In het Unicorn scratchbook kan je tekenen met hout – een cadeautip

Ook dit geweldige boekje voor unicorns mocht ik voor jullie testen van het merk Totum. Wanneer ik aan Totum denk, denk ik aan knutselen, tekenen en dingen maken. En terecht, want de producten voor Totum staan voor urenlang plezier. Of je nu van unicorns houdt of niet. Unicron scratchbook is ook weer een geweldige boekje voor alle unicorn fans! Wil je weten waarom?

unicorn scratchbook voorkant

Unicorn scratchbook staat boordevol….. unicorns

Op de voorkant van unicorn scratchbook staan twee mooi eenhoorns voor een glitterhart. Glitters, roze en unicorns. Dat ziet mijn dochter graag, dus dit boekje werd gelijk uit de tas gepakt. “Wauw, mama. Dit is echt een heel mooi boekje. Mag ik het open maken?” En weg is ze. Het plastic wordt ervan afgescheurd en met een “oohhh” en “wat is die schattig” bladert Isabel het boekje door. Nog voordat ik bij haar ben vraagt ze al of ze mag gaan krassen, want daar heb je toch dat stokje voor?

Stevige karton met glinsterende metallic afwerking

De voorkant is zo aantrekkelijk dat ik mij kan voorstellen dat vooral meisjes naar dit boekje toegetrokken worden. Het glinstert je tegemoet en dat is wat Totum wil, toch? Je moet dit boekje gewoon hebben of je nu van tekenen houdt of niet. Het is al gewoon te leuk om op je kamer te hebben. Als je unicorn scratchbook vastpakt voel je dat het heel stevig is. Dat is erg fijn als je ergens wil kleuren, maar geen ondergrond hebt, zoals bijvoorbeeld in de auto. De metallic afwerking zorgt voor die geweldige glinstering. En de eenhoorns op de voorkant maken het thema gelijk duidelijk. Dit boekje gaat over unicorns.

Kraskaarten en kleurplaten

Aan de binnenkant van het unicorn Scratchbook kom je eerst het sjabloon tegen die je erin en eruit kan halen. Handig! Daarna zijn er super schattige stickertjes die je het liefst overal op wil plakken. Ga je nog even verder dan kom je bij de kraskaarten en de kleurplaten. Vooral voor jonge kinderen is het leuk om te krassen. Dat is namelijk de eerste vorm van tekenen. Hoe je het ook doet er komt altijd wat moois uit! En met de kleurplaten kunnen ze helemaal los. Of je nu zelf ze inkleurt of iets maakt met de sjabloon. Het kan allemaal. De kraspen kan je door het elastiekje in en uit het boekje doen. Super handig!

Unicorn scratchbook is een must have voor alle unicorns liefhebbers

Isabel en ik zijn het erover eens. Unicorn Scratchbook zou iedereen moeten hebben! Of je net vier bent of al 12, dit boekje is leuk voor alle leeftijden omdat elke leeftijd er wel iets mee kan. En dat zorgt ervoor dat ik dit echt aanraadt aan alle unicorns liefhebbers. Ik weet zeker dat als je dit cadeau geeft je er een heel grote glimlach voor terug krijgt!

Winactie Unicorn Scratchbook van Totum

Vind jij deze Unicorn Scratchbook ook zo gaaf van Totum? Ik mag een set weggeven! Laat dus snel een reactie achter wie jij wil verrassen met dit boekje! Welke unicornfan maak jij straks blij?

 • gefeliciteerd Sanne M

Winnaars worden gemaild en dit wordt aangegeven op Facebook en Instagram. Reageer binnen 3 dagen anders zijn we genoodzaakt iemand anders uit te loten.

Meer leuke creatieve gerelateerde boeken

Footer4 nieuw
Joyce
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

26 reacties

 1. Met dit Unicorn scratchbook maak ik mijn kleindochter van 7 jaar heel erg blij.
  Ik volg bloglovin ( heb om privéredenen geen andere Soc.Media) en waag graag een kansje.

 2. Ik doe mee voor mijn nichtje, een echte unicorn fan! In de Kerstvakantie komt ze een aantal dagen bij me logeren en met dit leuke boekje kunnen we dan gezellig samen een paar uurtjes zoet zijn.

 3. Ik doe mee voor Jildou, mijn vriendin, ik verras haar graag want ze is gek op unicorns. Ze zou erg blij hier mee zijn wanneer ze dit wint en ze is me erg dankbaar.

 4. Ik doe graag mee voor onze oudste dochter. Gek op eenhoorns en knutselen. Totum is ideaal voor knutselende dochters.

 5. Prinsessen en Unicorn zijn de favorieten van mijn twee buurmeisjes, doe daarom graag mee aan deze leuke winactie.

 6. Aw, wat een leuk boekje! Ik doe graag mee voor de jongste dochter van mijn beste vriend, een echt meisje-meisje, dol op sprookjes en eenhoorns!

 7. Ik heb hier zelf zoveel plezier aan gehad. En nu vinden mijn meiden dit net zo leuk als toen ik klein was. Dit boekje zouden ze heel leuk vinden.

 8. Ik doe graag mee voor mijn dochter. Ze is bijna 12 (29 november) en helemaal weg van eenhoorns. Dit zou een leuke verrassing voor haar zijn.

 9. Heel erg leuk 😊😊, ik doe erg graag mee voor mijn dochtertje Sam 😀😀 Groetjes Anneliese de Waal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.