Skip to Content

Een lang weekend op Roompot Résidence Klein Vink

Na een jaar van ellende was dit onze eerste vakantie zonder ziekte. In deze blog lees je of we ooit nog terug komen op Résidence Klein Vink. Een Roompot vakantiepark.

Villa roompot  Résidence Klein Vink.

Even lekker weg naar Roompot Klein Vink

We hebben een pittig jaar achter de rug. Na een jaar die in het teken stond van behandelingen tegen borstkanker was dit de eerste vakantie dat ik niet meer ziek was. We wilden genieten van elkaar, de natuur en een luxe huisje. Op Roompot zagen we een vrijstaande villa in een ontzettend mooi park. Residence Klein Vink was een onderdeel van Roompot Klein Vink en zag er geweldig uit. Hier konden we gaan bijkomen. Toch?

Niet wat we hadden verwacht

Vol enthousiasme vertrokken we richting Noord-Limburg. Limburg is zo’n mooie provincie. Je kan er van alles doen zoals naar Aardbeienland gaan. We keken uit naar mooie wandelingen, heerlijke fietstochten en spelen in de grote tuin achter het huis. Als je vier hoog woont, is zo’n tuin bij een huisje genieten. Hoe groot was onze schrok toen we zagen dat we helemaal niet op het gras mochten komen! De tuin bij het huisje was afgezet met een groot lint. Het was net ingezaaid. Dus ik belde de receptie, maar die wist nergens vanaf. Toen we ons huisje verder gingen ontdekken kwamen we achter nog meer dingen.

Gerenoveerd, maar de afwerking is ruk

Tja, ik kan het niet anders zeggen. Blijkbaar hadden ze het idee om het huisje in Klein Vink lekker aan te pakken. Likje verf op de muur, nieuwe lampen, een sauna. Maar dan is het wel belangrijk dat je het afwerkt! De gaten van de oude lampen waren gewoon nog te zien. Het likje verf op de muur was niet afgemaakt en de bedrading… Ach, kijk maar naar de foto’s..

Daarnaast was er een heleboel kapot en was er slecht schoongemaakt. Etensresten in de koelkast, folders en boekjes van de vorige 4! huurders, een vieze oven. Stof en speelgoed onder de bank. Stof van het boren onder het tv meubel. Het licht boven de eettafel deed het niet. De draden in het plafond zaten niet goed. Het rubber van de buitendeur was kapot. Het stopcontact in een slaapkamer was kapot. Er zat schimmel in de douche van Résidence Klein Vink. En zo kan ik nog wel doorgaan. Helaas was er geen ander huisje beschikbaar en was weggaan geen optie. Dus besloot ik het huisje zelf schoon te maken.

Toch nog genieten

Na een hele dag bellen en langs de receptie gaan kregen we een aanbod. We konden korting krijgen op een volgende vakantie. Dit heb ik afgeslagen. We zijn twee keer naar een huisje van Roompot gegaan en twee keer was het slecht. Echt slecht. Wij gaan dus nooit meer naar Roompot, dus aan een korting hadden we niks. Ik heb daarom gevraagd of we geld terug konden krijgen. Blijkbaar heeft de vrouw van de receptie haar werk goed gedaan, want wij hebben een gedeelte terug gekregen. Daarna konden we genieten. Wel buiten Résidence Klein Vink. De natuur is mooi en je kan er geweldig fietsen en wandelen. Na een dag stress konden we het gelukkig achter ons laten.

Gaan we ooit nog naar Klein Vink of Roompot?

Dat antwoord is natuurlijk nee. Beide keren hadden ze het huisje niet op orde. Zelfs ons comfort pakket lag niet klaar in Résidence Klein Vink! Ik snap echt niet hoe dat kan. Je hebt toch een checklist en loopt daarna toch alles even na? En als dit anders is dan hoor ik het graag. De dames achter de receptie hebben echt veel moeite voor ons gedaan. En de technische dienst schaamde zich dood en boden hun excuus aan, maar dit wil ik nooit meer. Ik wilde genieten van een heerlijke vakantie na een pittig jaar. Helaas is dat niet gelukt. Hopelijk kunnen we dit jaar wel naar Italië, want daar verheug ik mij ontzettend op. Dat die camping beter mag zijn dan dit. En mocht je tips hebben waar we wel kunnen genieten, dan hoor ik dat graag! Over welk park zijn jullie wel erg tevreden en moet ik echt eens gaan bezoeken? Laat het mij weten!

Lees ook deze blogs:

Footer1
Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.