Magicube, een leuke cadeautip met duurzame magnetische bouwblokken

Weet jij het soms ook niet meer wat te kopen voor je kind? Er is momenteel erg veel speelgoed, erg veel diversiteit in verschillende prijsklassen. Hier op MamaScrapelle testen wij momenteel met het hele team diverse items uit. Aan ons nu de beurt om Magicube te testen! Let op met 1 c :). Dit zijn duurzame magnetische bouwblokken. Bouw, fantaseer en speel! Hoe vinden mijn dochters dit?

Magicube

Magicube

Wij hebben de set Geomag Magicube 3 Shapes Recycled Animals 9 delig ontvangen om te testen. Geomag is een ingenieus maar eenvoudig constructiesysteem met magnetische staven, stalen bollen en magnetische bouwstenen waarmee je oneindig veel figuren en driedimensionale constructies maakt. Door de krachtige magneten, unieke klik, hoogwaardige materialen, sterkte constructie en geweldige kleuren wordt bouwen leuk en gemakkelijk! Het geweldige speelgoed stimuleert het ruimtelijke inzicht, het ontwikkelt de bouwknobbel en zet aan tot creativiteit en logisch denken. Zelfs voor de jongste kinderen vanaf 1 jaar is Magicube interessant. Indien kinderen jong beginnen, dan zijn ze later echte professionals en in staat de moeilijkste bouwwerken in elkaar te zetten.

Wacht niet langer en laat je kinderen de oneindige mogelijkheden ontdekken van Geomag Magicube. Deze bouwstenen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic! Door de krachtige magneten, unieke klik, hoogwaardige materialen, sterkte constructie en geweldige kleuren wordt bouwen leuk en gemakkelijk. Zelfs de transparante verpakking bestaat voor 80% uit gerecycled PET.

 • Inhoud: 9 MagiCubes in verschillende kleuren en vormen
 • Leeftijd vanaf: 1+
 • Diverse varianten beschikbaar van Geomag Magicube

Bouwen maar!

De magnetische blokken van Magicube laten zien dat de verbeelding van een kind geen grenzen heeft! Al vanaf 1 jaar oud kunnen kinderen aan de slag met deze kleurrijke blokken om de meest bijzondere bouwwerken te maken. Door gebruik te maken van de onzichtbare en magische eigenschappen van magnetisme, kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten terwijl ze kleurrijke 3D-modellen bouwen. Mijn jongste dochter van 3 snapte meteen wat de bedoeling was van dit spel. Van kleins af aan is ze al gek op plaatjes nabouwen.

Magicubes werken echt prima. Ze klikken aangenaam vast en nergens heb ik tot nu toe last gehad van afzettende polen, want dat gebeurd ook met magneten. Maar niet met deze, alles past en klikt heel eenvoudig. De magneten zijn sterk maar niet zo sterk dat het lastig wordt. Voordeel is dat het makkelijk los en vast klikt. Nadeel is misschien dat het soms instort en ik ongeduldige kinderen heb wat dat betreft. Aan de andere kant leert het hen om te bouwen vanaf een stevige basis, want dan stort het niet in! Dus echt een nadeel is het niet.

Magicubes cadeautip

Inmiddels heeft mijn oudste dochter van 8 het ingepikt. Haar ruimtelijk inzicht is niet haar sterkste punt, dus dit speelgoed is ideaal voor haar. Dankzij de diverse kleuren en vormen lukt het haar prima. Ook is het leuke van deze set dat de voorbeelden met dieren zijn. Ze is gek op dieren. Ik kijk als mama zijnde ook naar stootproof, en dat is dit speelgoed. Het is echt onwijs stevig en goed van kwaliteit.

Daarbij zijn er meerdere setjes te krijgen. Dit alles maakt het voor mij tot een ideale cadeautip. Het is duurzaam, stevig, werkt goed, uitbreiding mogelijk, 100% recycled plastic en leerzaam. Zónder dat het vervelend voelt. Het is gewoon speels educatief speelgoed, erg tof!

