Luieren in een luilak hangmat

Het ultieme me time moment is niks doen. Gewoon lekker liggen in de tuin in de zon met een boekje erbij en een wijntje. Helemaal luxe als dat in een luilak hangmat kan! En ik mag er een weggeven! Hoe leuk is dat! 

Luieren in een hangmat

Bij mijn ouders lag ik altijd heerlijk te luieren in een hangmat in de tuin. Helaas is onze tuin hier te klein voor en staat de zon ook niet optimaal op de tuin hiervoor om hier plek voor te maken.

Met de gastkindjes in de tuin vind ik het ook niet heel veilig eerlijk gezegd, maar dromen mag natuurlijk! Ooit als we een grotere tuin hebben 😉

Bij mijn moeder staat nog steeds een hangmat en bij mijn schoonouders is een hangstoel aanwezig waar vooral dochterlief het altijd erg naar haar zin heeft.

Luilak Hangmat

Een hangmat is toch ook echt het ultieme vakantie gevoel. Ik krijg dan altijd zo’n beeld voor mij met witte zandstranden, palmbomen, een zachtjes ruisende zee op de achtergrond en een lekkere cocktail of Rosé naast je op een tafeltje. Zonnehoed op en luieren maar!

hangmat

Een hangmat is natuurlijk niet alleen voor in de tuin, ook op een balkon kan deze prima of wat dacht je van binnen! En ja ik hoor het je zeggen waarom neem je er dan binnen geen een? Nou omdat wij binnen ook niet veel ruimte hebben helaas!

Maar ik vind het al leuk genoeg dat ik een van mijn lezers blij mag maken met een echte luilak hangmat!

Luilak

Luilak is dé webwinkel voor luieren. Al meer dan 10 jaar maken zij verre reizen naar het zonnige zuiden om daar rechtstreeks bij de producent de mooiste producten in te kopen. Er wordt ook gecontroleerd op kinderarbeid en ze hebben zich verbonden aan een kindertehuis in Colombia. Van elk verkocht product schenken zij 1,00 aan het kindertehuis.

De hangmatten komen uit Brazilië, Colombia en Ecuador. De badjassen en strandlakens komen uit Turkije en Colombia.

Luilak hangmat winnen met een Do Not Disturb Box – GESLOTEN

Ik mag een Luilak hangmat weggeven van de lijn Porte Alegre in de kleur Ruit.

 luilak hangmat

 

Hangmat Porto Alegre is een 1 persoons hangmat en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren met unieke patronen! Ik mag dus bovenstaande variant weggeven.

Hierbij hoort natuurlijk een bevestigingsset namelijk: Makkie

luieren in een luilak hangmat

De totaaloplossing om je hangmat op te hangen! Met deze Allround Hangmat bevestigingsset MAKKIE is het ophangen van jouw hangmat altijd een “Makkie”. Geschikt voor buiten en voor binnen. Voor bomen, muren, schuttingen, plafonds, balkon en op de camping. Of een combinatie ervan. Bijvoorbeeld 1 muur en 1 boom. Het past allemaal. Met een gemakkelijke gebruiksinstructie waarbij een kind de was kan doen.

 

En de Do Not Disturb Box:

Luilak do not disturb

Een doos vol met leuke stickers voor op je auto of werkbeker of bureau. Leuke tegelwijsheden die je natuurlijk op de wc kunt hangen maar ook je kantoor mee kunt versieren bijvoorbeeld.

Luilak do not disturb

En mijn favoriet deze pet en het oogmasker. Ik denk er serieus aan om het oogmasker ‘s nachts op te gaan doen. Als dochterlief dan een keer ‘s nachts onze kamer in komt en ze ziet dat ik hem op heb, dan mag ze papa dus wakker maken! Dat moeten wij natuurlijk dan wel even goed afspreken. Gna Gna!

En dan van de zomer zet ik de zwarte pet op als ik me time wil! Dan mag ze ook lekker bij papa aankloppen als ze iets nodig heeft. Nu even niet mama ligt lekker te zonnen en een boek te lezen.

