Het astrologie kleurboek – een mooi boek voor volwassenen

Sinds ik door mijn burn-out het kleuren weer heb ontdekt heb ik al heel wat kleurboeken aangeschaft. Van kleuren voor volwassenen, glitterkleurboeken en natuurlijk ook de nodige gelpennen en stiften. Bij de meeste van deze boeken gaat het vooral om de tekeningen en niet om eventuele teksten. Maar met het astrologie kleurboek ben je en ontspannen aan het kleuren en leer je ook nog wat over astrologie over heel de wereld!

Het astrologie kleurboek

Kleur je een weg door de kosmos met deze prachtige gedetailleerde kleurplaten van Ana Jarén. Op elke pagina van het astrologie kleurboek vind je horoscoopsymbolen vanuit de hele wereld. Van de westerse astrologie tot de Chinese, Egyptische, Vedisch en Keltische horoscoopsymbolen. 46 prachtige platen en begeleidende teksten die je uitleg geven over alles wat je ziet.

17 juli 1981

Geboren op 17 juli 1981 weet ik dat mijn sterrenbeeld Kreeft is, dat ik geboren ben in het jaar van de Haan en dat ik een waterteken ben. Wat dat over mij zegt? Ik stel mezelf altijd voor als hard van buiten, zacht van binnen. Een kreeft is zorgzaam, gevoelig en emotioneel, dat harde pantser heb ik soms nodig om te overleven. Niet gek ook dat niemand, inclusief mijzelf, doorhad dat ik begin vorig jaar harstikke overspannen was en keihard in een burn-out liep. Natuurlijk zeiden mensen wel eens: doe je wel rustig aan? Als ik weer eens een lekker bezig bijtje was.

De Chinese dierenriem heeft twaalf dieren. Elk jaar staat een dier centraal. Dat komt omdat de Chinese jaartelling anders is dan de westerse jaartelling. Ik ben geboren in het jaar van de Haan. Volgens de informatie in het astrologie kleurboek geeft mij dat de volgende eigenschappen. Ik ben een doorzetter, scherpzinnig en stel hoge eisen aan mijzelf en anderen. Een Haan is vroeg uit de veren en heeft het motto: Pluk de dag, Carpe Diem.. Die tekst wil ik nog wel eens als een tattoo zetten. Ook deze teksten kloppen als een bus.

Ik ben een waterteken en dat maakt mij heel gevoelig en empathisch. Ons zelfbeeld laten we soms teveel bepalen door de meningen van anderen. Ook hier kan ik weer amen zeggen.

astrologie kleurboek

Astrologie over de hele wereld

De westerse en Chinese astrologie waren mij niet vreemd, maar in het astrologie kleurboek staan nog veel meer interessante weetjes. Ergens wist ik wel van het bestaan van de Keltische bomenhoroscoop af. In deze astrologie is een jaar verdeeld in dertien maanmaanden, elke maand kreeg een boom toegewezen.

Gevoelig en onafhankelijk is de iep. Dit boomtype is eigenzinnig en bezit de wils- en daadkrachtige eigenschappen van een overtuigend leider. Eén die de juiste richting helder voor ogen heeft en mensen écht ziet. De iep straalt harmonie uit en is ruimdenkend. Dat geeft hem niet per definitie een makkelijk karakter, want dit boomtype stelt hoge eisen aan zichzelf en anderen.

https://www.happinez.nl/astrologie/keltische-boomhoroscoop-boomtypes/

Leer ook alles over de Egyptische horoscoop, de Mayahoroscoop, totemdieren, Vedische dierenriem en de hemellichamen. Tussendoor kun je de prachtige illustraties bekijken of inkleuren. Net waar jij behoefte aan hebt.

Het astrologie kleurboek is een prachtig boek om zelf aan te schaffen of om cadeau te doen aan iemand die zich interesseert in deze materie. De pagina’s zijn dik en de inkt van mijn metallic stiften drukten niet door. Ik vind de informatie erg leuk om te lezen en ga hier nog jaren van genieten!

astrologie kleurboek

Auteur: Ana Jarén | 9789045326573 | februari 2022 | 96 pagina’s | Uitgeverij Musboeken

Lees ook de blog over maanvallei een prachtig kleurboek voor volwassenen EN deze blog over tarot voor beginners.

Footer5
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast hebben we ook nog een boekenblog: www.stoerleesvoer.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.