Skip to Content

Pokémon cadeau kind – Speelgoed en kleine cadeautjes een overzicht

Zaterdag 27 februari is het Pokémon day. En dit jaar in 2021 is het een hele speciale, ze vieren het 25-jarig jubileum. Wat “hoe dan?” hoor ik je denken. Ja echt 25 jaar lang leven we al met deze wereld vol lieve, stoere, enge en gekke wezens die strijden om de beste te zijn. Het wordt grootst aangepakt en niemand minder dan Post Malone geeft een virtueel concert tere ere van de dag en het jubileum. Ook zijn er allemaal activiaties en meer specials. Wil je volledig op de hoogte zijn? Check dan de link van Pokémon25 en daar lees je alles. Ter ere van de feestelijkheden maken wij een verlanglijst met thema Pokémon, voor jong en oud! Gonna catch them all Pokémon cadeau kind!

Let op! Maakt u gebruik van een ad-blocker? In deze blog maak ik veel gebruik van handige doorlink plaatjes! Zet hem dus even uit als je deze wil zien.

Pokémon wat is dat?

Heb je ooit gehoord van Pokémon? Het is een fantastische wereld vol spannende wezens, plezierige avonturen en waardevolle vriendschappen. We willen jullie graag meenemen naar deze magische wereld van Pokémon en delen waarom het een geweldige ervaring kan zijn voor het hele gezin.

Pokémon, wat een samentrekking is van “Pocket Monsters,” is een wereldwijd fenomeen dat jong en oud heeft betoverd. Het begon als een videospel, maar is uitgegroeid tot een uitgebreid universum van animatieseries, films, kaartspellen en Pokémon speelgoed.

Waarom is Pokémon zo bijzonder? Allereerst draait het om vriendschap en samenwerking. In de Pokémon-wereld volgen Trainers (zoals jullie kinderen!) hun reis om Pokémon te vangen, te trainen en te laten evolueren. Maar het allerbelangrijkste is de band tussen de Trainer en hun Pokémon, een vriendschap die onbreekbaar is en kracht geeft.

Bovendien, Pokémon brengt gezinnen samen. Je kunt met elkaar spelen, samen strategieën bedenken en zelfs ruilen om elkaar te helpen met verschillende Pokémon. Het is een geweldige manier om quality time door te brengen en nieuwe herinneringen te maken.

Maar wees gerust, Pokémon is niet alleen maar actie! Het helpt kinderen ook om hun leesvaardigheden te verbeteren, hun geheugen te trainen en strategisch denken te ontwikkelen. De avonturen van Ash, Pikachu en hun vrienden leren belangrijke lessen over doorzettingsvermogen, vriendschap en het omgaan met uitdagingen.

Veiligheid is ook een prioriteit bij Pokémon. Als jullie op avontuur gaan, onthoud dan om altijd samen te spelen, respect te hebben voor anderen en voorzichtig te zijn wanneer jullie buiten rondzwerven.

Dus waar wachten jullie nog op? Duik samen in de opwindende wereld van Pokémon! Ontdek nieuwe Pokémon, ontmoet kleurrijke personages en beleef onvergetelijke avonturen. We zijn er zeker van dat jullie allemaal zullen genieten van deze geweldige reis!

Pokémon cadeau kind – boeken

Verlanglijst thema pokémon voor jong en oud vol cadeautips! Pokémon cadeau kind met speelgoed en kleine cadeautjes vanaf 7 jaar boeken

1. Boeken

Er zijn diverse boeken voor in onze verlanglijst thema Pokémon. Kinderboeken, strips, handboeken en meer leuks. Neem eens een kijkje en laat je verrassen door de diversiteit van het aanbod. Let op, het aanbod is grotendeels Engels! In het Nederlands is nu voornamelijk een tweedehands aanbod.

2. Spellen op verlanglijst thema Pokémon

nintendo switch pikachu Verlanglijst thema pokémon voor jong en oud vol cadeautips! Pokémon cadeau kind met speelgoed en kleine cadeautjes vanaf 7 jaar

Pokémon is natuurlijk grotendeels ook een spel wat je zelf kan spelen. Naast de bekende kaarten kan je op nog meer diverse manieren spelen. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden. Van games tot bordspellen. Wat zet jij op de verlanglijst thema Pokémon?

Lees hier de review van Pokemon Brilliant Diamond voor de switch

pikachu creatief knutselen

3. Creatief met Pokémon cadeau kind

Met Pokémon kan je ook heerlijk creatief zijn. Maak een mooie daimond painting, haak wat of ga aan de slag met stickers. Dit zijn ook echt perfecte cadeautips voor op verlanglijst thema Pokémon om te vragen, en om te geven. Let weer even op of iets Engels of Nederlands is!

4. Kaarten Pokémon cadeau kind

Verlanglijst thema pokémon voor jong en oud vol cadeautips! Pokémon cadeau kind met speelgoed en kleine cadeautjes vanaf 7 jaar

De bekende kaarten. Er zijn zo onwijs veel soorten, decks en extra items. Ik heb hieronder een selectie gemaakt. Maar uiteraard is er meer, zoveel meer! Sommige items zijn echte collectors items, en anderen zijn noodzakelijke basisitems. Wat zet jij op je verlanglijst thema Pokémon?

Lees ook deze blog Pokémon Paldea Evolved – Een nieuwe set pokémon kaarten

5. Feestartikelen op verlanglijst thema Pokémon

feestartikelen pikachu

Als je feest gaat vieren en je bent Pokémon fan dan is bijpassende versiering ook wel erg leuk. Er zijn zelfs traktatie cadeautjes die je mee kan geven! Dit is leuk en geheel coronaproof. Of hang gewoon de slingers op op Pokémon dag om het 25 jarig jubileum te vieren! Staat versiering op jouw verlanglijst thema Pokémon?

Verlanglijst thema pokémon voor jong en oud vol cadeautips! met speelgoed en kleine cadeautjes vanaf 7 jaar

6. Extra items Pokémon cadeautjes

Er is meer… Zoveel meer! Gonna catch them al is bijna onmogelijk. Het loont om echt even onderstaande items van de verlanglijst thema Pokémon door te lopen. Het is zo divers en leuk. Er staat zeker weten wat bij de fan. Voor jong en oud, jongen of meisje. Pokémon is alive and kicking en ik snap dat wel! (Al behoor ik tot de groep die de kaartspellen iets minder snapt).

Verlanglijstjes Mamascrapelle

Ben je geholpen met deze verlanglijst thema Pokémon? Of vind je het tof? Deel dan onze blog of foto! We hebben nog veel meer toffe verlanglijstjes, neem maar eens een kijkje.

Verlanglijst thema pokémon voor jong en oud vol cadeautips! Pokémon cadeau kind met speelgoed en kleine cadeautjes vanaf 7 jaar
Footer1
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.