Winnen Geomag Magicube

Ik mag 1 setje Geomag Magicube 3 Shapes Recycled Animals 9 delig weggeven aan de volgers van MamaScrapelle! Wat mag je doen om kans te maken?

Winnen

 • Gefeliciteerd Jolanda!
winnen
Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

30 reacties

 1. Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn zoontje Sepp. Die bouwt de laatste tijd ontzettend graag. Hij bouwt nu met lego en blokken. Deze leuke magnetische blokken zullen een nieuwe dimensie aan zijn manier van bouwen geven en zijn fantasie nog verder prikkelen!

 2. Mijn kleine man is dol op bouwen, stapelt alles op. Vaak is het wel zo dat de boel vrijwel direct instort. Dus deze magnetische blokken zouden minder teleurstelling geven . Fantastisch als ze uit zichzelf staan blijven. Dus ik maak heel graag kans!! Volg jullie beiden op insta.

 3. Ik doe heel graag mee voor onze jongens. Ik denk dat ze het allebei leuk zouden vinden om hiermee lekker te bouwen 🤗

 4. Wat onwijs leuk! Onze dreumes heeft heel andere interesses qua speelgoed dan de kleuter, waardoor ik nog zoekende ben wat voor haar leuk is. Ruimtelijk inzicht heeft ze wel, dus ik denk dat dit erg leuk speelgoed is voor haar.

 5. Superleuk voor mijn kleinkinderen om mee te spelen op de dagen dat ik op hen mag passen. Dan heeft oma ook leuk speelgoed in huis

 6. Wat een ontzettend leuk stukje speelgoed voor mijn kleinkind.
  Heel graag doe ik mee.
  Ik volg bloglovin , maar heb om privéredenen geen Instagram en facebook enz.

 7. Oeh dit zou een fantastisch sintcadeau zijn voor mijn neefje van 3 jaar,hoewel ik bang ben dat mijn dochtertje van 6 het toch eerst graag wilt uittesten!😉 Fingers crossed 🍀

 8. Wat een ontzettend leuke winactie! Dat zou super leuk zijn voor onze jongste kleinzoon van 2 jaar oud! 😍 Hij bouwt heel graag met alles wat los en vast zit. Of het nu Legoblokken of stenen zijn. Dit zou leuk nieuw bouwmateriaal voor hem zijn!

 9. Dit is leuk voor mijn kleinzoon, hij is snel overprikkeld en dan gaat ie op zijn kamer iets bouwen dat help hem om rustig te worden

 10. Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Alisha ze is bijna 1,5 jaar en ze vind bouwen heel erg leuk en uit elkaar haken ook !

 11. Wat leuk!! Onze dochter heeft ook zo iets op de opvang, maar dan met ballen en staafjes. Vind ze altijd erg leuk om mee te spelen. Haar fijne motoriek is erg aan het groeien momenteel. Denk dat ze deze set erg leuk vind op dit moment 🙂

 12. Leuk voor mijn 3 kleinkinderen zeker voor de allerkleinste van 1,5 jaar. Ideaal, zo valt z,n bouwwerkje niet gauw om.Helemaal leuk zo,n extra cadeautje!

 13. Ik doe graag mee omdat dit speelgoed goed is voor de motoriek van de kindjes. Ook kan je er dieren mee maken en dat vinden ze geweldig. Een dier maken wat op dat moment bij ze past en dan kunnen ze aan het eind even helemaal ontspannen.

 14. Hoi
  Wij doen graag mee omdat ons zoontje van drie cerebrale parese heeft. Hierdoor is zijn zicht en motoriek niet optimaal. Bouwen met gewone blokken lukt hem moeilijk. Deze blokken werden ons aangeraden doordat ze magnetisch zijn.
  Wij testen ze ontzettend graag uit.
  Liefs
  Kim en zoontje Lewis

 15. Voor beide kindjes zou dit heel erg leuk zijn. Maar zeker voor ons meisje uitdagend speelgoed dus die wordt hier extra blij van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.