Luieren in een luilak hangmat

Het ultieme me time moment is niks doen. Gewoon lekker liggen in de tuin in de zon met een boekje erbij en een wijntje. Helemaal luxe als dat in een luilak hangmat kan! En ik mag er een weggeven! Hoe leuk is dat! 

Luieren in een hangmat

Bij mijn ouders lag ik altijd heerlijk te luieren in een hangmat in de tuin. Helaas is onze tuin hier te klein voor en staat de zon ook niet optimaal op de tuin hiervoor om hier plek voor te maken.

Met de gastkindjes in de tuin vind ik het ook niet heel veilig eerlijk gezegd, maar dromen mag natuurlijk! Ooit als we een grotere tuin hebben 😉

Bij mijn moeder staat nog steeds een hangmat en bij mijn schoonouders is een hangstoel aanwezig waar vooral dochterlief het altijd erg naar haar zin heeft.

Luilak Hangmat

Een hangmat is toch ook echt het ultieme vakantie gevoel. Ik krijg dan altijd zo’n beeld voor mij met witte zandstranden, palmbomen, een zachtjes ruisende zee op de achtergrond en een lekkere cocktail of Rosé naast je op een tafeltje. Zonnehoed op en luieren maar!

hangmat

Een hangmat is natuurlijk niet alleen voor in de tuin, ook op een balkon kan deze prima of wat dacht je van binnen! En ja ik hoor het je zeggen waarom neem je er dan binnen geen een? Nou omdat wij binnen ook niet veel ruimte hebben helaas!

Maar ik vind het al leuk genoeg dat ik een van mijn lezers blij mag maken met een echte luilak hangmat!

Luilak

Luilak is dé webwinkel voor luieren. Al meer dan 10 jaar maken zij verre reizen naar het zonnige zuiden om daar rechtstreeks bij de producent de mooiste producten in te kopen. Er wordt ook gecontroleerd op kinderarbeid en ze hebben zich verbonden aan een kindertehuis in Colombia. Van elk verkocht product schenken zij 1,00 aan het kindertehuis.

De hangmatten komen uit Brazilië, Colombia en Ecuador. De badjassen en strandlakens komen uit Turkije en Colombia.

Luilak hangmat winnen met een Do Not Disturb Box – GESLOTEN

Ik mag een Luilak hangmat weggeven van de lijn Porte Alegre in de kleur Ruit.

 luilak hangmat

 

Hangmat Porto Alegre is een 1 persoons hangmat en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren met unieke patronen! Ik mag dus bovenstaande variant weggeven.

Hierbij hoort natuurlijk een bevestigingsset namelijk: Makkie

luieren in een luilak hangmat

De totaaloplossing om je hangmat op te hangen! Met deze Allround Hangmat bevestigingsset MAKKIE is het ophangen van jouw hangmat altijd een “Makkie”. Geschikt voor buiten en voor binnen. Voor bomen, muren, schuttingen, plafonds, balkon en op de camping. Of een combinatie ervan. Bijvoorbeeld 1 muur en 1 boom. Het past allemaal. Met een gemakkelijke gebruiksinstructie waarbij een kind de was kan doen.

 

En de Do Not Disturb Box:

Luilak do not disturb

Een doos vol met leuke stickers voor op je auto of werkbeker of bureau. Leuke tegelwijsheden die je natuurlijk op de wc kunt hangen maar ook je kantoor mee kunt versieren bijvoorbeeld.

Luilak do not disturb

En mijn favoriet deze pet en het oogmasker. Ik denk er serieus aan om het oogmasker ‘s nachts op te gaan doen. Als dochterlief dan een keer ‘s nachts onze kamer in komt en ze ziet dat ik hem op heb, dan mag ze papa dus wakker maken! Dat moeten wij natuurlijk dan wel even goed afspreken. Gna Gna!

En dan van de zomer zet ik de zwarte pet op als ik me time wil! Dan mag ze ook lekker bij papa aankloppen als ze iets nodig heeft. Nu even niet mama ligt lekker te zonnen en een boek te lezen.

GESLOTEN

mediakit

Facebook Comments

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!