Mepal lunchpot Ellipse – voor een gezond ontbijt mee naar werk

Waar let je op als je een product koopt. Hoe het er uit ziet! De kleur en vorm van de lunchpot Ellipse van Mepal sprak mij direct aan. Ook mijn dochter vond vooral de kleur en de vorm erg leuk. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de gebruiksvriendelijkheid van deze mooie lunchpot. Eerst eens geprobeerd met yoghurt en chocopops.

De lunchpot Ellipse in gebruik

lunchpot Ellipse

Onze dochter neemt weleens yoghurt en chocopops mee naar school en wou natuurlijk direct de lunchpot Ellipse uitproberen. Dus in het bovenste gedeelte de chocopops onderin de yoghurt. Niet gelekt in de tas en makkelijk van elkaar te draaien. Erg handig dat de bovenkant is voorzien van een aparte schroefdop en geheel afsluit. Wat een pluspunt is van de Mepal lunchpot Ellipse is dat de lunchpot bestaat uit twee verschillende componenten en je dus 2 verschillende producten gescheiden mee kan nemen. Goed weetje is ook dat je de deksel ook kan uitwisselen met de andere snack- en lunchpotten. De handige lunchpot kan tegen een stootje. Hij mag in de vriezer, magnetron en vaatwasser.

Handig als je bijvoorbeeld je restje soep mee wilt nemen en op kan warmen in de magnetron op je werk toch?. Croutons in het transparante bakje apart van de soep, welke overigens niet in de magnetron mag, en je hebt een heerlijke lunch op je werk.

De lunchpot is geheel lekvrij dus geen natte tassen bij dit product.

Mepal Lunchpot Ellipse

De Mepal lunchpot is verkrijgbaar in de acht verschillende kleuren, dus voor iedereen een passend kleurtje. De inhoud van deze lunchpot is 500ml in de onderste lunchpot en 200ml in het doorzichtige gedeelte. Best een royale inhoud en ook voor de wat grotere eters goed te gebruiken. Voor zo’n goede kwaliteit en multifunctioneel bruikbaar product is de prijs ook nog interessant, namelijk €14,95. Dus mocht je iemand een goed cadeau willen geven of ben je op zoek naar een fijne lunchpot zou ik zeker de Mepal lunchpot Ellipse adviseren.

Andere cadeautips van Mepal

Mepal Multikom
Gezonde lunch mee naar werk

Geef een Cirqula multikom

Deze alleskunners van Mepal, zoals de lunchpot Ellipse, zijn nu ook verkrijgbaar in de moderne warme winterkleuren Nordic pine en Nordic denim. Mooie trendy kleuren die goed te combineren zijn met de multikommen in de bestaande kleuren Nordic blush en Nordic berry. Met deze kleuren style je je keuken en dek je de eettafel volgens de trends op het gebied van lifestyle en wonen.

Na een drukke werkdag, of tijdens een gezellig avondje, heb je geen zin in gedoe. Daarom zijn er de Cirqula kommen. Je zet de Cirqula zo uit de vriezer in de magnetron. En het is een prachtige serveerkom, dus hij kan ook op tafel. Uitgegeten? Dan gaat hij de vaatwasser in. Nog een paar van zijn goede eigenschappen: de Cirqula is 100% lekdicht en gemaakt van onbreekbaar materiaal.

Geef jij een lunchpot Ellipse of een Cirqula kom cadeau?

Footer4 nieuw
Esther
Delen is enorm lief

Esther

Mijn naam is Esther, 44 jaar, dit jaar 19 jaar getrouwd, moeder van Rosalie 8 jaar en woonachtig in De Lier. We bezoeken regelmatig musea in Nederland en we houden van reizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.