Meester Mark scheurkalender 2023 – een glimlach voor elke dag

De zomervakantie is nog in volle gang, maar ik heb al een scheurkalender voor 2023 in huis! De Meester Mark scheurkalender 2023 zorgt elke dag voor een glimlach. Leuk voor meester en juffen, vaders en moeders, maar eigenlijk iedereen die van kinderlogica houdt.

voorkant

Elke dag lachen met de Meester Mark scheurkalender 2023

Ik ben gek op scheurkalenders. Elke dag een nieuwe uitspraak, grapje of weetje. Vooral scheurkalenders waar iets bij te lachen valt, vind ik geweldig. Het leven is vaak al serieus genoeg, met vaak slecht nieuws. Hoe fijn is het dan om elke dag toch even te kunnen lachen? Dat gaat met de Meester Mark scheurkalender 2023 zeker lukken! En ik mag er ook een weggeven dus lees snel verder!

Herkenbaar voor juffen en meesters

Tja… als juf is deze kalender voor mij natuurlijk smullen! Ik kan echt genieten van de uitspraken van kinderen. Soms kunnen deze uitspraken heel vertederend zijn, en soms ronduit hilarisch. En soms hoor ik ook allerlei info van thuis. Dus papa’s en mama’s, een tip: pas op met wat je thuis zegt….
Alle juffen en meesters hebben weleens een grappig antwoord gezien in een antwoordenboekje of een toets. En zo is deze scheurkalender ook ontstaan. Op de Facebookpagina van Meester Mark verschijnt er elke dag een leuke uitspraak van een kind uit een werkboekje. Deze Meester Mark scheurkalender 2023 geeft 365 dagen een leuk inkijkje in de grappigste antwoorden van kinderen van de basisschool. En ik denk dat ik het perfecte plekje al weet voor deze scheurkalender: in de teamruimte bij ons op de basisschool!

Meester Mark scheurkalender 2023

Een grappige en afwisselende kalender

Wat deze kalender zo leuk maakt, is dat het allemaal echte antwoorden van kinderen zijn. Niets is verzonnen, het zijn allemaal inzendingen van meesters en juffen die dit tegenkwamen in hun klas. De kalender is niet alleen supergrappig, maar ook heel afwisselend. Korte en lange tekstjes wisselen elkaar af, met antwoorden van kinderen van verschillende leeftijden. Ik vind het stiekem gewoon heel lastig om niet al te blijven lezen. Elke keer denk ik: vooruit, ik spiek nog één dag verder… Met moeite heb ik de Meester Mark scheurkalender 2023 aan de kant gelegd. Anders heb ik volgend jaar niets te ontdekken….

Specificaties ‘Meester Mark scheurkalender 2023’

Auteur: Mark van der Werf | Uitgeverij: Ploegsma | 9789021682914 | meer informatie bij je lokale boekhandel, of klik hier

Winactie voor juffen en meesters

Wil jij kans maken op deze Meester Mark scheurkalender? Ben jij een juf of meester? Doe dan mee met deze winactie waarin jij kans maakt op elke dag een leuke uitspraak voor op de teamkamer of teamtoilet!

 • Gefeliciteerd Anneke

Lees ook deze review van Essentiële kennis in 30 seconden bureau scheurkalender

Footer5
Kelly
Delen is enorm lief

Kelly

Ik ben Kelly en ben moeder van 2 dochters uit 2011 en 2014. Ik ben getrouwd en woon in Den Bosch, waar ik ben geboren en getogen. Inmiddels ben ik alweer ruim 18 jaar werkzaam in het onderwijs, waar ik juf van de kleuters ben. Dit is iets waar ik elke dag enorm van geniet! Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Deze 2 banen naast elkaar is eigenlijk een meer dan fulltime baan, maar ik vind het echt superleuk om te doen!

15 reacties

 1. Toen ik vertelde aan de kinderen bij wie ze het jaar daarna zouden komen.
  Maar die is helemaal niet slim. Toen ik vroeg waarom hij dat dacht: hij heeft zo’n klein hoofd.

 2. Leuk, we hebben vast nog wel een een mooi plekje op het teamtoilet.
  Een leerling vertelde mij dat ik even snel naar de burgemeester moest komen omdat die wat wilde vragen, ze bedoelde de directeur…

  • Jaa super leuk dat zullen de kinderen uit de klas super leuk vinden. Er zijn er veel te veel om op te noemen . Deze is wel erg leuk juf is het stalken gelukt, dit vroeg ze nadat wij een dag hadden gestaakt op school.

 3. Een kind uit mijn groep vroeg,…. ‘Wat doe jij voor werk?’…. Op school rond lopen is zo vanzelfsprekend en vertrouwd. Dat kan toch geen werk zijn😉.

 4. Dit is enig voor mijn kleindochter om aan haar nieuwe juf te geven.
  Die vindt het vast heel leuk.
  Heel graag loot ik mee.

 5. Doet u ook boodschappen? Als je kinderen in het ‘wild’ tegenkomt in de supermarkt en ze verbaasd zijn je buiten school te zien (nee, ik slaap niet op school 😉 )

 6. Kind tegenkomen in de supermarkt die zich rot schrikt, want juffen horen te alleen op school. Daar slaap je toch ook?!?

 7. Kinderen die letterlijk bij de uitspraak ”Achter de oren krabben” achter hun oren zitten te friemelen 🙂 Ik maak graag kans!

 8. Ikzelf ben ‘juf’ in de kinderopvang, daar zijn het vooral grappige woordjes zoals ‘weps’ enzo. Deze kalender wil ik graag winnen voor mijn schoonzus die wel echt voor de klas staat. 😅

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.