Skip to Content

Disney plus aanbieding een verandering in ons leven

Ja ook wij zijn overstag gegaan en hebben twee weken terug via de Disney plus aanbieding ook de app aangeschaft voor onze dochter, of was het stiekem voor onszelf? Sinds we naar Frozen 2 waren geweest in de bioscoop had dochterlief geen behoefte meer aan films, maar Disney + veranderde toch ons leven!

Thuisbingo’s

Ik weet niet of jullie het ook kregen van school, maar op de facebookgroep Kleuterwereld staan heel veel voorbeelden van thuisbingo’s. Al zijn die misschien ondertussen ook al wel via Pinterest te vinden. Ik heb er eerlijk gezegd niet op gezocht want je kunt een thuisbingo ook prima zelf maken natuurlijk. Maar goed. Wij hadden onze dochter dus een thuisbingo gegeven.

Het buurmeisje had van haar ouders Disney + gekregen in de tweede week van thuisonderwijs en vertelde elke keer enthousiast over de filmpjes die ze keek. Maar toen kregen dochterlief en buurmeisje toch even een discussie. Want een filmpje kijk je op YouTube of op tv, maar een film kijk je in de bioscoop want die duurt heel lang. Ik luisterde alleen en bemoeide mij er niet mee en genoot van de discussie die gaande was. Overigens gewoon op normaal overleg niveau beide volledig overtuigd van hun gelijk kwamen ze uiteindelijk er toch wel uit dat inderdaad een lange film een film was en een korte film een filmpje. Maar een lange film kon je ook thuis zien zoals met de Disney plus aanbieding gewoon thuis op de bank!

Dochterlief keek een keer een gedeelte van een film bij haar en wilde die thuis afkijken, maar ja dat kon niet dus beloofden wij als ze een volle bingo kaart zou halen in 1 week ze Disney + kon krijgen.

1 week gratis Disney plus aanbieding

national geographic op disney+

Super fijn de Disney plus aanbieding, dat we ook nog eens 1 week gratis kregen, al kozen wij direct voor een jaarabonnement. De dvd speler heeft inmiddels ons huis bijna verlaten en de laatste rijtjes met dvds ook. Want veel van de films die we hadden waren van, Disney en Pixar en Marvel en ja die kunnen we nu makkelijk via de app zien op televisie, ipad of telefoon! Die internet verbinding hebben we toch al. Wat ik trouwens ook wel gaaf vind is dat je ook hele mooi documentaires van National Geographic kunt kijken. Ohw ja en de films van Star Wars! Papa en mama kunnen stiekem niet wachten tot dochterlief weer uit logeren mag bij oma en opa om een marathon Star Wars te gaan kijken.

Disney plus veranderde je leven?

series op disney plus

Ja Disney + veranderde dus mijn leven, nu al! Want inmiddels heeft dochterlief de filmpjes ( ja je leest het goed korte filmen) van Rapunzel gekeken, en hebben we als gezin al een paar films samen gekeken. Knus op de bank met een dekentje, bak popcorn, gordijnen dicht en…..

Mama mag hij op pauze ik moet plassen! … ik wil wat drinken mag hij op pauze? Mama ik wil geen popcorn meer, mag ik ook een snoepje of een appel eten? …. ik vind het toch iets te spannend mag het licht even aan. Mama de gordijnen moeten dicht want het is niet spannend en wil lekker donker. .

lion king

En dat is dus de reden dat ze niet van een film in de bioscoop houdt, alhoewel ze de Kinepolis Bioscoop dan wel leuk vindt, want daar is tussendoor pauze! Mevrouw is helemaal tevreden dat ze nu op haar eigen manier, zelf bepalen kan welke film(pje) ze kan kijken en wij genieten met haar mee. De volgende film die papa en mama samen gaan kijken is The Lion King, maar dan wel als zij slaapt want ze is nog geen 9 jaar.

Want ja papa en mama hebben de Netflix series en films nu wel gehad en zijn echt toe aan wat nieuws. Met de Disney plus aanbieding van Disney + kunnen wij weer minstens een jaar vooruit! Want tv kijken zonder reclame, daar zijn wij stiekem wel heel erg aan gewend geraakt.

Verschillende profielen bij Disney plus

kinderprofiel

Wat ik er ook erg handig vind is dat je verschillende profielen kunt opgeven. Het eerste profiel is het ouder profiel en het tweede en volgende profielen kun je aangeven of het een kind profiel is of niet en of als een serie wordt gestart je automatisch naar de volgende aflevering wilt gaan. Met leuke profielfoto’s van alle disney, marvel, star wars en pixel films.

Heb jij al gebruik gemaakt van de aanbieding van Disney plus en aan het kijken?

ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.