Skip to Content

Disney On Ice presenteert Durf te Dromen – Een magische reis op het ijs

Er is iets betoverends aan Disney On Ice – een ervaring die niet alleen de harten van kinderen verovert, maar ook die van volwassenen, vooral vrouwen die net als ik zijn opgegroeid met de pracht en praal van Disney. Voor velen van ons roept Disney On Ice een stroom van jeugdherinneringen op, dieper geworteld dan slechts een show op ijs. Het is een reis terug naar die dagen van verwondering, dromen en eindeloze verbeeldingskracht. En vanaf 22 december is de schaatscrew weer terug in Nederland! Je dromen komen uit bij Disney On Ice presenteert Durf te Dromen!

Disney on Ice
© Disney

Disney On Ice – Magie op het ijs

Als meisjes werden we verliefd op de magie van Disney. Eerst werden de boeken voorgelezen, daarna kreeg ik luisterboeken en tot slot kwamen de Disneyfilms. Op videoband wat heb ik ze versleten! Mijn favoriet was De kleine zeemeermin! Herinner jij je die momenten nog, gezeten voor de televisie met wijd opengesperde ogen, volledig opgeslokt door de avonturen van Assepoester, Belle, Ariël en Sneeuwwitje? Door die films is mijn eigen fantasie tot leven gewekt, alles was mogelijk! Als je er maar in geloofde.

Op een gegeven moment gingen wij elk jaar naar de show van Disney On Ice, nou ja ook wel eens naar die andere show op het ijs. Maar degene die ik heb echt goed heb onthouden waren die van Disney een ware traditie met het gezin waar we reikhalzend naar uitkeken. Als kind mij altijd weer afvragend hoe Mickey, Minnie, Donald en Katrien toch konden schaatsen op die grote schoenen van ze. haha Ja als kind zijn er voor je gevoel maar 1 soort schaatsen en daar pasten mijn favoriete helden niet in met hun voeten toch. Wat heb ik genoten van de magische momenten vol adembenemend kunstschaatsen en geliefde
Disney-verhalen met mijn familie!

Disney on Ice
© Disney

Disney On Ice presenteert Durf te Dromen

De Disney On Ice show van 2023 staat in het teken van Durf te dromen. En ik voel al precies die opwinding die ik als kind al voelde. Tijd om mijn dochter mee te nemen in deze magische reis, en de jeugdige sprankeling te gaan zien in de ogen van mijn dochter. Zie de verhalen van Frozen, Vaiana, Aladdin, Coco en meer tot leven komen op het ijs.

Miguel uit Disney Pixar’s Coco brengt het feest van Día de los Muertos naar het ijs. Zeil mee met de dappere Vaiana en Maui en breng het gestolen hart van Te Fiti terug. Ontdek de kracht van liefde samen met Anna en Elsa terwijl ze de eeuwige winter proberen te stoppen en zing mee met Aladdin, Genie en Jasmine terwijl hun avontuur hen meeneemt naar een nieuw begin. Laat je inspireren door de kracht,
vastberadenheid en vriendelijkheid van de Disney prinsessen. Beleef magische momenten vol adembenemende kunstschaatsen en geliefde Disney-verhalen met vrienden en familie!

Van 22 december tot en met 30 december kun jij met je gezin, familie en vrienden genieten van de prachtige magische show van Disney On Ice presenteert Durf te Dromen in de Jaarbeurs in Utrecht.

Nieuw: Engelstalige uitvoering (OV) op zaterdag 23 december om 19.00 uur
Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl

Disney on Ice
© Disney

Lees ook deze blogs

Footer 6 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.