Zwemmende prinses Ariël – een pop voor in bad

Heb jij thuis een kleine prinses die dol is op haar andere prinsessen vriendinnen dan word je vast erg blij dat er weer allemaal nieuwe Disney poppen zijn. Mijn favoriete Disney Film is Ariel en ook dochterlief lijkt naast de dames van Frozen hier een voorkeur voor te krijgen. Zo heeft ze al gezegd dat ze wel een zeemeerminnen feestje wil voor haar zesde verjaardag. En omdat ze net als mama een kleine waterrat is, is een zwemmende prinses Ariël natuurlijk extra gaaf! 

Disney Prinsessen

Hasbro heeft de bekendste Disney prinsessen in een nieuwe jasje uhh jurkje gestoken.

De sterke prinsessen van Disney inspireren kinderen over de hele wereld. Soms moet je gewoon je hart volgen, net als Belle. Of het avontuur achterna gaan, zoals Rapunzel onverschrokken doet. En wat dacht ja van Tiana, die zich door niemand de les laat lezen?

Maak jurken met Assepoester naaistudio, Belle kan zingen, Ariël kan zwemmen,  ga naar de kapper met Rapunzel en sja.. er zijn zoveel uitvoeringen van de Disney princessen.

Zwemmende prinses Ariël

Zwemavonturen Ariël

De vrolijkste en sterkste Disney Princess is misschien wel Ariël, die behendig en krachtig als haar staartvin nieuwe werelden ontdekt. Het is absoluut mijn favoriete Disneyfilm. Deze Kleine Zeemeermin inspireerde Hasbro om Zwemavonturen Ariël te ontwikkelen: een pop van het meeste geliefde Disney personage, die helemaal zelf onder water kan zwemmen!

De zwemmende prinses Ariël is absoluut een aanrader om cadeau te doen tijdens de feestdagen. Heb jij ook een kleine zwemprinses in huis? Heb je een bad? Dan kunnen de twee prinsessen samen lekker poedelen in het water! Ariël gaat er namelijk als een speer vandoor met haar sterke staartvin zwemt ze door het water en maakt je kind hierbij vast en zeker watervrij! Als Ariël met haar gezicht onder water durft te gaan, dan kan jouw kleine prinses dat vast ook wel! Je hoeft dus echt niet je zwemdiploma al te hebben om de leukste zwemavonturen te beleven met de zwemmende prinses Ariël.

Hoe kan ze zwemmen?

Deze zwemmende prinses Ariël mag helemaal kopje onder. Sterker nog: ze zwemt helemaal zelf zodra ze in het water ligt! De beweging van de staart en vin van de pop is geïnspireerd op de magische filmmomenten van Ariël,  die snel en dapper door de zee zwemt!

Je begint natuurlijk met de verpakking te openen. Let op want onder haar haren zitten ook nog twee draadjes die je heel voorzichtig moet doorknippen om Ariël te bevrijden uit haar tijdelijke verblijf. Hierna volgt een kleine operatie. Met een dunne kruiskop open je de batterij klep op haar rug. In haar rug stop je 2 AAA batterijen waarna je haar rug weer heel voorzichtig maar wel stevig dichtnaait uhh draait!

Op haar buik zitten twee sensoren die reageren op aanraking. Test van te voren met je vingers of de batterijen het doen door ze op de sensoren te leggen. Is de operatie geslaagd dan mag ze voorzichtig het water betreden.

Lekkere temperatuur

zwemmende prinses Ariël

Natuurlijk houdt de zwemmende prinses Ariël net zoals je prinses (klein) dochter van een bad met een lekkere temperatuur. Te heet is niet fijn voor de kinderhandjes en lichaam en te koud ook niet! Laat je kind eerst plaats nemen in het bad en overhandig haar Ariël. Schuif goed naar achteren met je prinsessenbillen en leg Ariël met het gezicht naar beneden in het water. Zodra ze het water raakt met haar staartvin gaat ze met krachtige bewegingen zwemmen!

Filmpje zwemmende prinses Ariël

Uiteraard heb ik even een filmpje gemaakt hiervan! Nu hebben wij geen vast bad thuis, maar wel bij mijn schoonouders. De zwemmende prinses Ariël zal daar heel wat zwem meters maken want het is een groot bad. Voor nu moest ze het even doen met een ronde wasbak. Ik kon helaas niet voorkomen dat ze een beetje hoofdpijn kreeg.

Zwemavonturen Ariël

zwemmende prinses Ariël

Wil jij ook je kindje leuke zwemavonturen laten beleven met de zwemmende prinses Ariël?

Footer4 nieuw

 

ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.