Een bon van Surprise Factory! Voor een uniek cadeau

Voor sommige mensen kun je gewoon nooit een goed kerstcadeau bedenken. Er zijn van die zeldzame mensen die alles hebben wat ze willen en zeer tevreden zijn over hun leven. Ja ze zijn zeldzaam, maar ze bestaan echt. Maar toch wil je die mensen ook een cadeau geven. Een bon van Surprise Factory is altijd goed. Gewoon als blijk van liefde, dankbaarheid of misschien zelfs steun in moeilijke tijden.

Rotjaar

Moeilijke tijden ja, want man wat was 2021 weer een rotjaar. Ik ben zo gigantisch klaar met dat rotcorona, en tegelijkertijd weet ik dat we hier nog heel lang mee zullen gaan moeten dealen. Ik zal hier verder niet over uitwijden, want dan wordt het een heel andere blog.
Maar ik weet zeker dat jij ook wel iemand weet die wel eens even flink verwend mag worden. Ondanks dat die persoon misschien al wel alles heeft wat zijn of haar hartje begeerd. Wat met een bon van de Surprise Factory scoor jij punten! Zo kan die persoon bijvoorbeeld kiezen voor een nachtje weg met gezin.

Surprise Factory

Nu kreeg ik een heerlijk pakket van RVG Media En daar zat dus ook een bon van de Surprise Factory in. En hoewel ik besloten heb om sommige dingen uit dit pakket weg te geven aan mijn volgers ( zie de winactie van Quiz puzzelboek en slimme verlichting ) heb ik besloten deze bon zelf te houden.

Slapen in een boomhut

Twee van mijn nichtjes hebben onlangs geslapen in een boomhut. Wat zag dat er supergezellig uit. Ook blogger Lianne deed al eens logeren in een XXL boomhut met haar gezin. Toen ik achterop de bon van de Surprise Factory een boomhut zag dacht ik gelijk ja, dat wil ik ook!

En ook dochterlief zag de boomhut en keek mij aan. We schoten gelijk in de lach want we hadden door dat we het allebei gezien hadden. Manlief krijg ik zo’n boomhut niet mee, maar zij hebben hun eigen dochter -vader weekendjes naar Terschelling. Dit wordt een weekendje voor dochterlief en mij.

Bon van de Surprise Factory

Met een bon van de Surprise Factory heb je maar liefst 196 bijzondere cadeaus om te geven. De keuze is reuze en die hoef jij niet te nemen, maar de ontvanger van je bon.

Ga je voor een dagje uit, of een unieke overnachting. Wil je een romantisch uitje of juist eentje vol avontuur. Of wil je misschien gezellig uit eten of lekker een dagje beauty en welness. Wil je alleen of samen? En welk budget heb je hier voor over? Vergeet je thnxtags niet aan je bagage te hangen!

Wist je bijvoorbeeld dat in Leiden de hoogste sauna staat? Altijd al eens achter het stuur willen stappen van een Audi R8? Of wil je grotbiken in de mergelgrotten in Valkenburg?

Door een bon te geven kan de ontvanger zelf altijd extra geld bij leggen. De activiteiten zijn stuk voor stuk uniek en ik weet zeker dat je ontvanger hier een geweldige belevenis uit zult gaan halen!

Geef jij kerstcadeaus en was je nog op zoek naar een uniek cadeau? Zoek dan niet langer en geef een bon van de Surprise Factory! Je kunt zelf het bedrag bepalen. Ook super leuk als kerstvakantie activiteit met je kinderen!

ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.