Slaapfeestje ideeën meiden 11 jaar – een blog met tips en activiteiten

Organiseer je binnenkort een slaapfeestje voor je dochter en haar vriendinnen? Maak je klaar voor een magische nacht vol plezier en lachende gezichten! Het organiseren van een slaapfeestje voor meiden van 11 jaar kan een geweldige manier zijn om vriendschappen te versterken en onvergetelijke herinneringen te creëren. Hier zijn enkele fantastische ideeën om ervoor te zorgen dat het slaapfeestje met meiden van 11 jaar een succes wordt.

1001 nacht slaapfeestje

Slaapfeestje ideeën meiden 11 jaar

Laten we voor dit Slaapfeestje ideeën meiden 11 jaar artikel beginnen bij het begin. De uitnodigingen!

Begin met de voorbereidingen door uitnodigingen te maken met een persoonlijk tintje. Laat je dochter creatief aan de slag gaan met glitter, stickers en kleuren om haar eigen unieke uitnodigingen te maken. Het toevoegen van een klein detail zoals een foto van elke gast met de jarige kan een speciale touch geven. Zo knutselden wij slaapmaskers van papier en maakten daar de uitnodiging van.

slaapfeestje 11 jaar meiden

Make-up en modeshow!

Nog een leuk slaapfeestje idee met meiden van 11 jaar is een uitgebreide make-up workshop. Haal de make-up dozen uit het stof, verse lipstick en mascara in huis. Poederdozen, make-up kwasten* haal alles er maar bij want er gaat getoverd worden! Al die tieners moeten er natuurlijk prachtig uit zien voor deze activiteit tijdens het slaapfeestje.

Transformeer de woonkamer tot een catwalk en laat de meiden schitteren in hun favoriete pyjama’s. Met een leuke modeshow kunnen ze hun creativiteit tonen en samen lachen terwijl ze over de catwalk lopen. Zorg voor een fotomomentje om deze modellenervaring vast te leggen.

Slaapfeestje ideeën meiden 11 jaar – Spa Night!

Na al dit make-up geweld is het een tijd om de gezichten te reinigen. Haal de washandjes en wasteiltjes er maar bij en wees waakzaam voor een hoog giechel gehalte tijdens dit onderdeel van het slaapfeestje voor meiden van 11 jaar.

Geef de meiden een spa-ervaring om nooit te vergeten. Laat ze gezichtsmaskers maken, nagels lakken en ontspannen met zachte muziek op de achtergrond. Zorg voor alle benodigde spa-essentials zoals komkommers voor op de ogen en heerlijk geurende lotions. Ik deed deze activiteit eigenlijk pas altijd op het einde van het slaapfeestje. Met het gezichtsmasker op een heerlijke zen meditatie geven en daarna zo door naar dromenland (wishful thinking).

Avocado gezichtsmasker maken

De voedzame combinatie van vitamines en vetten in dit groene fruit draagt niet alleen bij aan je algehele gezondheid, maar heeft ook een opmerkelijk positief effect op je huid – en dat is geen verrassing. Avocado helpt de elasticiteit van je huid te bevorderen en laat het stralen, waardoor het een perfect ingrediënt is voor je zelfgemaakte gezichtsmasker!

Pak een halve avocado en meng het met een beetje warm water en honing totdat het een gladde pasta vormt. Breng het gelijkmatig aan op je gezicht en laat het ongeveer tien minuten zijn magie doen.
Daarna maak je de washandjes heel warm en vochtig en maken de meiden hun gezichten weer schoon.

Een heerlijk ontspannende activiteit tijdens het slaapfeestje voor de meiden van 11 jaar.

Filmavond en Glow in the Dark feestje

Als het weer het toelaat, overweeg dan om een buitenbioscoop op te zetten met een tent en een projector. Laat de meiden hun favoriete films kiezen, zorg voor dekens en kussens, en maak er een gezellige filmavond onder de sterren van. Vergeet de popcorn niet en licht van te voren netjes de buren in!

Laat de tuin oplichten met glow-in-the-dark accessoires*. Denk aan glowsticks, sterren aan het plafond of hoog opgehangen en zelfs glow-in-the-dark nagellak. Laat de meiden hun eigen glow-in-the-dark sieraden of kunstwerken maken en zie hoe de ruimte zich vult met een betoverend licht.

Bij slecht weer kan dat natuurlijk ook allemaal binnen. Een UV lamp koop je bij bol

Slaapfeestje activiteiten met meiden van 11 jaar

Slaapfeestje kookwedstrijd: Breng wat culinaire flair in het feest door een kookwedstrijd te organiseren. Verdeel de meiden in teams, voorzie hen van verschillende ingrediënten en laat ze hun eigen heerlijke creaties maken. Dit kan niet alleen leuk zijn, maar het resultaat kan ook de midnight-snack zijn!

Mysterieuze middernachtsspeurtocht: Voeg een vleugje mysterie toe aan het feest door een nachtelijke speurtocht te organiseren. Verstop aanwijzingen rondom het huis en laat de meiden in teams de ‘verloren schat’ vinden. Zaklampen, geheime aanwijzingen en wat avontuur zullen zeker voor opwinding zorgen.

Karaoke party: Laat de innerlijke zangeressen van de meiden los met een karaokefeestje. Zorg voor een verscheidenheid aan liedjes en laat ze hun zangtalent tonen. Karaoke is altijd een hit en het is een geweldige manier om iedereen bij het feest te betrekken.

Slaapfeestje ideeën meiden 11 jaar – wat doe jij?

Het organiseren van een slaapfeestje voor meiden van 11 jaar vereist wat planning, maar met de juiste ideeën en inzet kan het een geweldige ervaring worden voor alle betrokkenen. Zorg ervoor dat je rekening houdt met de interesses van je dochter en haar vriendinnen bij het plannen van de activiteiten. Met een beetje creativiteit en enthousiasme zal het slaapfeestje ongetwijfeld een magische nacht worden die ze zich nog lang zullen herinneren. Laat de pret beginnen!

Lees ook deze blogs

Footer1
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.