Smartgames magnetic travel games, een toffe uitdaging voor overal

Yes, Smartgames magnetic travel games! Wij zijn allemaal fan van deze vorm van puzzelen. Smartgames staan garant voor toffe puzzels. We hebben al meerdere gave items hier op de website staan. Sommige spellen zijn groter van opzet, en daardoor erg leuk. Maar deze kleinere en compacte games mogen zeker niet vergeten worden. Want het brengt weer andere uitdagingen en mogelijkheden met zich mee. Ik leg je graag meer uit over deze toffe spelen!

Smartgames magnetic travel games

Smartgames magnetic travel games

Deze boekjes van Smartgames zijn lekker compact, licht en uitdagend. Ik schrijf al boekjes, er zijn namelijk diverse varianten! Met een handige sluiting klik je het boekje open en daar ligt de uitdaging op je te wachten. Het doel is per editie anders. Links heb je handige boekjes met opdrachten. Beginnend bij 1 wat simpel is, en je werkt door tot heel moeilijk. Kom je er niet uit? Er staan ook oplossingen bij de Smartgames magnetic travel games.

Per Smartgames magnetic travel games boekje is de uitdaging wat anders en daardoor kan het wisselen wat de aanbevolen leeftijd is. Wat mij betreft is dit een musthave voor elk gezin met kinderen. Het is ideaal voor onderweg, op bed, buiten, op de bank en als je moet thuiswerken. Geen gedoe of veel “zooi”. Nee lekker uitdagend, je kind is er lang zoet mee en kan het heel fijn zelfstandig spelen. Zoals gezegd zijn er meerdere varianten. Hieronder ligt ik er drie uit en daaronder deel ik de andere varianten!

Kijk ook een beetje naar wat bij je kind past. Bij mijn dochter is de Penguins Parade wat lastiger puzzelen dan bijvoorbeeld Coral Reef. Ze heeft gewoon meer puzzelinzicht dan logica in rijtjes.

Penguins Parade

Kan jij je pinguïns op één lijn krijgen? Als je van “Penguins on ice” houdt, dan ga je “Penguins Parade” ook zeker leuk vinden. Dit magnetische reisspel biedt uren speelplezier met 48 nieuwe opdrachten en een verschillend spelmechanisme. Heb jij ze allemaal nog op één rijtje? Staan jouw hersenen paraat voor “Penguins Parade?

Smartgames magnetic travel games met 48 opdrachten. Aanbevolen leeftijd vanaf 5+.

Coral Reef

Een onderwater avontuur. Plaats de 4 puzzelstukken op het spelbord zodat alleen de dieren uit de opdracht zichtbaar blijven. Een klassiek ”hide & seek” concept met een nieuw thema en 48 eenvoudigere opdrachten, geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Noah’s Ark

Deze nieuwe telg in de reeks van de SmartGames Travel, mag zeker niet uit de boot vallen! Alle dieren moeten in de ark. Telkens zij aan zij, per paar, zodat soort bij soort blijft. Zorg ervoor dat alle tien de dieren met de poten op de plankenvloer blijven en dat iedereen mee kan!

Los de 48 opdrachten op. Aanbevolen leeftijd vanaf 5+.

Varianten Smartgames magnetic travel games

Hier zijn de Smartgames magnetic travel games echt razend populair in huis, en uit huis. En ik vind het zelf als volwassenen ook heel leuk om te doen. We hebben meerdere varianten inmiddels op ons verlanglijstje staan. Elke variatie biedt namelijk echt weer een totaal ander spel en andere manier van puzzelen. Een perfect cadeau voor een verjaardag of tijdens de feestdagen. Puzzel vooral als volwassene ook mee. Het is zo leuk :).

En verwacht ook zeker kwaliteit zoals alle andere Smartgames. Het is gemaakt van stevig materiaal wat lang meegaat.

Lees ook deze blogs met smartgames

Smartgames magnetic travel games
Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.