Skip to Content

Op school een kleur en stickerboek met woordjes

Een super leuk kleur- en stickerboek met woordjes met als thema school. Mooie kleur- en stickerplaten tonen het kind wat er op school allemaal te beleven valt. Rondom de kleurplaat, die mooi ingekleurd kan worden, staan plaatjes. Zoek de sticker van het betreffende plaatje en plak hem op.

Op school kleur- en stickerboek met woordjes

Stickerboek met woordjes

Kinderen zijn er gek op… stickers. In dit vrolijke kleur- en stickerboek met woordjes moet je kind de stickers op de juiste plaats plakken. Je kind leert goed te kijken, zoeken en zijn fijne motoriek te gebruiken wanneer het de stickers netjes op het plaatje moet plakken. Vind je kind het lastig de stickers van het vel af te halen, zoals mijn zoontje, dan haal je de omliggende ‘sticker’ van het stickervel, waardoor de sticker op het vel komt te liggen en hij hem er makkelijker af kan pulken.

Kleuren

Het ene kind vindt het fantastisch. Het andere kind heeft er weinig interesse voor; kleuren. Mijn zoontje behoord helaas tot de laatste categorie. Hoewel de platen in dit kleur- en stickerboek met woordjes er erg uitnodigend uitzien om ingekleurd te worden!!  De platen zien er mooi uit, de lijnen zijn wat dikker dan normaal, waardoor je kind gemakkelijker binnen de lijntjes kan blijven met kleuren. Enkele voorwerpen in de plaat hebben al een kleurtje. Dit stimuleert het kind om de rest ook te voorzien van een mooi kleurtje.

Vaardigheden

Dit kleur- en stickerboek met woordjes op school, geeft niet alleen plezier en vermaak… dit boek stimuleert ook de ontwikkeling van je kindje. Door het boek heen leert je kind weer nieuwe woorden wat de woordenschat vergroot en met het plakken en kleuren wordt de fijne motoriek gestimuleerd.

kleurplaat en stickers plakken

In gesprek gaan met het kleur- en stickerboek met woordjes op school

Wat ik persoonlijk erg leuk vind aan het kleur- en stickerboek met woordjes is dat het óók een mooi middel is om in gesprek te komen met je kind. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ons zoontje heeft niet altijd zin om zoveel te vertellen als hij uit school komt. Dit boek laat zien wat je allemaal op school doet en al plakkend komen de verhalen als vanzelf los. Echt heel leuk!

voor urenlang kleur en plakplezier

Een leuk kleur- en stickerboek met woordjes, waarbij je kind weer een heleboel nieuwe vaardigheden kan leren.

Specificaties Op school een kleur- en stickerboek met woordjes

Op school kleur- en stickerboek met woordjes

Auteur: Znu | Producent: Centrale Uitgeverij Deltas | 9789044761665 | 20 pagina’s | meer informatie bij de lokale boekhandel of hier

Footer4
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.