Dierenrijk kinder dierentuin

Zondag zijn we op uitnodiging naar Dierenrijk Nuenen  geweest. Een dierentuin echt gericht op de jonge kinderen. Het was wel even 1,5 uur rijden voor ons vanuit Delft, dochterlief is lange ritjes in de auto ondertussen wel gewend en vond dit geen probleem. Ze zong al meerdere keren uit volle borst. Olifantje in het bos, laat je …

speeltuin3 speeltuin2 speeltuin        kinderboerderij

De dierentuin heeft wel 10 plekken waar kinderen naar alle lust kunnen spelen. Onderweg zijn ook hindernisbanen voor de wat ondernemende kinderen en zelfs in de kinderboerderij staat een speeltoestel.

zeehondenshowolifantenshowmaki voeren

We hebben een olifanten en zeehondenshow gezien en hebben het voeren van de ringstaartmaki’s meegemaakt. Zelf mochten we de wasberen, vissen en wilde zwijnen voeren. Dat was leuk!

wilde zwijnen voeren wasberen voeren visjes voeren

De ijsbeer speelde kiekeboe en uiteraard moest er ook even een ijsje worden gegeten.

kiekeboe ijsje eten

Voor een volledig verslag van onze leuke dag wijs ik je graag even door naar de blog van mamaliefde waar ik een review voor schreef.

Heel veel plezier met lezen en nog meer foto’s kijken!

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.