Skip to Content

In het Unicorn scratchbook kan je tekenen met hout – een cadeautip

Ook dit geweldige boekje voor unicorns mocht ik voor jullie testen van het merk Totum. Wanneer ik aan Totum denk, denk ik aan knutselen, tekenen en dingen maken. En terecht, want de producten voor Totum staan voor urenlang plezier. Of je nu van unicorns houdt of niet. Unicron scratchbook is ook weer een geweldige boekje voor alle unicorn fans! Wil je weten waarom?

unicorn scratchbook voorkant

Unicorn scratchbook staat boordevol….. unicorns

Op de voorkant van unicorn scratchbook staan twee mooi eenhoorns voor een glitterhart. Glitters, roze en unicorns. Dat ziet mijn dochter graag, dus dit boekje werd gelijk uit de tas gepakt. “Wauw, mama. Dit is echt een heel mooi boekje. Mag ik het open maken?” En weg is ze. Het plastic wordt ervan afgescheurd en met een “oohhh” en “wat is die schattig” bladert Isabel het boekje door. Nog voordat ik bij haar ben vraagt ze al of ze mag gaan krassen, want daar heb je toch dat stokje voor?

Stevige karton met glinsterende metallic afwerking

De voorkant is zo aantrekkelijk dat ik mij kan voorstellen dat vooral meisjes naar dit boekje toegetrokken worden. Het glinstert je tegemoet en dat is wat Totum wil, toch? Je moet dit boekje gewoon hebben of je nu van tekenen houdt of niet. Het is al gewoon te leuk om op je kamer te hebben. Als je unicorn scratchbook vastpakt voel je dat het heel stevig is. Dat is erg fijn als je ergens wil kleuren, maar geen ondergrond hebt, zoals bijvoorbeeld in de auto. De metallic afwerking zorgt voor die geweldige glinstering. En de eenhoorns op de voorkant maken het thema gelijk duidelijk. Dit boekje gaat over unicorns.

Kraskaarten en kleurplaten

Aan de binnenkant van het unicorn Scratchbook kom je eerst het sjabloon tegen die je erin en eruit kan halen. Handig! Daarna zijn er super schattige stickertjes die je het liefst overal op wil plakken. Ga je nog even verder dan kom je bij de kraskaarten en de kleurplaten. Vooral voor jonge kinderen is het leuk om te krassen. Dat is namelijk de eerste vorm van tekenen. Hoe je het ook doet er komt altijd wat moois uit! En met de kleurplaten kunnen ze helemaal los. Of je nu zelf ze inkleurt of iets maakt met de sjabloon. Het kan allemaal. De kraspen kan je door het elastiekje in en uit het boekje doen. Super handig!

Unicorn scratchbook is een must have voor alle unicorns liefhebbers

Isabel en ik zijn het erover eens. Unicorn Scratchbook zou iedereen moeten hebben! Of je net vier bent of al 12, dit boekje is leuk voor alle leeftijden omdat elke leeftijd er wel iets mee kan. En dat zorgt ervoor dat ik dit echt aanraadt aan alle unicorns liefhebbers. Ik weet zeker dat als je dit cadeau geeft je er een heel grote glimlach voor terug krijgt!

Winactie Unicorn Scratchbook van Totum

Vind jij deze Unicorn Scratchbook ook zo gaaf van Totum? Ik mag een set weggeven! Laat dus snel een reactie achter wie jij wil verrassen met dit boekje! Welke unicornfan maak jij straks blij?

  • gefeliciteerd Sanne M

Winnaars worden gemaild en dit wordt aangegeven op Facebook en Instagram. Reageer binnen 3 dagen anders zijn we genoodzaakt iemand anders uit te loten.

Meer leuke creatieve gerelateerde boeken

Footer4 nieuw
Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sylvia van der Meulen

Monday 22nd of November 2021

Onze dochter van 4 gaat hier heel blij van worden. Gek op unicorns!

Anneliese de Waal

Sunday 21st of November 2021

Heel erg leuk 😊😊, ik doe erg graag mee voor mijn dochtertje Sam πŸ˜€πŸ˜€ Groetjes Anneliese de Waal

Imke

Saturday 20th of November 2021

leuk om een kleine meid mee te verrassen

Adrienne

Saturday 20th of November 2021

Voor mijn meisje van 5 😍

Judith

Friday 19th of November 2021

Heerlijk voor mijn kinderen voor in de wintermaanden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.