen? Met dit cadeau doe jij jezelf een plezier maar ook menig kind. Fantasy Forts heeft namelijk hele toffe bouwplaten waarmee je helemaal los kan thuis. Een uitgebreide review verschijnt binnenkort maar eigenlijk spreekt het voor zich waarom dit op nummer 10 staat in de verlanglijst met gaafste gadgets.

Fitbit tracker plus weegschaal

Ok, we zetten misschien allemaal minder stappen maar toch is het heel interessant om je pols te versieren met een Fitbit. Dit is een activity tracker. Het telt je voetstappen, trappen die je loopt en hoe actief je bent. Tegelijk houdt het ook je hartslag en slaap bij en zelfs je vruchtbare periodes. Het werkt via bluetooth met een app en je kan het zelfs connecten met een weegschaal! Die meet weer je gewicht, spiermassa en bmi. Tegelijk kan je andere fitbitters uitdagen in wekelijkse stapgames. Een actieve en speelse tip op elf in de verlanglijst met de gaafste gadgets. De tijd en datum kan je uiteraard ook gewoon erop lezen.

Een diverse verlanglijst met de gaafste gadgets. Leuke gadgets voor in huis een lijst met cadeautips voor jong en oud! Philips Hue

Philips Hue ambilight Leuke gadgets voor in huis

Licht in je huis is zo belangrijk. En wist je ook dat kleuren van invloed zijn op je gemoed? Daarbij kan je de kwasten en verf laten staan, met de Philips Hue lampen kleur jij je huis gewoon zoals jij wilt. Met een app of afstandsbediening. In de Hue lijn zitten meerdere items; losse lampen die je in een fitting draait, lampen compleet en lichtstrips. Daarbij kan je het ook nog eens connecten met je Google nest mini. Heerlijk vanuit je hangstoel, of verstopt in je thuiskantoor fort het licht in je huis besturen.

Een diverse verlanglijst met de gaafste gadgets. Leuke gadgets voor in huis een lijst met cadeautips voor jong en oud! Chromebook Acer

Tablet en laptop in 1; Acer Chromebook

Met al dat thuiswerken en een Imac die kapot ging na 10 jaar, was ik toe aan iets nieuws. Een vaste pc/apple was geen optie, ik wil flexibel qua plek kunnen werken. Een tablet is te simpel, een laptop te groot.. En waar kom je dan op uit? Een Chromebook, op advies van Laptoid! Mijn Acer Chromebook is beide in 1. Mijn scherm kan ik helemaal omklappen zodat het een tablet wordt. Het beeldscherm heeft een touchscreen en het werkt ook met apps erop. Let wel op, als geheugen werk je veel in the cloud. Maar je kan natuurlijk ook met extern geheugen werken. Ik ben nog elke dag onwijs blij met mijn Chromebook en daarom staat deze op 13 in de verlanglijst met gaafste gadgets. Je maakt jezelf of iemand anders echt blij hiermee.

Een diverse verlanglijst met de gaafste gadgets. Leuke gadgets voor in huis een lijst met cadeautips voor jong en oud! Dyson

Dyson V11 Absolute Extra

De dag is gekomen waarin ik verlangend over een stofzuiger schrijf. Deze Dyson staat hoog op mijn verlanglijst met de gaafste gadgets. Draadloos, lcd scherm, alleen een steel en geen stofzuigerzak. Wat zou mijn leven een stuk makkelijker worden als deze in huis is. Lieve kerstman dit jaar ben ik echt lief geweest…

Een diverse verlanglijst met de gaafste gadgets. Leuke gadgets voor in huis een lijst met cadeautips voor jong en oud! Makita

Makita accuboor complete set – Leuke gadgets voor in huis

Voor al die klussers thuis, ervaren of niet, we hebben nog nooit zoveel gedaan gekregen in en om het huis. Dit verloopt echt het beste met goed materiaal. Dus doe jezelf of die klusser een plezier en geef een complete set van een goed merk. Of het is een mooie motivatie tot een zacht liefdevol schopje tegen de bips om nou eindelijke eens die klusjes in huis te doen. Met deze nummer 15 op de verlanglijst met de gaafste gadgets gaat het helemaal goed komen!

