Skip to Content

Mijn eerste woordjes kleurboek een creatieve uitspatting voor dreumesen

Herkenbare voorwerpen zoals een gieter, huis, tafel, vis en trein; het komt allemaal voorbij in dit mijn eerste woordjes kleurboek. Met naam en toenaam zodat je ook met je kindje meteen aan de woordenschat kunt werken. Kleuren en woorden leren in één; hoe leuk is dat!

mijn eerste woordjes kleurboek

Waarom kleuren?

Kleuren is voor kinderen een vorm van expressie. Vooral het kleurgebruik zegt vaak wat over hoe een kind zicht voelt of wat hem of haar bezig houdt. Hier zit een hele informatiestroom achter en dat maakt het aspect van kleuren wel een stuk interessanter. Dit mijn eerste woordjes kleurboek zoomt in op de wereld van het jonge kind en laat voorwerpen zien die heel snel herkent worden. Daarom is het kleuren in dit mijn eerste woordjes kleurboek ook zo leuk. De herkenning, het benoemen en daarna het inkleuren van de verschillende voorwerpen zorgen voor uren kleurplezier.

Mijn eerste woordjes kleurboek voor je dreumes en kleuter

Zoals ik al aangaf, kleuren kinderen graag en kiezen zij, bewust of onbewust, voor bepaalde kleuren. Mijn dreumes begon meteen druk te kleuren. Waar ik zelf altijd even afwacht en bedenk welke kleuren ik wil gaan gebruiken, pakt zij gewoon een potlood en begint te kleuren. Hoezo er staat een voorbeeld aan de linkerkant van de pagina, ingekleurd en wel? Die hoef ik toch niet na te kleuren? Dat is toch gewoon ter informatie? Dat terwijl ik de neiging heb om de kleuren te gebruiken die het voorbeeld ook bevat en deze exact na te kleuren. Heb ik dan als volwassene minder fantasie of wil ik het gewoon te realistisch kleuren?

Dit leuke mijn eerste woordjes kleurboek is een super leuk klein cadeautje voor je dreumes en kleuter. 120 pagina’s van heerlijk herkenbare voorwerpen die je op je allermooist kan gaan inkleuren met je kind. Dus ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor je kind, buurjongen of buurmeisje, nichtje, neefje of oppaskindje? Dan is dit het kleurboek dat je zoekt. Mijn dochter heeft hem in ieder geval goedgekeurd en heeft er nog urenplezier van; genieten dus!

mijn eerste woordjes kleurboek
Chantal
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.