Bing het konijn een nieuwsgierige kleuter in een leven vol avonturen

Kennen jullie Bing al? Bing het konijn is een lieve, energieke en nieuwsgierige kleuter die leert dat het leven vol kleine avonturen is. Gebaseerd op de geliefde boeken van Ted Dewan, viert deze animatieserie de vreugdevolle, rommelige realiteit van het voorschoolse leven. 

Om het hoekje, hier niet ver vandaan…

Bing is een jongetje van 3 jaar, speels, vol energie en nieuwsgierig. Een echte peuter die alles wil uitproberen! Soms gaat dat ook wel eens mis… maar dan is Flop er. Die zorgt altijd dat alles weer op zijn pootjes terecht komt. Je kunt de natuur verkennen met Amma en spelletjes spelen in het park met Pando.

Tv serie van Bing het konijn

knuffel

In de TV Serie van Bing het konijn, gaat het om de GROTE verhalen in de kleine momenten van het leven van een peutertje. Vol vrolijkheid en kleine verdrietjes, herkenbaar voor iedereen. Leren delen, je favoriete speeltje kwijtraken, de natuur ontdekken… Bing maakt het allemaal mee, samen met Flop en zijn vriendjes.

En dat is precies de reden waarom Bing zo populair is. Want peuters zitten helemaal in de wereld van het leren delen, en speelgoed wat kwijt raakt. Soms raakt speelgoed ook kapot en dat kan gebeuren door zichzelf of door een ander kindje. Hoe ga je daar mee om? Ook gaan peuters van een lange tijd in de kinderwagen op hun benen de wereld ontdekken. Lekker zelf lopen in het bos en blaadjes, takjes, veertjes en andere schatten uit de natuur oprapen.

Bing is bekroond met vele prijzen, waaronder die van beste pre-school programma op de Engelse televisie en een Emmy Award.

Trailer Bing in de bios

Bing online

Bing het konijn heeft sinds kort ook zijn eigen Nederlandstalige YouTube kanaal, dat explosief groeit. En Bing zit ook al op Facebook: Laat de beheerders van Facebook er maar niet achter komen dat een 3 jarig konijntje al een eigen account heeft 🙂

Merchandise Bing het konijn

bing het konijn

Er is super veel leuks te kopen van Bing het konijn!

Wat dacht je van deze Bing het konijn pratende knuffel? Natuurlijk draagt hij zijn stoere rode, geruite tuinbroek met button, net zoals in de animatieserie. Druk op zijn button en hij zal tegen je lachen en praten. Hij zegt wel 15 leuke woorden en zinnen, zoals: “Ik wil schaduwmonster spelen!” en “Ik kan heel goed knuffelen!”. Bing is zeer gedetailleerd gemaakt van zachte stof, dus je kunt heerlijk met hem knuffelen! 

Of dit leuke koffertje met de figuren uit de serie? Speelfiguurtjes Bing, Flop, Sula, Pando, Charlie & Amma

Zelf vind ik dit schattige nachtlampje erg leuk om te zien! Bing het konijn draagt zijn blauwe pyjama waar zijn vriendje Hoppity op staat afgebeeld. Het Uil Nachtlampje projecteert een magische lichtshow in allerlei kleuren van sterren, een maan én Hoppity op de muur of op het plafond. Tegelijkertijd wordt er zachte muziek gespeeld om heerlijk mee in slaap te vallen. 

Of speel met Bing en zijn taxi of de trein. Duw hem en zie hoe Bing wegrijdt! Druk op het stuur en je hoort grappige piepgeluiden. 

Bing’s Trein met Licht en Geluid bestaat uit 3 onderdelen: een stoomlocomotief en twee wagonnetjes. In het eerste wagon vind je Bing’s Huis. Ontkoppel de wagon en speel met Bings huis. In het huis van Bing staan zijn bank en kast. In de achterste wagon vind je Bing’s tuin met tuinhuis en een boom. 

Er zijn nog veel meer leuke dingen van Bing het konijn:

Is jouw kind ook zo dol op Bing het konijn?

Footer1
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast hebben we ook nog een boekenblog: www.stoerleesvoer.nl

1 Response

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.