Smaakvol koffie

Koffiezetten kan op vele manieren. Zeker nu thuis ook ons kantoor is, is het een goed idee om te investeren in lekkere koffie. Want als er iets is wat we niet missen van de werkvloer is de slappe, oude en bittere koffie. Er zijn mooie en snelle machines zoals de Senseo wat werkt met koffiepads. De nieuwste generatie Switch Senseo is mooi, er is zelfs een editie met houtlook en je kan kiezen uit espresso, koffie of een kannetjes. Ook kan je kiezen voor Nespresso wat werkt met cups. Ik heb zelf een voorkeur voor een espressomachine met vers gemalen koffie. Maar er bestaat ook een mooi design espressokan wat goed is voor 9 kopjes en wat je lekker mee kan nemen naar waar je thuiskantoor ook is. Welke manier ui deze verlanglijst met de gaafste gadgets is de jouwe?

smart tv Een diverse verlanglijst met de gaafste gadgets. Leuke gadgets voor in huis een lijst met cadeautips voor jong en oud!

Smart tv op verlanglijst voor gaafste gadgets

Treed binnen in de wereld van de Smart tv! Misschien ken of heb je het al. Maar ik ben vrij kort geleden pas eigenaar geworden van een Smart tv. En niet zomaar1.. nee met de eerder genoemde Ambilight optie! Philips heeft namelijk hele mooie Smart tv’s met ambilight en dat hoort helemaal thuis in een verlanglijst met de gaafste gadgets. De ambilight kan je mee laten kleuren met wat je op tv ziet, los laten kleuren of gewoon aanzetten zonder dat je tv kijkt. Ook is het beeld haarscherp en staan er apps op. Youtube, Netflix, Disney+, Prime en nog veel meer staat nu gewoon op je tv. Smart hé?

Een diverse verlanglijst met de gaafste gadgets. Leuke gadgets voor in huis een lijst met cadeautips voor jong en oud! robot stofzuiger

Robotstofzuiger – Leuke gadgets voor in huis

Thuiskomen in een schoon huis? Of gewoon je favoriete serie kijken terwijl je huis wordt gezogen, zónder huishoudelijke hulp in huis? Als mens dan, want de robotstofzuiger is here to the rescue. Een klein apparaatje wat als een soort van klein huisdiertje over je vloer gaat. En in plaats van vies maken, zuigt het al je troep op. Deze staat inmiddels hoog op mijn verlanglijst met de gaafste gadgets!

draaitafel

Draaitafel

Plaatjes draaien is HOT! Zowel voor de beginnende groentjes als voor de retro draaier. Stap weer in de wereld van lopen naar je plaatje en deze fysiek moeten draaien. Niet meer makkelijk skippen maar hele albums luisteren zoals ze bedoelt zijn. Het skipje soms als een plaat grijs gedraaid is. Tegelijk heb je meteen een cadeau waarbij je de komende jaren cadeaus voor kunt geven: Plaatjes! Kijk goed naar welke platenspeler je aanschaft, ga niet meteen voor de goedkoopste. Deze zijn even leuk maar kunnen je mooie plaatjes op de lange termijn schaden. Verder is er heel veel keuze in prijsklasses en uitvoeringen. Welke zet jij op je verlanglijst met gaafste gadgets?

Een diverse verlanglijst met de gaafste gadgets. Leuke gadgets voor in huis een lijst met cadeautips voor jong en oud! drumstel

Elektronisch drumstel

Altijd al in een band willen zitten? Of juist gewoon lekker solo een tof ritme oppakken. Het maakt eigenlijk niet uit maar ik heb wel het antwoord op de stille wens van de muzikant in je: een elektrisch drumstel! Lekker gewoon vanuit huis je ritme vinden, losgaan met je eigen nummers of favoriete nummers. En je valt er niemand mee lastig; met een koptelefoon op hoor je alleen zelf geluid. Tegelijk kan je meerdere geluiden kiezen en het meteen opnemen of mee drummen met liedjes.

Radiografisch bestuurbare boot of auto

Ja deze moet er ook echt bij nadat ik een klokhuis aflevering heb gezien van deze bijzondere gadgets voor jong en oud. Radiografisch bestuurbare boot of auto. Elektrisch of op benzine. Van goedkoop tot heel duur. Van speelgoed tot hobby. De keuze is reuze!

Een diverse verlanglijst met de gaafste gadgets. Leuke gadgets voor in huis een lijst met cadeautips voor jong en oud!

Leuke gadgets voor in huis

En dat is weer een tof verlanglijstje wat Mamascrapelle rijker is! We maken jullie feestdagen en verjaardagen zoveel makkelijker. Kijk ook eens bij cadeautips voor haar, voor hem en duurzaam. Of bekijk de andere verlanglijstjes in dit overzicht. Welke items zet jij op jouw wishlist? Of welke wil je graag cadeau geven?

Lees ook deze blogs

Footer1
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.