Skip to Content

stick o magnetisch speelgoed – een hit voor peuters

Ik ben gek op bouw- en constructiespeelgoed. Stick-o van Clicstoys is echt iets anders dan het bekende constructiespeelgoed. Dit klikt uit zichzelf aan elkaar door de ingebouwde magneten. Hoe leuk is dat om mee te bouwen? Vorige week schreef ik al over Magformers. Vandaag neem ik jullie mee met magnetisch speelgoed voor de allerjongste kinderen.
Voor de kleintjes is er de Stick-o lijn ontwikkelt. Dat is ook heerlijk ontdekken met magneten, maar dan met grotere vormen, die makkelijk voor de kleine handjes vast te pakken zijn.  

Stick-o

Verschillende sets

Stick o magnetisch speelgoed is speciaal ontwikkelt voor jonge kinderen. Baby’s, dreumesen en peuters kunnen hier met veel plezier mee spelen. De eerste ervaringen van veilig spelen met magneten en dan ook nog in leuke heldere kleuren. Van deze Stick-o serie zijn er verschillende sets uitgebracht. Zo heb je basissets, met balletjes en staafjes. Maar er zijn ook meer thematische sets, zoals een kookset, voertuigenset of bosvriendjes. Ideaal voor het fantasiespel voor deze jonge kinderen.

stick-o

Stick o Bumba set


Ook is er een hele leuke Bumba set. Deze hebben wij mogen uittesten. De Bumba set heeft 14 onderdelen en daar kun je Bumba, Bumbalu, een bloem en een boom mee maken. Maar je kunt deze onderdelen ook onderling wisselen, zodat je hele gekke figuren krijgt. Mijn neefje van 1,5 jaar vond deze set echt heel leuk! Door de vrolijke kleurtjes is het heel aantrekkelijk voor kinderen.

Toen de stick o magnetisch speelgoed hier dus thuis in de huiskamer lag, werd zijn aandacht er meteen door getrokken. En hoe leuk is het, als de onderdelen ‘uit zichzelf’ aan elkaar vast blijven plakken? Dat was natuurlijk wel even lachen. Ik denk dat Stick-o magnetisch speelgoed meteen ook een heel goed idee is om op het verlanglijstje van je zoon of dochter te zetten. Dit is speelgoed waar kinderen niet snel op uitgekeken zijn. én het is echt wat anders dan het traditionele speelgoed voor jonge kinderen.

Conclusie stick o magnetisch speelgoed

Mijn conclusie kan niet anders zijn dan dit: magnetisch speelgoed is super gaaf! Voor peuters met Stick-o en voor kleuters en oudere kinderen de Magformers. Ik kan je garanderen dat je kinderen dit heel interessant speelgoed zullen vinden! Ben je benieuwd naar het speelgoed van de Magformers van de oudere kinderen? Lees dan zeker onze review hierover!

Stick-o

Kijk hier voor meer bouwspeelgoed zoals Bloko

Footer4
Kelly
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.