Nieuwjaarshop2018 met Mama Baas kalenders

Het is weer tijd voor een bloghop en dit keer met het thema nieuwjaar! Hoe toepasselijk is het om het nieuwe jaar te beginnen met super leuke kalenders. Bij MamaScrapelle maak je kans op een pakket met twee Mama Baas kalenders. Een familie weekplanner en een scheurkalender 2018.  In totaal heb je 20 keer winkans bij alle bloggers die meedoen! 

Nieuwjaarshop

nieuwjaarshop

Allereerst wil ik alle Nieuwjaarshoppers welkom heten op mijn blog! Ik heb al met een flink aantal hops meegedaan en vind het altijd leuk om zelf nieuwe blogs te ontdekken en om nieuwe bezoekers te mogen ontvangen.

Daarnaast wil ik graag alle lezers een super fantastisch liefdevol gezellig warm gezond 2018 wensen. Dat je maar gelukkig mag zijn en veel liefde mag voelen en mag geven aan iedereen.

Als derde  wil ik Amanda van KiDDoWz bedanken voor het overnemen van het stokje en het organiseren van een leuke bloghop! En voor het doorsturen van haar bezoekers. Amanda woont in het Gooi en is mama van 2 jongens.

20 lifestyle-, boeken-, travel- en foodbloggers die schrijven over en voor gezinnen hebben voor jou een te gekke winactie geregeld in dit nieuwe jaar. Elke blog linkt door naar de volgende, waardoor je uiteindelijk alle 20 blogs leert kennen. Wie weet vind je niet alleen de prijzen erg leuk, maar bevallen deze blogs dusdanig dat je ze blijft volgen.

Wie is MamaScrapelle?

Voor de nieuwe bezoekers die mijn blog nog niet kenden: Welkom op deze creatieve mamablog!

Ik ben getrouwd (2011) en samen hebben wij een lieve dochter (2013).

herfsttafel

In het dagelijkse leven ben ik 4 dagen gastouder van kinderen tussen de 0-6 jaar en af en toe heb ik ook wat oudere kindjes. Ik vind dit super leuk om te doen en mijn dochter van 4,5 jaar vindt het ook altijd erg gezellig als haar kleine broertjes en zusjes weer komen spelen.

thema de mooiste vis

Ik ben vrij creatief en doe vaak leuke thema’smet de kinderen. Hier blog ik dan ook regelmatig over.

prentenboeken winter

Ook vind ik het erg leuk om boeken voor te lezen. Ik probeer elke 3 weken naar de bibliotheek te gaan om nieuwe boeken uit te zoeken en ik ontvang regelmatig leuke reviewexemplaren om uit te proberen op de kinderen.

VTech K3 MuziekspelerVTech K3 muziekspeler

Regelmatig heb ik leuke winacties op mijn blog staan.

Halloween in Kasteel Duivenvoorde 

En natuurlijk blog ik regelmatig over leuke uitstapjes die wij maken.

Mama Baas kalenders

Mama Baas kalenders

365 x mama zijn scheurkalender

Mama Baas kalenders

De scheurkalender zit nog netjes in het folie dus foto’s heb ik hier niet van gemaakt. Maar van een uitgebreide review van de 365 x mama zijn agenda verwijs ik je graag naar mijn blog van vorig jaar.

De Mama Baas Weekplanner

Mama Baas kalenders

Mama Baas kalenders zijn super leuk en handig. Zo is deze weekplanner gemaakt zonder weeknummers en data waardoor je hem bijvoorbeeld alleen voor drukke weken kunt gebruiken of later kunt beginnen. Zo kun je extra lang van deze Mama Baas kalender genieten.

Mama Baas kalenders

Per dag kun je per gezinslid alle belangrijke afspraken opschrijven. Is de week voorbij dan scheur je gewoon het blad eruit.

De weekplanner begint met 2 leuke scenario’s over een week die er ideaal uit ziet en een die er niet zo ideaal uit ziet.

Mama Baas kalenders

In de weekplanner zitten achterin bovendien ook nog leuke stickers om te plakken. Er zitten tips in, tijdsbesef lessen voor de jonge kinderjaren en nog veel meer leuke en grappige anekdotes.

Het is dat hij voor mij, als gastouder, te klein is helaas en wij onze eigen agenda’s digitaal hebben en ik voor privé dus geen papieren agenda/kalender gebruik, anders had ik hem lekker zelf gehouden!

