Skip to Content

Hangstoel voor 2 personen – een valentijnsdag cadeautip

Sluit je ogen en waan jezelf terug in de tijd. Denk eens aan de tijd dat jij en je geliefde elkaar nét voor de eerste keer hadden ontmoet en de eerste vlinders door je buik vlogen. Aan die eerste vakantie samen met je lief, en hoe spannend dat was. Om die vakantie opnieuw te beleven hoef je voortaan de deur niet meer uit: droom samen met je lief in de heerlijke hangstoel voor 2 personen! Gewoon thuis.

“Even” ontspannen in de hangstoel voor 2 personen

Nou, laat dat “even” maar gerust weg. Dat je wat langer blijft zitten op een hangstoel van tropilex.com ten opzichte van een gewone stoel, komt ten eerste omdat je er niet zo gemakkelijk uit opstaat. Maar ook omdat je er heel anders in zit. Je kunt er echt in bijkomen na een lange dag werken of nog in wegdoezelen na een gebroken nacht, want de houding van je lichaam is in een hangstoel meer ontspannen. Je kunt je benen letterlijk opvouwen zonder dat het moeite kost. Het leuke is, dat er ook tweepersoons hangstoelen bestaan. Je kunt dus heerlijk samen met je lief in de hangstoel voor 2 personen ontspannen.

Samen met je lief in de hangstoel voor 2 personen. Wie wil er nu niet samen lekker chillen in een tweepersoons hangstoel
tropilex.com

Eyecatcher

Een hangstoel is niet alleen heerlijk om in weg te dromen, het is een heuse eyecatcher. Hangend aan een balk op de veranda, maar ook in je tuin of binnen op een standaard. Je vrienden willen in de zomermaanden niet meer dat je bij hun langs komt, maar zitten liever gezellig bij jou in de tuin. Niet eens om er zelf in te zitten, maar gewoon omdat het er mooi uitziet en een zomerse sfeer geeft.

En de kinderen?

Wil je samen met je lief in de hangstoel voor 2 personen heerlijk wegdromen, maar vechten de kinderen steeds om een plekje? Er is voor ieder wat wils te verkrijgen, ook voor kinderen. Een leuke hangmat voor in hun eigen kamer zal ervoor zorgen dat je even wat quality time hebt met je partner. Bang dat jullie de baby niet horen? Zet of leg hem/haar gewoon ernaast. Want zelfs voor baby’s zijn ze verkrijgbaar. Zo komt de hele familie tot rust!

Samen met je lief in de hangstoel voor 2 personen. Wie wil er nu niet samen lekker chillen in een tweepersoons hangstoel
tropilex.com

Weinig ruimte samen met je lief?

Als jullie geen tuin hebben, of slechts een klein appartement waardoor je beperkt bent in de ruimte, dan kun je kiezen uit een van de vele stoffen hangstoelen i.p.v. de grotere houten varianten. Deze ogen kleiner en kun je gemakkelijk opbergen wanneer het niet is gebruik is.

muggentent
tropilex.com

Hangstoel voor 2 personen mee op reis?

Voor op reis geldt eigenlijk hetzelfde. Heb je veel ruimte over, en je hebt een losstaande standaard, dan zou je de hangstoel voor 2 personen uit elkaar gehaald zelfs mee kunnen nemen naar je vakantieverblijf. Maar makkelijker is om te kiezen uit een van de vele reishangmatten. Die zijn er zelfs met muggennetten en schaduwdoeken.

Accessoires

“Liefje, wil jij mijn zonnebril even aangeven?” Nergens voor nodig! Er zijn losse accessoires verkrijgbaar, zoals de Utility Pocket waarmee je alles binnen handbereik houdt. Ook handig wanneer je samen met je lief in de hangstoel zit en er überhaupt helemaal niemand is om iets aan te komen geven. 😉 Of een bijzettafeltje dat je in het gras naast je kunt prikken. En niet te vergeten: kussens om echt letterlijk even weg te dromen. En geef je benen extra ontspanning door een voetenzak aan de spreidstok te bevestigen. Alle stofjes zijn in allerlei gezellige, vrolijke zomerse kleuren verkrijgbaar.

De hangstoel voor 2 personen als cadeau

Samen met je lief in de hangstoel voor 2 personen. Wie wil er nu niet samen lekker chillen in een tweepersoons hangstoel
tropilex.com

Oké, een hangstoel voor 2 personen is niet goedkoop en zou ik daarom niet aan zomaar iemand voor een verjaardag geven. Maar meer als cadeau voor een hele bijzondere dag. Een dierbare die gaat trouwen waar je samen met je lief heen gaat of voor het gouden huwelijk van opa en oma bijvoorbeeld. Die zullen trouwens de schommelstoel nog wel kennen uit de tijd dat ze verliefd waren…

Of wie weet wordt je zelf verrast op Valentijnsdag?

Welke hangstoel zou jij kiezen om samen met je lief in weg te dromen?

Kijk hier voor meer valentijnsblogs

Footer1
Delicia
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.