Skip to Content

Mega winactie voor Moederdag cadeau inspiratie – winnaars bekend

Moederdag, het is bijna weer zover. Dit jaar zal het gek zijn. Veel mensen kunnen niet op bezoek bij hun moeder. Door de afstand, door de regels in een verzorgingstehuis of door griepverschijnselen. Als je zelf ouder bent en je kind woont nog thuis dan kun je fijn extra knuffelen. Twee jaar geleden organiseerde ik een mega Moederdag winactie op MamaScrapelle en dat ga ik nu gewoon weer doen. Want elke moeder verdient een uniek cadeau!
Je kan helaas niet meer mee doen met de Moederdag winactie 2020! Houd de site in de gaten voor een nieuwe grote winactie online!

Verstuur een kaartje met Moederdag Greetz – Moederdag winactie 2020

Je moeder verrassen met Moederdag? Dan mag een lief kaartje niet ontbreken. Je kunt zelfs je eigen foto in een mooie kaart zetten! Vertel je moeder wat zij voor jou betekent, of bedank haar bijvoorbeeld voor het helpen met (….. vul in naar eigen keuze). Een persoonlijke boodschap wordt zeker gewaardeerd. Leuke moederdagkaartjes kun je onder andere vinden bij Greetz.

Je kunt kleine cadeautjes bij de kaart stoppen als:

Maar je kunt ook gewoon voor een mooi boeket bloemen met lekkere chocolade of een Rituals pakketje erbij gaan.

Wij geven twee keer een Greetz tegoedcode van €20 weg. De code hoeft niet 1 in keer opgemaakt te worden en blijft een jaar geldig.

Geef een Moederdag sieraad van Kaya sieraden – Moederdag winactie 2020

Heel bijzonder is natuurlijk om een sieraad te geven. Helemaal bijzonder als man om aan je vrouw te geven als bedankje voor het baren van je kroost en het opvoeden van dat kleine stukje tuig wat ze soms kunnen zijn. En als bedankje voor 6 weken thuisonderwijs wellicht. Want ik weet dat het voornamelijk de vrouwen zijn geweest die deze prachtige taak op zich hebben genomen.

Bij Kaya sieraden kun je veel verschillende speciale Moederdag sieraden vinden zoals prachtige kettingen, armbanden en prachtige ringen met geboortestenen. Je kunt ook namen laten graveren in de bedels en de ringen.

Sowieso heeft Kaya Sieraden al een mooie actie op haar site:

kaya sieraden moederdag winactie mamascrapelle 2020
foto van Kaya Sieraden

Om van moederdag dit jaar een extra groot feestje te maken, ontvang je bij besteding v/a €40 een armband van ons cadeau. Vergeet niet om de armband in je winkelmandje toe te voegen! Gebruik de code: mama40

Wij geven een Kaya Sieraden tegoedcode van €30 weg met deze moederdag winactie.

Gefeliciteerd Gaby Andel

De gaafste gadgets voor Moeder met Radbag – Moederdag winactie 2020

Wil jij eens een anders dan anders cadeau geven voor moederdag? Doe dan mee met deze moederdag winactie van Radbag. Geen bloemen, geen chocolade, geen sieraad, maar een moederdag gadget!

radbag moederdag winactie mamascrapelle 2020
foto van Radbag

Wat dacht je van een kussenhoes met plek voor 3 eigen foto’s?! Kan ze toch even met je knuffelen. Met pailletten of alleen linnen.

Of een mooi houten bord waarom mama de liefste is. Of deze houten pollepel zet. Zodat je zodra het weer mag, lekker bij je mama mag eten en zij hiermee wel wat lekkers voor je kan klaarmaken.

Wij geven een Radbag tegoedcode van €50 weg.

Gefeliciteerd Riggie van Lochem

Lekkere chocolade voor haar van de chocolate company

Chocolate company moederdag winactie mamascrapelle 2020

Bijna alles moeders zijn dol op chocolade! Dat is natuurlijk ook de reden waarom moeders vaak chocolade krijgen op Moederdag. Is jouw moeder ook dol op chocolade, dan is deze Moederdag winactie van de Chocolate Company dus wat voor jou!

Moederdag winactie 2020

Ga je voor 1 groot hart, of voor 5 kleine hartjes? Er is nog veel meer keuze, dus neem maar snel een kijkje in het assortiment!

Wij geven een Chocolate Company tegoedcode van €30 weg.

Gefeliciteerd Natasja Keuter

Lees ook deze blogs

ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dtg Klompstra

Saturday 6th of May 2023

Ik vindt dat mijn moeder verdiend naar jaren lang ziek zijn en nog een lange weg heeft te gaan ondanks dat er recent 2 stents bij haar is geplaats moet ze sowieso jaar revalideren tot gewenste resultaat 🙏. Ik gun haar dit moederdag pakket van greetz zo erg en dat verdient ze ook echt 🙏💗

Patries

Thursday 7th of May 2020

Het boek duurt het nog lang. Kunnen we daar laten zien hoelang het nog duurt voor dat ze broertje/zusje komt want het duurt hem veel te lang.

S

Thursday 7th of May 2020

Wat een gave winactie!! Met het shoptegegoed van Radbag, wil ik mijn moeder super blij maken met de verwarmde knuffelboots. Het overige bedrag zou ik besteden aan een mooie poster+lijst als ze straks weer op haar nieuwe kantoor aan het werk kan.

Jose

Thursday 7th of May 2020

Ik zou heel graag het Nijntje, Bloemen voor moeder Pluis boekje winnen voor onze dochter. Een erg leuk cadeau, ze kan het dan haar zoontje voorlezen op haar eerste moederdag. ?

Karen

Thursday 7th of May 2020

Super leuke actie!! Ik zou voor mijn vrouw en zoontje heel graag het boek duurt het nog lang winnen. Ons zoontje houdt enorm van lezen en boekjes zijn niet aan te slepen. Nu zijn mammie zwanger is heeft hij het de hele dag over de baby in de buik en tijdens het beeldbellen met een echo zit hij 1e rang. Dit boekje zal daarom zowel moeder als zoon in de smaak vallen. Tegen elkaar aankruipen en dan samen kijken naar wat er in mammies buik gebeurt en groeit. Heerlijk!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.