Skip to Content

Moeder dochter sieraad – een perfect cadeau voor Moederdag

Afgelopen Meivakantie waren wij op vakantie in Kos. Een prachtige tijd en dochterlief begint steeds meer door te hebben dat het leuk is om iets hetzelfde te hebben. Dus met haar vakantie vriendinnetjes kochten ze een zelfde soort armbandje en van papa kregen wij dezelfde goudkleurige armband met Grieks blauw erin verwerkt. Prachtig mooi. Toen ik rond ging kijken voor een Moeder dochter sieraad voor Moederdag, kwam ik de gave webshop van My Jewellery tegen.

Een moeder dochter sieraad voor Moederdag

Elke moeder wordt natuurlijk blij van mooie sieraden voor Moederdag. Ik ben nogal gevoelig voor bling bling en heb heel wat sieraden in mijn grote sieradenkast. Dochterlief weet de kast prima te vinden en gaat er soms voor staan en dan zoekt ze uit wat ze allemaal wel mooi vind. “Mama later als jij dood bent dan mag ik al je sieraden hebben toch?”.. Het was maar goed dat ik op dat moment niks aan het eten was, anders had ik mij vast en zeker verslikt. Ik verzekerde haar dat ze mijn sieraden al mocht lenen voor ik dood was, maar nog even een jaar of 10 wachten. Nou vooruit dan maar haha
Maar zo kwam ik wel op het idee van een moeder dochter sieraad.

Veel vrouwen krijgen sieraden voor Moederdag en dat is eigenlijk altijd gewoon een goed cadeau!

Mother & Daughter armband

Een sieraad met een verhaal dat je dagelijks laat denken aan de belangrijkste persoon in je leven: de Mother & Daughter-armband is hét Moederdag- cadeau van 2019. Want welke stappen je ook zet, hoe mooi is het om connected te blijven met je moeder? My Jewellery lanceert ook dit jaar weer een speciale moeder-dochter armband. Het idee hiervoor is niet zomaar uit de lucht komen vallen: “Familie is voor mij heel waardevol; ik heb altijd al een bijzondere band met mijn moeder gehad”, vertelt Sharon Hilgers (29), eigenaresse en founder van My Jewellery. “Ze is er altijd voor me en helpt me tegenwoordig zelfs met mijn bedrijf. Tevens leerde zij mij het geluk te vinden in kleine dingen. En dat is ook precies waar het armbandje voor staat.”

De moeder dochter sieraad in de vorm van een armband koop je voor slechts 19,95 euro Zilver- of goudkleurig.

BFF ketting

In dezelfde stijl als de moeder dochter armband sieraad vind je in de collectie ook BFF kettingen. Een mooie collectie die niet alleen uit hartjes bestaat, je kan ook kiezen voor een munt of ster. Dat laatste lijkt me dan weer mooi om met je zus(sen) te kopen als je moeder er niet meer is. De ster aan de hemel.

Moeder dochter sieraad oorbellen

oorbellen zeepaarden

Samen met dochterlief ging ik op zoek naar wat volgens haar HET Moederdag cadeau in de vorm van een moeder dochter sieraad. Nu scheelt het dat ik veel leuk vind, want al scrollend door de website vielen dochterlief haar ogen op schattige oorbellen van zeepaardjes. En ja die moesten het worden! Want ze speelt zo graag zeemeerminnetje. En mama jij houdt ook van de zee want jij hebt een tatoeage van een dolfijn. Zullen we die uitkiezen mama alsjeblieft??

Met grote puppy ogen keek ze mij aan en ja daar kon ik dus geen nee tegen zeggen. Stiekem vind ik ze zelf ook erg leuk. Weer eens wat anders dan hartjes, sterretjes of bling bling.

tada! twee blije meisjes met leuke moeder dochter sieraden voor Moederdag in hun oren 😉 en om hun nek.

Lees ook deze blogs met thema Moederdag

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.