Skip to Content

Mooie momenten bij Intratuin Zoetermeer maken in gekke tijden

Wat een gek jaar is 2020 geweest en het wordt helaas nog vervelender. Kerst vier je waarschijnlijk met alleen je gezin en met oud en nieuw geen vuurwerk. Maar toch kan je zelf zorgen voor iets moois zoals mooie momenten bij Intratuin Zoetermeer. Hoe? Ik leg het je uit.

Mooie momenten bij Intratuin Zoetermeer

Het gekste jaar ooit

Dit is misschien wel het meest vreemde jaar ooit. Ik heb online les moeten geven aan mijn groep 7. We konden niet op vakantie en de mensen van wie we hielden, mochten we niet bezoeken. Maar 2020 is ook het jaar dat ik ernstig ziek werd. In april werd er borstkanker bij mij ontdekt. Chemo’s, dubbele borstamputatie, bestralingen en hormoontherapie. Ik krijg het volledige pakket. Helaas moet ik veel alleen doen. Door corona mag ik niemand meenemen naar het ziekenhuis en niet knuffelen met de mensen die mij steunen. Gelukkig heb ik mijn blog en probeer ik mensen te inspireren. Want ondanks alles probeer ik te genieten zoals bij mooie momenten bij Intratuin Zoetermeer

Mooie momenten bij Intratuin Zoetermeer
Mooie momenten bij Intratuin Zoetermeer

Mooie momenten met kerst?

Bij mij is niet het glas half leeg, maar half vol. Ik kijk naar de dingen die wel kunnen. Kerst is voor mij absoluut een hoogtepunt. Ik hou ervan. De versiering, de lichtjes, de boom, de gezelligheid, de warmte en zo kan ik nog wel doorgaan. Maar dit jaar moeten we het waarschijnlijk alleen met ons gezin vieren. Kerst vieren we dit jaar niet samen, ben ik bang. Maar hoe gaan we dan toch nog mooie momenten “samen” mee maken?

Coronaproof naar een kerstshow

Elk jaar doen tuincentra ontzettend hun best om een geweldige kerstshow te bouwen en gelukkig is dat dit jaar niet anders. Na alles wat ik afgelopen jaar heb meegemaakt, wilde ik iets leuks doen samen met mijn gezin. Na mijn operatie durfde ik het wel aan om naar de kerstshow van Intratuin Zoetermeer te gaan. Genieten van de kersthuisjes, de mooie kerstdecoraties en fotogenieke hoekjes. Dit alles natuurlijk coronaproof. Samen genieten van mooie momenten bij Intratuin Zoetermeer.

Mooie momenten bij Intratuin Zoetermeer

Mondjekapje op en genieten

Bij binnenkomst krijg je een schoongemaakt wagentje en kan je jouw handen schoonmaken. Fijn! Daarna kan je genieten van alle mooie plekjes. Het beste is om ’s ochtends vroeg te gaan, want dan is het nog erg rustig. Zeker op maandag tot vrijdag. In het weekend is het vaak wat drukker. Logisch, want dan zijn de meeste mensen vrij. Ik merk dat het “wandelpad” wat groter is en alles wat ruimer is opgezet. Dit zorgt ervoor dat er minder te zien is, maar dat je nog steeds coronaproof kan genieten. Overal zie je op de grond stickers met de tekst dat je afstand moet houden en de looproute is duidelijk aangegeven. Zo kun je optimaal genieten van je mooie momenten bij Intratuin Zoetermeer.

Say cheese

Het mooiste van dit alles is dat je hier ook mooie foto’s kan maken. Van alle mooie huisjes, maar ook van elkaar. En dan vooral van mijn kinderen. het is echt genieten. Mijn kinderen vinden het geweldig en roepen regelmatig waar ik een foto van moet maken. “Kijk mama, deze huisjes zijn gaaf.” en “Mama, hier vallen lichtjes naar beneden. Daar moet je een foto van maken!” Het mooie van al die foto’s is dat je thuis nog eens kan genieten van de mooie momenten bij Intratuin Zoetermeer. Heerlijk toch?

Omdenken voor mooie momenten

Ik heb gemerkt dat je op een andere manier moet genieten, maar dat je ondanks alles ook mooie momenten kan hebben samen. Zo heeft mijn familie het plan om online kerst te vieren via zoom. Mijn ouders bestellen eten en laten dat bezorgen. Op een afgesproken tijd gaan we via zoom toch “gezamenlijk” eten. En ook het huis versieren we dit jaar wat meer. De warmte binnen opzoeken met kinderproof kaarsen en natuurlijk is ons huis klaar voor sinterklaas. Want met jonge kinderen mag je die niet vergeten. Kort gezegd, kijk op een andere manier naar het maken van mooie momenten.

Mooie momenten kan je ook in 2020 hebben. Probeer te genieten van de kleine dingen om je heen en ga op zoek naar coronaproof activiteiten. Ze zijn er! Ik ben erg benieuwd of jullie mooie momenten bij Intratuin Zoetermeer of een ander tuincentrum hebben vastgelegd. Of ga je nog mooie momenten beleven? Ik hoor het graag. Laat je het mij weten?

Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.