Skip to Content

Elemental een kleurrijke Disney en Pixar familiefilm

Elemental speelt zich af in Element City, waar vuur-, water-, land- en luchtinwoners samen leven. In de film leren we Ember kennen, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw. Ze is bevriend met het leuke, sappige go-with-the flow personage Wade. Hun vriendschap zorgt ervoor dat Ember de overtuigingen over de wereld waar ze in leven in twijfel trekt. Een prachtige familiefilm uit de koker van Disney en Pixar die je absoluut wil zien. Lees vooral verder hoe je kans maakt op een tof merchandise pakket!

Elemental kinderfilm disney en pixar

Het verhaal

In het land waar Ember haar familie vandaan kwam was er een grote storm geweest die het huis heeft verwoest. Haar ouders vluchten naar Element city, maar dit was lastig zo zien we in Elemental. De inwoners bestonden vooral uit aarde, lucht en water elementen. Vuur maakt dingen kapot en haar ouders waren hierdoor nergens welkom. Gelukkig vonden ze ver buiten de stad een plekje om hun gezin te starten. De vuur inwoners wonen hier inmiddels al vele jaren bij elkaar en zijn gelukkig. Ember heeft echter last van vernietigende driftbuien en op een dag maakt ze meer kapot dan haar lief is.

En hier begint het echte verhaal tussen Ember als vuurmeisje en Wade als vuurjongen ontwikkelen een unieke vriendschap. Langzaamaan worden ze verliefd, maar dat kan natuurlijk niet want water kan vuur uitdoven, en vuur kan water laten verdampen. Daarbij dreigt er groot gevaar voor de vuurbewoners en dan is er nog een familiaire uitdaging waar Ember tegenaan loopt.

Ember en Wade

Elemental – wat vonden wij er van?

Al een paar keer zag ik de trailer en ik had dan ook echt zin om naar deze film te gaan. Vandaag op mijn verjaardag was het dan zover en samen met mijn moeder en dochter gingen we naar Elemental. Wij zijn naar de 3D film in het Engels geweest en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Wat een prachtige beelden met zoveel kleurexplosies! De elementen die letterlijk van het scherm afspatten, echt heel mooi gemaakt.

En natuurlijk ook het verhaal van Elemental. Verboden liefde, onmogelijke liefde eigenlijk en de moed van 2 jonge mensen. Over het najagen van je eigen dromen en het vertrouwen hebben in dat het goed komt. Het opkomen voor jezelf en het helpen van je medemens.

Een aanrader om deze vakantie te gaan kijken in de bioscoop met je gezin!

merchandisepakket kinderfilm disney en pixar winactie

Winactie merchandise pakket Elemental

Namens Disney mag ik een gaaf merchandise pakket weggeven van Elemental.

Gefeliciteerd Chantal!

In het pakket zitten: 4 bekers met de 4 elementen, een mooie pet, een etui met 4 potloden, gum, puntenslijper en liniaal, stickers en een mooi notitieboekje.

  • Laat hieronder, met een geldig emailadres, weten dat je meedoet.
  • Ik vind het leuk om te lezen wat jouw favoriete element is
  • Een reactie achter laten op social media en MamaScrapelle volgen op Instagram en/of Facebook is lief!

Kijk hier voor meer leuke kinderfilms! En let op er komen deze zomer nog meer leuke winacties aan. Hou MamaScrapelle dus zeker in de gaten!

footer-7
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tessa Visser

Thursday 27th of July 2023

wow heel tof!! Voor mn lieve bonuskindje, ze is gek van deze film. Ik ga haar zo onwijs blij maken met dit mooie pakket. Ik ben super trots op haar, hoe ze alles doet, dit zou een hele mooie verrassing zijn!

G. T.

Thursday 27th of July 2023

Kan ik nog meedoen? Mijn zoontje zag de trailer van deze film toen we dit weekend in de bioscoop waren en hij was verkocht. De spulletjes uit dit pakket zouden de start van het nieuwe schooljaar extra leuk maken straks :-) Hij kan soms vurig zijn in zijn enthousiasme.

cbdkl

Tuesday 25th of July 2023

water is favoriet hier, doe graag mee met deze actie

Elle

Tuesday 25th of July 2023

Lucht is mijn favoriete element

Els Black

Tuesday 25th of July 2023

Super leuk pakketje voor mijn jongens, ik doe graag mee. Hier is water favoriet!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.