GESLOTEN

mediakit

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

19 Responses

 1. Gaaf! Wij hopen volgende maand te gaan verhuizen …. en dan hebben we plek voor een hangmat. Het lijkt me heerlijk om hier deze zonet lekker in te luieren en ook mijn drie kids zullen het geweldig vinden. Fijn dat het ophangen een ‘makkie’ is. Hopelijk mag ik mijn kinderen blij verrassen!

 2. Super graag. We gaan niet op vakantie…..maar in de hangmat met een cocktail erbij is het net alsof we op een exotische eiland zitten!

 3. Wat heerlijk! Ons zoontje was gek op zijn baby hangmat dus ik denk dat hij een grote versie zeker ook kan waarderen ? en die vrolijke kleuren maken van elke dag een feestje ?

 4. Ik zie mijzelf al liggen. Hoog en droog met een boek! Geen man of kids die mij dan durft te storen. Heerlijk idee!

 5. Dat lijkt me dus een uitstekende manier om de zomer tegemoet te gaan 🙂 Met de voeten van de grond!

 6. Ik doe graag mee omdat wij dit jaar niet op vakantie (kunnen) gaan en ik zou het leuk vinden om toch relaxed in een hangmat in de tuin van de welverdiende vakantie te mogen genieten. ?

 7. Ik kan wel wat ‘do not disturb’ luilakmomenten gebruiken! Vind ook dat ik ze verdien.Kom maar op met dat mooie weer en vrije tijd! En al is het een makkie, ik denk toch dat mijn partner het mag bevestigen 😉

 8. Ik heb altijd al gedroomd van een hangmat in mijn tuin (en stiekem zelfs in mijn huis), maar tot nu toe geen groen licht gekregen van mijn man. De kinderen daarentegen zouden niet liever willen. Moest ik hem winnen, kan hij niet anders dan deze bevestigen natuurlijk! Ideaal om deze zomer wat de luilak uit te hangen ?

 9. Deze zou ik heel graag winnen voor mijn vrouw, zij verdient het enorm om eens echt te ontspannen in onze tuin, wat volgens mij goed gaat lukken in deze hangmat. Dat wordt een makkie ?

 10. Do not disturb…dat is iets dat mijn kinderen nog héél erg hard moeten leren. Misschien kan ik hen wel duidelijk maken dat ze mama eventjes moeten laten rusten als ze in deze hangmat ligt?

 11. Nouuuuu ik zie mezelf al hangen in de tuin. Alleen het zonnetje moet nog komen! Ik heb een zeer actieve, 6 maanden oude dochter. Ze wil alles zien en meemaken. Dus ik zat eraan te denken om haar van het zomer in een campingbedje buiten neer te zetten. Wellicht doet de buitenlucht wonderen. En dan zou deze mama ernaast willen luieren in zo’n mooie hangmat 😉

 12. Maar natuurlijk welke moeder wilt dit nu niet. De Do Not Disturb Box is mss nog wel ruiger dan de hangmat haha. Ik doe graag mee. Ik volg je overal.

 13. Soms ben ik aan ‘t dromen, over een tuin vol palmbomen. Met een grote hangmat ertussen, om bij te komen van alle klussen. Een gouden zon beschijnt m’n vel. Door de schaduw is ‘ie niet te fel. Ik ben al bijna ingedut, totdat ik wakker wordt geschud. Terug in de dagelijkse realiteit. Helaas, die palmbomen zijn geen feit! Deze prijs brengt me in tropische sferen. En ik hoef niet eens te emigreren! Daarom hoop ik dat we de hangmat ( https://www.hangmatwereld.nl/barbuda-pine-hangmat ) winnen, dan kan de zonnige zomer gaan beginnen…

 14. Mijn vriend en ik zijn vorig jaar verhuisd en we willen onze tuin opknappen. De tuin ligt er nogal verwaarloosd bij. Het kost nogal wat.. in de portemonnee, maar ook qua tijd. We zijn nogal drukke baasjes ? Als de tuin af is, zouden we het heerlijk vinden om er ook nog eens in te kunnen relaxen. Dat doe je dus met een Luilak hangmat! ? Dat zou echt fijn zijn!!
  Even tijd voor onszelf…

  Groetjes
  Samantha

 15. oh ja heerlijk een eigen hangmat! ik vind het geweldig om lekker te wiegen en schommelen in de zon. Even tot rust komen, en dat is wel nodig af en toe met 2 drukke en actieve jochies in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.