Skip to Content

Bed & Breakfast – een nieuwe Nederlandse romkom

Yes! Er komt weer een nieuwe Nederlandse romkom aan. Dat gaat weer heerlijk zwijmelen worden in de bioscoop. Bed & Breakfast is een nieuwe Nederlandse romkom van de makers van Zwaar Verliefd! en Alles is zoals het zou moeten zijn. Over een echte workaholic die op de bed & breakfast van haar tante moet gaan passen. Dat is natuurlijk vragen om problemen….

bed & breakfast filmposter

Het runnen van een Bed & Breakfast

Als workaholic Sarah tot haar eigen schrik ontslag neemt, heeft ze geen idee meer wat ze met haar leven aan moet. Ze laat zich overhalen op de B&B van haar tante te passen, maar doet dat met gepaste tegenzin. Want wat moet dit stadse meisje wiens leven aan elkaar hangt van overwerken, afhaalmaaltijden en Ubers tussen de kippen en de moestuin in een Gronings dorp? Wanneer Sarah niet één, maar zelfs twee potentiële lovers ontmoet, stroomt niet alleen de bed & breakfast, maar ook haar hart vol liefde. Gedwongen te kiezen tussen de twee mannen die in ongeveer alles van elkaar verschillen, ontdekt Sarah langzaam maar zeker ook welke keuzes ze nog meer moet maken.

Een romkom met veel bekende gezichten

Ik vind het altijd leuk als er in een Nederlandse film een paar bekende gezichten zitten, maar het hoeven van mij ook geen mensen te zien die werkelijk in élke film te zien zijn. En dat vind ik in deze film goed gekozen. In deze film zien we bijvoorbeeld Sanne Langelaar, Oscar Aerts, Mingus Dagelet, Denise Aznam, Liz Snoyink en Jelka van Houten. Een mooie combinatie qua acteurs!

Bed & breakfast Jelka van Houten

Samen met je vriendinnen of dochter naar de bios

Dit is weer zo’n heerlijke Nederlandse zwijmelfilm, waar je gezellig samen met je vriendinnen naar toe kun voor een meidenavondje. Of samen met je dochter, voor een gezellig moeder-dochter uitje. En deze film komt op een perfect moment, want met de meivakantie voor de deur, kun je gezellig een uitstapje plannen. Ik ben samen met mijn tienerdochter gegaan!

serveerster ontbijt op bed

Onze mening over Bed & Breakfast

Deze meivakantie ben ik samen met mijn dochter naar deze film geweest. Zij is groot fan van Nederlandse romkoms, dus toen ze de trailer zag, riep ze al dat ze deze absoluut wilde zien. En ik kan zeggen dat de film echt ontzettend leuk is! Soms vind ik Nederlandse films een beetje matig qua verhaal, maar Bed & Breakfast is echt een ontzettend leuk verhaal. Je kunt echt lekker meeleven met de hoofdpersonen en het verhaal is ook gewoon heel grappig. In het begin van het verhaal gaat het vooral over het werkende leven van Sarah, waar je gewoon aan alle kanten rode vlaggen ziet. Maar langzaamaan ontstaat er ook een liefdesleven, en dat is best even spannend hoe het afloopt. Wij kunnen deze film zeker aanraden voor een gezellig meidenavondje!

Alle gegevens op een rijtje

Nog even geduld, maar dan is deze film in de bios! Hier vast de belangrijkste informatie op een rijtje:

 • Releasedatum: 02-05-204
 • Genre: romantiek, komedie
 • Lengte: 83 minuten
 • Kijkwijzer: alle leeftijden
 • Gesproken taal: Nederlands
 • Regie: Ruud Schuurman
 • Nederlandse acteurs: Sanne Langelaar, Oscar Aerts, Mingus Dagelet, Denise Aznam, Liz Snoyink, Jelka van Houten, Margôt Ros, Sabri Saad El Hamus, Hassan Slaby
 • Filmdistributeur: Dutch Filmworks
vrouw rent op straat

Win kaartjes voor de film ‘Bed & Breakfast’

Ben jij enthousiast geworden over deze film? Dan heb ik goed nieuws, want we mogen 2 lezers blij maken met ieder 2 vrijkaartjes. Zo kun je zelf deze film in de bioscoop gaan bekijken!

Bed & Breakfast winactie


Wat moet je hiervoor doen?

OPTIE 1

 • Reageer onder de social media post van de winactie met wie jij graag ‘Bed & Breakfast’ wilt zien.
 • Delen is lief en vergeet ons dan niet te taggen. Anderen taggen en ons volgen is ook lief.

Optie 2

 • Reageer onder deze recensie met wie jij graag ‘Bed & Breakfast’ wilt zien.

EXTRA

 • Volg MamaScrapelle op social media indien mogelijk. We zitten op InstagramFacebookTikTokYouTube en/ of Pinterest. Like daar ook de winactie van ‘Bed & Breakfast’ voor een extra winkans
 • Delen van de winactie levert een extra winkans op. Tag MamaScrapelle als je dat doet, zodat we het kunnen zien.
 • Beide opties mag uiteraard ook.

Over ongeveer een week krijgen de winnaars van de vrijkaarten voor ‘Bed & Breakfast’ een bericht via de mail of pb.

bed & breakfast

Nog meer blogs over films 2024

Op MamaScrapelle verschijnen regelmatig reviews van films die we in de bioscoop hebben gezien. Neem zeker ook eens een kijkje bij deze blogs:

Footer 6 nieuw
Kelly
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lynn

Wednesday 8th of May 2024

Ik zou graag ‘Bed & Breakfast’ zien met mijn moeder, lijkt mij een hele leuke film!

Suzanne Hin

Sunday 5th of May 2024

Lijkt mij een hele leuke film om samen met mijn moeder heen te gaan.

Ineke

Sunday 5th of May 2024

Ja, ik ben enthousiast!! Mijn bestie Marit verras ik graag met dit vriendinnenuitje!!

Daniëlle

Friday 3rd of May 2024

Ik zou graag met mijn lieve zusje naar deze film gaan. Sinds ik naar de andere kant van het land ben verhuis zien we elkaar een stuk minder vaak, dus lijkt mij een goede reden voor een zussen uitje!

Ilona

Thursday 2nd of May 2024

Leuk!! ik wil wel graag naar deze film!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.