Specificaties

Auteurs:        Sofie Vanherpe en Emma Thyssen

Uitgeverij:   Lannoo

ISBN:             9789401442916 en 9789401435918

Prijs:               Mama Baas 365 scheurkalender  is voor €14,99 te  koop bij Bol via mijn affiliatelink

Mama Baas weekplanner is voor €14,99 te koop bij Bol via mijn affiliatelink

Pagina’s:      736 en 112 pagina’s

Datum:          Verschenen in augustus 2017

Nieuwjaarshop winactie

Mama Baas kalenders

Maak kans op deze twee geweldige Mama Baas kalenders. Een voor in de keuken/woonkamer voor de planning en een voor in de wc ( of ergens anders ) voor de dagelijkse portie humor!

Hoe kun je winnen?

 • Volg MamaScrapelle op Facebook en laat hieronder of op Facebook een reactie achter dat je mee wilt doen.
 • Een geldig emailadres en/of het ontvangen van PB berichten is wel handig zodat ik contact met je op kan nemen als je hebt gewonnen.

Wil je extra kans maken?

Deel deze actie openbaar op Facebook, Twitter en/of Instagram en vergeet niet om @MamaScrapelle te taggen!

Hop hop hop

Op naar de volgende blog! Ik stuur je nu door naar  Natascha van de blog  Www.mijnmamamomentenblog.wordpress.com. Natascha heeft twee kinderen die haar grootste inspiratiebron zijn voor haar blog. Naast gastblogger zijn voor 2 anders bloggers is ze haar eigen blog begonnen. Ze heeft veel blogs die over haar creatieve uitspattingen gaan zeker de moeite waard om te gaan bekijken!

Bij Natascha maak je kans op twee setjes Oh Lief met een handgemaakte bijtring…zo een met konijnenoren in het paars of blauw (mogen ze kiezen).

Veel plezier met hoppen en succes!!

mediakit

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

37 Responses

 1. Leuke bloghop! Ik doe graagbmee met je winactie, ik heb nog geen kalender voor 2018 en vraag me al tijden af of zo’n gezinsplanner iets voor ons is.
  Ik heb helaas geen FB.

 2. Allereerst de beste wensen voor 2018! Wat handig zo’n familieplanner, dat kan deze chaoot wel gebruiken 😉

 3. Reuze handing zo’n planner! Ik ben nu mijn schildklier ontregeld is echt een zeef en de ene na de andere afspraak vergeet ik gewoon. Echt niet leuk! Hoogste tijd om gebruik te gaan maken van een kalender en gelijk maar eentje waar het hele gezin op kan, wel net zo handig 😉

 4. ha dit is een leuke winactie waar ik graag aan mee doe, er komen steeds meer afspraken bij de verschillende gezinsleden, en al die losse briefjes werken niet . Ik werk nog niet digitaal dus zo’n planner lijkt mij erg fijn en overzichtelijk.

 5. Handig dit! Hou heel veel van planningen en overzichtjes maken, dus dit zou zeker goed gebruikt gaan worden hier in huis.

 6. Wat zijn die leuk zeg! Met nu voor het eerst een schoolgaand kind, komt een agenda hier wel goed van pas, ik doe graag mee

 7. Dat komt zeker goed van pas, met alle afspraakjes van ons en de kids; superhandig voor deze soms verstrooide mama, haha. liefs melissa

 8. Hallo! Allereerst wens ik je een geweldig, gelukkig en gezond 2018! Maak er iets moois van!

  Je schrijft even tussen neus en lippen door dat je graag werkt met thema’s, wauw die herfstfoto!!! Geweldig!!! ? Daar kan ik nog flink wat van leren! Mooi hoor ! De kindjes boffen maar met jou!

  Ik doe graag mee aan deze actie in het bijzonder! Ik zou graag de scheurkalender willen winnen omdat in 2017 ik voor het allereerst mama ben genoemd door ons pleegdochtertje… Zooo bijzonder! Na jaren van onvruchtbaarheid en gedoe, voel ik me aan het begin van dit jaar moederder dan ooit!!! 365xmama lijkt me geweldig om me daar het hele jaar aan te herinneren!

 9. Leuk zo’n nieuwjaarshop.
  Daar doe ik graag aan mee en vooral voor deze handige Mama Baas kalenders.
  Ik heb geen Facebook, maar volg op Bloglovin.
  Graag waag ik een kansje en ik wens jou en jouw familie een gelukkig en vooral gezond 2018.

 10. Il heb MS en echt niets helpt. Agenda op de telefoon niet. Een gewone kalender niet. Een op de badkamer bij t toilet zou mij misschien kunnen helpen. Allemaal succes.
  .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.