Skip to Content

Mepal multikom, laat de feestdagen maar komen!

Sinds een paar weken ben ik al bezig met kerst. Wat is er handiger dan alvast je gerechten voor te bereiden en deze in de koelkast of vriezer te bewaren? Dat is mogelijk met de multikom van Mepal. Niet alleen handig, maar ook mooi. Deze multikom heb ik de afgelopen weken uitgeprobeerd. In deze blog kan je lezen wat ik ervan vind. Conclusie: laat de feestdagen maar komen!

mepal multikom

Mepal, mooie producten handig in gebruik

Mepal is een merk dat producten heeft die handig zijn, maar ook een moderne uitstraling hebben. Vorig jaar had Esther ook een mooie lunchpot van dit merk. Ik heb dit jaar de Mepal multikom cirqula uitgeprobeerd in de kleur nordic green. Of eigenlijk moet ik zeggen multikommen, want het is een set van 4. In 4 verschillende formaten, van klein naar groot. Deze kommen zijn er in 10 verschillende kleuren. Je kan er eten in bewaren in de koelkast en in de vriezer. Daarna kan je het in de kom eventueel opwarmen in de magnetron. Ze zijn makkelijk schoon te maken en ze zijn vaatwasbestendig.

vaatwasmachine vol

Bewaren, in koelkast en vriezer

mepal multikom

De Mepal multikommen zijn superhandig. Je kan ze op verschillende manieren gebruiken. Op zaterdag eten wij bijvoorbeeld pizza. Als ik dan die dag weg ben, zorg ik ervoor dat het deeg en de tomatensaus al klaar staat in de koelkast. Daar zijn de kommen erg handig voor. En als je bijvoorbeeld beslag over hebt voor pannenkoeken kan je dat ook in een mengkom bewaren. De mengkom is sowieso fijn om deeg in te kneden, voor brood, pizza of pepernoten. En wat dacht je van de paddenstoelen van Ellen? Mijn dragonsaus staat al klaar in de vriezer voor de kerst. Lekker handig. En het ziet er ook nog mooi uit. Zeker weten dat ik deze kommen ga gebruiken om het kerstdiner voor te bereiden. Scheelt mij een hoop gedoe op de dag zelf.

mepal multikom

Mepal multikom bestendig voor magnetron en vaatwasser.

Als je eten in vriezer of koelkast hebt bewaard kan je dit opwarmen in de magnetron. Dat kan in de multikom zelf, rechstreeks uit de vriezer of koelkast. En als het dan warm is, kan je het ook nog in diezelfde kom op tafel zetten. Daar zijn ze mooi genoeg voor. Als dat niet handig is? En als het heerlijke eten dan is verorberd kan de multikom zo in de vaatwasmachine. Klaar voor volgend gebruik. En één ding is zeker. Ik zal deze multikommen van Mepal vaak gaan gebruiken.

vriezerlade

Mepal cirqula multikom in het kort

  • Geschikt voor koelkast, vriezer, magnetron en vaatwasser
  • Lekvrij
  • Stapelbaar
  • Met doorkijkvenster

Wel moet je de multikom van Mepal zonder deksel erop opbergen. Minpuntje is dat ze lastig te pakken zijn als ze wat hoger in de kast zijn. Er zit geen ‘grijppunt’ aan. Het oog wil ook wat en ik vind de kommen erg mooi. Eenvoudig en modern. Daar hou ik van. En last but not least, ze zijn handig in het gebruik. Laat de feestdagen maar komen! ik ben er klaar voor.

mepal multikom

Elles
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.