Skip to Content

Magnetisch speelgoed voor een kind 2 jaar – magnetisch bouwen met SmartMax

Magnetisch speelgoed is een hit bij de kleuters in mijn kleuterklas. Boffen zij even dat ik allerlei verschillende sets heb waar ze afwisselend magnetisch mee kunnen bouwen. Met SmartMax heb je geweldige sets met magnetisch speelgoed voor een kind van 2 jaar. Ik vertel je graag meer over my first stacking rings en my first build & drive.

SmartMax – My first Build & Drive

Ben jij op zoek naar uitdagend magnetisch speelgoed voor een 2 jarige om mee te bouwen dan is deze set echt perfect. In het begin is het natuurlijk leuk om verschillende voertuigen te maken. Het onderstel met 4 vrolijk gekleurde wielen kan op verschillende manieren opgebouwd worden. Zodra je peuter het werken van magneten heeft ontdekt en toe is aan een volgende uitdaging dan kun je 24 challenges inzetten.

Voorbeelden waarmee je kind eindeloos magnetisch kan bouwen. SmartMax My first build & drive is geschikt voor kinderen van 1,5 jaar tot 5 jaar. In de set zitten een onderstel met 4 wielen, 6 magnetische blokken in vrolijke kleuren en vormen en een langwerpig stukje dat extra mogelijkheden biedt voor het bouwen.

Zeer leuk magnetisch speelgoed voor een kind van 2 jaar om mee te ontdekken en bouwen.

SmartMax My first stacking Rings

Wil je al iets meer uitdaging in het magnetisch bouwen voor je peuter dan raad ik de SmartMax My first stacking rings aan. Deze zijn net wat lastiger in elkaar te zetten en hebben een goede oog hand coördinatie nodig.

In de verpakking zit een bal, die als gezicht dient. Een opzetstuk in oranje en paars. Twee witte ringen, 4 halve ringen en twee staven. Perfect voor leuke figuren en kunstzinnige projecten! Magnetisch speelgoed voor een kind van 2 jaar dat natuurlijk te combineren is met andere sets van SmartMax!

magnetisch speelgoed 2 jaar

Ook hier kan je kind natuurlijk eerst uren zoet mee zijn, maar er zit ook een poster in de doos met allemaal voorbeelden om na te maken. 19 maar liefst variërend van makkelijk tot uitdagend.

Magnetisch speelgoed 2 jaar – Ontdekken en bouwen met SmartMax

SmartMax is perfect magnetisch speelgoed voor kinderen van 2 jaar en ouders. Officieel staat er 1,5 jaar op de verpakking dus heb je oudere broertjes en zusjes die hier al mee spelen dan is het veilig om te geven.

De kleurrijke, grote onderdelen zijn perfect voor kleine handjes. Peuters zullen al snel gefascineerd zijn door de magnetische kracht die ervoor zorgt dat stukken aan elkaar klikken of juist van elkaar af wijken.

Kinderen zullen torens maken, schudden met de blokken waarin ook geluid te horen is. Voelen en ontdekken.
Magnetisch speelgoed van SmartMax is perfect voor de grove motoriek en nieuwsgierigheid stimuleren. En natuurlijk creativiteit want ze verzinnen steeds iets nieuws, zeker als je het met elkaar combineert.

Kijk hier voor alle SmartMax sets voor peuters

Lees ook deze blogs voor meer magnetisch speelgoed 2 jaar

footer 8
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.