Skip to Content

Vakantiepark De Leistert, een fijne staycation plek

De jaren van echt op vakantie gaan liggen voor mij alweer een tijdje achter me. Ik was een echte wereld reiziger. Vakantieparken waren nooit echt aan mij besteed totdat het een vast jaarlijks ritueel werd vanuit mijn schoonfamilie. Toen ben ik het gaan snappen wat er zo leuk aan kan zijn. We hebben echt veel parken gehad, van ellendig tot geweldig. En vakantiepark De Leistert was 1 van mijn favoriete plekken! Ik heb hele fijne herinneringen hieraan.

vakantiepark leistert
Foto met toestemming van De Leistert

Behoefte aan een ander thuis

We zitten thuis, heel veel thuis. En dat is niet zonder reden maar het verlangen naar een andere omgeving begint rap te groeien. Buiten de Nederlandse grenzen gaan wordt nog sterk afgeraden en heeft ook voor nu niet mijn voorkeur. De wereld is nog te rommelig en onstabiel om ergens buiten Nederland vast te komen zitten. Zeker met kinderen, maar ook zonder. Maar de behoefte aan een ander “thuis” is wel groot! Dus op die momenten droom ik maar even weg en denk ik terug aan mijn reizen. Maar ook aan een fijne staycation bij vakantiepark De Leistert!

Vakantieparken

Ik ben van kinds af aan niet gewend aan vakantieparken en had er een bepaald idee van wat niet positief was. Überhaubt vakantie vieren in zo’n park was niets voor mij. Vakantie vier je in het buitenland. Of dat nou met een backpack is of in een hotel aan het strand, dat maakt niet uit. Maar ik heb me vergist, Nederland is prachtig en het is heerlijk om even in eigen land eruit te zijn. Er is wel een heel groot contrast tussen parken. Ik heb echt hele vieze dingen meegemaakt en dan is het ellendig.

Maar ik heb ook prachtige plekken mogen meemaken zoals dit vakantiepark Limburg. Het is om te beginnen al in het prachtige zuiden van Nederland, dit voelt al als vakantie vind ik. Het ligt middenin een super groene omgeving wat ook een groot pluspunt is. De huisjes zijn ruim, licht, modern en fris. En de bedden zijn ook schoon! Ja dat is helaas niet vanzelfsprekend maar bij vakantiepark De Leistert gelukkig wel.

Er is zoveel ruimte en de paden, speeltuinen en het hele park is gewoon erg goed verzorgd. Het is niet overdreven qua huisstijl of vermaak, maar er is voor mij precies voldoende. Het is allemaal heel natuurlijk, rustig en verzorgd. We zijn dan ook nog teruggegaan naar dit park, zo fijn vonden wij het. En nu met de groeiende behoefte aan even een tijdelijk ander thuis is vakantiepark De Leistert een plek waar ik wel weer heen zou willen.

Vakantiepark De Leistert

Vakantiepark De Leistert heeft een echt kindvriendelijk karakter. Zonder heel schreeuwend te zijn. Prachtig ontworpen speeltuinen en speelgebieden sieren het park. Alle speeltoestellen hebben een top conditie en nodigen uit tot veel vermaak, en veel leuke foto’s. Er zijn verschillende faciliteiten aanwezig op het park zoals: een adventure sportveld, bowlingbaan, een verwarm buitengolfslagbad, cafetaria Mr. Friet. Maar ook een klushuis, indoor speeltoestellen, overdekt subtropisch zwemparadijs, een plaza, supermarkt, eten en drinken, recreatie team. Had ik het al gehad over: sportvelden, een visvijver en een waterspeeltuin? En dan heb ik nog niet alles genoemd, zoveel is er mogelijk.

Helaas kunnen wij om verschillende redenen nog geen staycation houden en moeten we ons thuis vermaken. Maar ik kan me voorstellen dat andere mensen die wel even weg kunnen blij worden van 1 van de mooiste vakantieparken Nederland! Want dat is dit park echt voor mij. Neem dus ook eens een kijkje op de website en misschien zit jij snel op een heerlijke staycation in vakantiepark De Leistert. En vergeet geen (digitaal) kaartje te sturen naar Mamascrapelle, of tag ons op social media. We vinden het erg leuk om jullie te zien!

Vakantiepark Leistert
Foto: bungalowparkoverzicht.nl

Lees hier onze ervaring van dit toffe recreatiepark!

Footer3

Foto’s met toestemming van De Leistert

Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loes van Bommel

Friday 27th of November 2020

Wat superleuk om te lezen! Wij gaan hopelijk in januari naar de Leistert. Ons weekendje is door de maatregelen rondom corona al 2x verplaatst. We zouden in maart al gegaan zijn, inmiddels is er zelfs een extra familielid bij wat mee gaat ?

Selena

Wednesday 9th of December 2020

Ik hoop met jullie mee dat het in januari door kan gaan! Het is echt een fijn plekje om even ergens anders thuis te zijn. Groetjes, Selena

ellen

Friday 27th of November 2020

Haha hoe gek het kan gaan he ;-) Alvast heel veel plezier!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.