hondenpenning laten maken – een cadeau voor je hond met graveren

5 augustus 2021 is mijn chihuahua Josje vier jaar geworden, wow wat vliegt de tijd! Als cadeau voor haar verjaardag kreeg ze een mooie hondenpenning van DRKS. Die hang ik aan haar tuigje. Ze heeft al een penning, maar eentje extra is handig gezien ze meerdere tuigjes heeft. Op deze gegraveerde penning staat haar naam en op de achterkant mijn telefoonnummer. Ik ga er van uit dat ik haar niet kwijt raak natuurlijk, maar voor het geval het wel gebeurt, zijn ten minste haar naam bekend en mijn telefoonnummer. Josje is ook gechipt, maar dan moet je toch eerst naar de dierenarts om de chip te kunnen lezen. Heb jij weleens een hondenpenning laten maken?

Sieraden zijn onze vrienden

Buiten bovenstaande praktische redenen, staat de penning gewoon heel leuk. Ik heb gekozen voor de zilverkleurige, maar je kunt ook goudkleurig of zwart nemen. En verder kun je nog kiezen uit de diverse vormpjes: rond, botje en hartje. En je kan de penning een- of tweezijdig laten graven. Daarnaast kan je nog een karabijnsluiting bijbestellen. Zo kun je de hondenpenning helemaal naar eigen wens laten maken en graveren. 

Zelf ben ik een echte sieradengek. DRKS heeft ook diverse mooie sieraden voor mensen, waarvan je sommige ook kunt laten graveren. Ik heb een zilverkleurige ketting met een hangertje met de naam Josje. Er zit een groen steentje bij die gerelateerd is aan augustus, de geboortemaand van Josje. Ze is belangrijk voor mij, mijn lieve ondeugende chihuahua. Toen ik nog geen hond had, kon me niet voorstellen hoeveel liefde je voor een hondje kan voelen. Zeker als single in coronatijd biedt een hondje welkome gezelschap en afleiding.

Hondenpenning laten maken graveren en ketting als cadeau

Ik merk wel dat mijn veerkracht een beetje is opgeraakt de laatste tijd. Door drukte, maar ook door de steeds wisselende maatregelen en onzekerheid rondom het coronavirus. Dan word ik gestrest, daarna moe en daarna prikkelbaar. Dan is mijn geduld met Josje ook wel eens minder helaas. Als zij gewoon lekker zit te snuffelen buiten, wil ik soms toch doorlopen. Vlug naar huis, waar zoveel te doen is. En als ze thuis blaft of smakt, kan ik daar ook minder goed tegen als ik moe ben en nog gevoeliger dan anders.

Dan kan ik wel eens snauwen en heb ik gelijk spijt. Josje doet immers niets verkeerds. Mijn batterij is gewoon leeg en het is tijd om die weer op te laden. Een beetje zen worden.. Dat betekent dat ik minder moet plannen en meer aan zelfzorg moet doen. Het betekent ook mezelf verwennen, met een mooi cadeautje. Met sieraden bijvoorbeeld. Die maken me blij en ik voel me mooi als ik sieraden draag. En Josje verdient ook weer even extra aandacht en wat meer geduld van mij, dus een extra botje en een mooie hondenpenning laten maken waren welkom.

Josje
Chillen in de tuin met een hondenpenning

DRKS is de plek voor een hondenpenning laten maken met naam

Ik hoop nog heel veel verjaardagen met haar te vieren. Zonder haar kan me ik geen leven meer voorstellen. Nog iedere dag leer ik van deze kleine deugniet. En mocht ze onverhoopt een keertje verdwalen, dan hoop ik dat de lieve vinder het nummer op de hondenpenning belt en mij en Josje herenigt! Overigens draagt Josje alleen tuigjes en geen halsbandjes bij het uitlaten, dat is beter voor haar nek (tip van Josje!).

Wil jij ook een roestvrijstalen (RVS) hondenpenning bestellen? Dat kan vanaf €18,95, met tekst naar keuze. Bekijk daarvoor het aanbod op DRKSonline.com. En wil je jezelf verwennen of zoek je nog een mooi cadeau om te geven, kijk dan ook eens bij de diverse sieraden. DRKS is een Nederlands sieradenmerk, waarbij de hoogst mogelijke kwaliteit wordt nagestreefd. En dat is te zien. Josje en ik zijn in ieder geval blij met onze keuze om deze hondenpenning met graveren te laten maken.

Lees ook deze blogs

Footer4
Mandy
Delen is enorm lief

Mandy

Hoi, ik ben Mandy Verleijsdonk (1987). Ik woon in Tilburg met mijn chihuahua Josje. Ik heb een bachelordiploma Psychologie & Gezondheid en werk als Medewerker Herstel bij FAMEUS. Daarnaast spreek en blog ik over mijn leven met autisme. Ik leef veganistisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.