Verdwenen voorwerpen terug naar eigenaar met Thnxtags

Op MamaScrapelle zijn er al vele blogs online gekomen met het belang van naamsticker. Kinderen die naar school gaan kunnen dezelfde jas of tas hebben. Of laten hun gymtas liggen bij de gymzaal waar nog veel meer klassen gymles hebben. Een naam erop is de oplossing om dit weer snel terug te vinden. Maar voor grotere mensen die hun spullen op de gekste plekken vergeten is een naamsticker niet voldoende. Iedereen kent wel zo iemand, of je bent er zelf een… iemand die altijd wel iets kwijt is. Daarvoor is er nu de ultieme oplossing ben ik achter gekomen. De Thnxtags!

thnxtags

Thnxtags

Wat een goed gevonden naam, al merk ik dat ik het woord steeds verkeerd dreig te tikken met de a ertussen. Thnxtags helpt eerlijke vinders van spullen om het weer terug te krijgen bij de eigenaar. Het is je vast al eens overkomen, in de trein ben je een tas vergeten, of je laat je sleutels per ongeluk ergens achter. Of nog erger je mobiele telefoon of portemonnee! Paniek paniek. Zie dat maar eens terug te vinden?

Bij Thnxtags zijn ze ervan overtuigd dat de wereld vol eerlijke vinders zit. Zij maken het hen vooral een stuk gemakkelijker! Thnx tags hang je aan je dierbare spullen. Elke tag heeft een unieke QR-code, die door iedereen gescand kan worden. Verlies jij iets en wordt dat gevonden, vindt diegene jou ook gelijk.

alzheimer onderzoek
Thnxtags steunt het goede doel naar Alzheimer onderzoek

Huisdieren, koffers en speelgoed

Thnxtags koop je als een sleutelhanger, maar ook als sticker. Ideaal voor op de lievelingsknuffel van je kind als je hem verliest tijdens een dagje weg. Of wat dacht je van huisdieren die de buurt besluiten te gaan verkennen. Misschien heb je je trouwe beestje wel gechipt en misschien hangt het adres ook wel aan zijn halsband, maar een extra QR code erbij kan nooit kwaad!

Je koopt al een tag voor je huisdier voor 13 euro.

Stickervel of sleutelhanger

De thnxtags werken met een QR code. Die is te vinden op een stickervel voor 11 euro, of op een sleutelhanger ( tussen de 13 en 54 euro , eigenlijk 113 euro, maar nu in de aanbieding).

Hang het aan de sleutelbossen van je huisgenoten, op de telefoons een sticker, aan de tassen een hanger en natuurlijk de knuffels en huisdieren. Natuurlijk ben je nog wel afhankelijk van een eerlijke vinder, maar de kans is groot dat je kwijt geraakte spullen weer terug bij je komen.

thnxtags

Hoe Thnxtags werkt?

Hoe de Thnxtags werken lees je hier, maar in het kort zie de volgende stappen.

  • 1 koop een tag
  • 2: scan de tag
  • 3: download de app en registreer je
  • 4: koppel de tags aan je account. Je bepaalt zelf wat de vinder voor informatie ziet.
  • 5: plaats de Thnxtags op je spullen die je niet kwijt wil raken

Zeg maar eens eerlijk, wat ben jij onlangs nog kwijt geraakt??

Met de Code: ES20 krijg je 20% korting bij aanschaf van je eigen set via de site van Thnxtags! Zo kan een eerlijke vinder jouw spullen weer bij je terug laten bezorgen!

Eventueel kun je de producten ook zonder korting aanschaffen bij sites als bol.

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.