Cultuurbarbaren in Delft. Dat wil je vast niet missen!

Cultuurbarbaren in Delft. Een week lang cultuur voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar tijdens de herfstvakantie. Er zijn activiteiten op 20 verschillende locaties. Je kan tickets boeken (ook voor de gratis activiteiten) op verschillende tijden en data. Wees er snel bij, want op= op.

Culturele activiteiten in Delft tijdens de herfstvakantie

Van zaterdag 16 t/m zondag 24 oktober kunnen kinderen – en hun ouders – weer genieten van kunst, theater, film, workshops en andere activiteiten in Delft! Na een zeer succesvolle eerste editie in 2020 komt er deze herfstvakantie een supergave tweede editie.

Thema Cultuurbarbaren: Volg je dromen

Cultuurbarbaren sluit qua thema, net als tijdens de eerste editie, weer aan bij de Kinderboekenweek. Dit jaar is het thema: ‘Worden wat je wil’. Tijdens het festival worden jonge cultuurbarbaren van 4 t/m 12 jaar uitgedaagd om tijdens het culturele festival te ontdekken wat hun dromen en talenten zijn en hoe ze deze waarmaken. 

Door de opzet van Cultuurbarbaren was het vorig jaar mogelijk om op een veilige manier door te gaan. Daarom hanteren we dit jaar weer precies dezelfde opzet: activiteiten vinden plaats in kleine groepen en zijn gericht op kinderen, elke locatie hanteert de actuele maatregelen van het RIVM en er zijn geen plekken waar mensen kunnen samenscholen in groepen. Daarnaast moet er voor elke activiteit online een ticket gereserveerd worden, zowel voor de betaalde als de gratis activiteiten.  

Over Cultuurbarbaren

Cultuurbarbaren is hét nieuwe culturele initiatief van de makers van Museumnacht Delft voor kinderen van 4 tot 12 jaar. In 2017 en 2018 organiseerden zij al het zeer succesvolle event ‘Night at the Museum for Kids’. Inmiddels is dit event in 2020, onder de nieuwe naam Cultuurbarbaren, uitgegroeid van één avond naar een volle week culturele activiteiten in Delft

De naam Cultuurbarbaren is uiteraard een geuzennaam. Op het festival kunnen kinderen laagdrempelig en op een leuke manier kennismaken met cultuur. Dit geeft hopelijk net dat zetje aan gezinnen om ook in hun vrije tijd meer culturele uitjes te ondernemen. Kortom, laat de barbaren maar komen!

meer informatie vind je hier

Elles
Delen is enorm lief

Elles

Ik ben Elles, 50 jaar, moeder van een 9-jarige dochter en een 14-jarige zoon. Ik blog regelmatig op Mamascrapelle en StoerLeesVoer. Ik hou namelijk van koken, mooie prentenboeken en literatuur. In mijn werk richt ik mij op een verbetering van de samenleving.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.