Skip to Content

Badspeelgoed 1 jaar – een waterfeest voor baby’s en peuters

Badtijd, een magisch moment waarin spetterend plezier en ontspanning samenkomen. Als ouder is het essentieel om van deze tijd een speelse en educatieve ervaring te maken. Tijd om de wondere wereld van badspeelgoed te ontdekken. Van drijvende eendjes tot zachte waterspeeltjes, die niet alleen de badtijd transformeren in een avontuurlijk festijn maar ook de zintuiglijke waarneming van jouw kleintje stimuleren.

Drijvend speelgoed in bad

Drijvend badpeelgoed 1 jaar – van badeend tot bootjes

Drijvend badspeelgoed is tijdloos en voegen een vleugje schattigheid toe aan het badavontuur. Kies eendjes in verschillende kleuren om visuele stimulatie te bieden. Laat een bootje varen en zwem met zeefiguren onder de boot door. Jouw kleintje zal genieten van het laten drijven van de eendjes op het wateroppervlak en misschien zelfs een eigen waterfamilie creëren!

Kijk hier voor meer BING speelgoed en hier voor meer Sophie de Giraf speelgoed

Badspeelgoed spetterpret

Waterspeelbekers en fonteinen: Gieten, spatten en leren!

Waterspeelbekers zijn niet alleen vermakelijk, maar ook leerzaam. Jouw kleintje kan water in en uit de bekertjes gieten, wat helpt bij het begrijpen van oorzaak en gevolg. Kies bekertjes met verschillende vormen of gaatjes voor een gevarieerd en interactief badspel. Maar er zijn ook fonteinen en nog meer leuk badspeelgoed om mee te spetteren!

De waterbaan van Little Dutch was winnaar speelgoed van het jaar 2023

zacht badspeelgoed

Zachte waterspeeltjes voor in bad: Voelbaar plezier voor de tastzin!

Zachte waterspeeltjes, zoals rubberen visjes of dieren, zijn perfect om de tastzin van jouw kleintje te prikkelen. Ze kunnen deze speeltjes vastpakken, knijpen en ontdekken terwijl ze drijven in het water. Zo wordt badtijd niet alleen leuk, maar ook sensorisch stimulerend. Dit mag niet ontbreken als badspeelgoed!

Badpuzzels

Badpuzzels: Educatief badspeelgoed peuter in het water!

Badpuzzels* met kleurrijke stukjes die aan de badkuip hechten, voegen een educatief element toe aan badtijd. Jouw kleintje kan de stukjes verplaatsen, sorteren en combineren, wat goed is voor de fijne motoriek en cognitieve ontwikkeling. De foamfiguren zijn perfect om jaren plezier te hebben in bad.

Watermolens

Badspeelgoed 1 jaar watermolens: Draaiend plezier voor kleine handjes!

Watermolens zijn eenvoudige maar fascinerende badspeeltjes. Jouw kleintje kan de watermolen vullen en zien hoe het water de bladen doet draaien. Dit simpele mechanische proces fascineert en leert tegelijkertijd.
Er zijn kleine watermolens* en grote onder andere op bol te koop

badboekjes

Badspeelgoed – Badboekjes

Het boekje zelf mag gerust nat worden, want daar kan het goed tegen, het is namelijk gemaakt van kunststof. Na het badderen goed laten drogen en het badboekje kan telkens weer opnieuw worden gebruikt. Hier vind je nog veel meer badboekjes bij bol*

badspeelgoed 1 jaar badboekje, badpuzzel en waterpret (5)

Badtijd voor je baby – ontspanning, educatief en speelpret

Badtijd is niet alleen een praktisch moment voor hygiëne, maar ook een kans om te leren, te verkennen en plezier te hebben.

Maak een mooie tekening met badkrijt en laat je kleintje deze veranderen in een mooie vlek. Deze leeftijd is nog te jong om al het krijt zelf vast te houden. Ga je naar een zwembad denk dan ook om de veiligheid en kiest voor een zwemband waar je baby veilig in kan drijven.

Kan je baby al goed zitten in bad en wil je hem niet de hele tijd vasthouden denk dan aan een stevig badzitje zodat je kleintje zelfstandig met het badspeelgoed kan spelen!

Door kleurrijk badspeelgoed toe te voegen, maak je van badtijd een ervaring waar jouw kleintje naar uitkijkt. Dus, vul het bad, haal jouw kleintje erbij en geniet samen van spetterend plezier in het water!

Lees ook deze blogs

Footer1
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.