Stick-o: magnetisch bouwspeelgoed – een hit voor peuters

Ik ben gek op bouw- en constructiespeelgoed. Stick-o van Clicstoys is echt iets anders dan het bekende constructiespeelgoed. Dit klikt uit zichzelf aan elkaar door de ingebouwde magneten. Hoe leuk is dat om mee te bouwen? Vorige week schreef ik al over Magformers. Vandaag neem ik jullie mee met magnetisch speelgoed voor de allerjongste kinderen.
Voor de kleintjes is er de Stick-o lijn ontwikkelt. Dat is ook heerlijk ontdekken met magneten, maar dan met grotere vormen, die makkelijk voor de kleine handjes vast te pakken zijn.  

Stick-o

Verschillende sets

Stick-o is speciaal ontwikkelt voor jonge kinderen. Baby’s, dreumesen en peuters kunnen hier met veel plezier mee spelen. De eerste ervaringen van veilig spelen met magneten en dan ook nog in leuke heldere kleuren. Van deze Stick-o serie zijn er verschillende sets uitgebracht. Zo heb je basissets, met balletjes en staafjes. Maar er zijn ook meer thematische sets, zoals een kookset, voertuigenset of bosvriendjes. Ideaal voor het fantasiespel voor deze jonge kinderen.

stick-o

Stick-o Bumba set


Ook is er een hele leuke Bumba set. Deze hebben wij mogen uittesten. De Bumba set heeft 14 onderdelen en daar kun je Bumba, Bumbalu, een bloem en een boom mee maken. Maar je kunt deze onderdelen ook onderling wisselen, zodat je hele gekke figuren krijgt. Mijn neefje van 1,5 jaar vond deze set echt heel leuk! Door de vrolijke kleurtjes is het heel aantrekkelijk voor kinderen.

Toen de Stick-o hier dus thuis in de huiskamer lag, werd zijn aandacht er meteen door getrokken. En hoe leuk is het, als de onderdelen ‘uit zichzelf’ aan elkaar vast blijven plakken? Dat was natuurlijk wel even lachen. Ik denk dat Stick-o magnetisch speelgoed meteen ook een heel goed idee is om op het verlanglijstje van je zoon of dochter te zetten. Dit is speelgoed waar kinderen niet snel op uitgekeken zijn. én het is echt wat anders dan het traditionele speelgoed voor jonge kinderen.

Conclusie Stick-o

Mijn conclusie kan niet anders zijn dan dit: magnetisch speelgoed is super gaaf! Voor peuters met Stick-o en voor kleuters en oudere kinderen de Magformers. Ik kan je garanderen dat je kinderen dit heel interessant speelgoed zullen vinden! Ben je benieuwd naar het speelgoed van de Magformers van de oudere kinderen? Lees dan zeker onze review hierover!

Stick-o
Footer4
Kelly
Delen is enorm lief

Kelly

Ik ben Kelly en ben moeder van 2 dochters uit 2011 en 2014. Ik ben getrouwd en woon in Den Bosch, waar ik ben geboren en getogen. Inmiddels ben ik alweer ruim 18 jaar werkzaam in het onderwijs, waar ik juf van de kleuters ben. Dit is iets waar ik elke dag enorm van geniet! Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Deze 2 banen naast elkaar is eigenlijk een meer dan fulltime baan, maar ik vind het echt superleuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.