Delft Fringe Festival een online event 2021

Dit jaar vier het Delft Fringe Festival een speciale online editie. Van donderdag 27 mei t/m zondag 6 juni spetteren 30 jonge makers van het beeldscherm af. Elf festivaldagen genieten van gracieuze dans, hilarische grappen, betoverende muziek en rake woorden door aanstormende talenten. Delft Fringe Festival brengt de parels van de Nederlandse podiumkunsten in je eigen woonkamer, op het balkon of in de tuin.

Festival 2.0

Dompel je onder in genres die je al kent of stap uit je comfortzone en bekijk een voorstelling waar je anders nooit voor zou kiezen. Delft Fringe Festival toont werk van makers die mooie relevante verhalen te vertellen hebben. Verhalen die niet zelden een fascinerend beeld schetsen van de wereld van vandaag. Ondanks dat de vorm van het festival anders is dan voorgaande jaren, wordt het weer een echte culturele belevenis. Boordevol onverwachte ontmoetingen en interactieve ervaringen. Kijk hier voor het hele programma!

delft fringe festival
Jehee Vertelt _ Delft Fringe Festival (c) Erwin van Tongeren

Delft het podium voor nationaal én internationaal talent

Delft Fringe Festival geeft jonge makers de kans om vlieguren te maken binnen een professionele setting en zich op deze manier verder te ontwikkelen. Maar óók om het publiek te vermaken, te ontroeren en zich te laten verleiden door deze fantastische nieuwe talenten. Jouw ticket is hun springplank. Een springplank de wereld in.

In 2021 viert het Delft Fringe Festival haar tienjarige jubileum. Vanuit de Prinsenstad trakteert het festival op toegankelijke, uitbundige en fysieke voorstellingen in alle soorten en maten. Van circus tot muziek en van dans tot familietheater. Ontdek een nieuwe generatie makers, met verrassend veelzijdige voorstellingen.

delft fringe festival
Des Filles _ de Boys _ Delft Fringe Festival (c) Erwin van Tongeren

Programma – Fringe 4 kids

Elke weekdag na schooltijd staat er om 15:00, 16:00 en 17:00 uur een familievoorstelling op het programma. Op woensdag is het helemaal feest, dan kun je tussen 13:00 en 19:00 uur non-stop theater kijken! In de weekenden kun je ’s ochtends van 08:00 tot 11:00 uur een voorstelling aanzetten. Met een boterham met hagelslag op schoot en een lekkere kop koffie voor papa en mama erbij heb je een perfecte start van je weekend!

Het roze Origami Fringe Konijn – 7 meter hoog! – staat dit jaar voor het eerst op de Markt! Hij kan niet wachten om kennis te maken met alle kleine en grote theaterliefhebbers uit Delft en omgeving! Loop of fiets je ook even langs dit jaar? Je haalt hier gratis een 3d-origami-kleurplaat van het konijn op, om thuis mee te knutselen. Maar ook start hier de enige echte konijnenroute van Delft!

Tappin-it Collective
Tappin-it Collective _ Delft Fringe Festival (c) Erwin van Tongeren

Over het Delft Fringe Festival

Delft·Fringe·Fes·ti·val (het; o; meervoud: uniek) 1. onbevangen cultureel 2. verbindt jonge makers met liefhebbers; 3. publieke vertoning van theater, kunst, dans, muziek enz. 4. verandert Delft in verrassend meerdaags podium.

Dé online theatrale binge-watchmarathon

Ervaar het Delft Fringe Festival op een manier die het beste bij jou past: in je eigen woonkamer, op het balkon, in de tuin of vanaf je werkplek. Via je laptop, smartphone of tablet beleef je dit jaar de tiende editie van het festival online! Van donderdag 27 mei tot en met zondag 6 juni 2021 beleef je dé theatrale binge-watch-marathon van dit seizoen.

delft fringe festival

Kaartverkoop Delft Fringe Festival

Kijk op de website hoe je je digitale toegangs kaarten kunt kopen!

Ook in december zijn er voorstellingen!Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.