Skip to Content

Totum unicorn raamstickers; een feestje op het raam

Ik heb het al een paar keer verteld; mijn dochter en stickers zijn een gouden match. Stickervellen zijn hier thuis dan ook zo op. Ze plakt ze vol overgave in haar grote schetsboek en kleurt er daarna nog flink omheen. Maar in mijn ogen zijn de raamstickers echt een uitkomst! Totum unicorn raamstickers zorgen voor een feestje op het raam dus ik ben maar wat blij met deze vrolijke stickers. Waarom? Dat zal ik je vertellen.

Totum unicorn raamstickers
Totum unicorn raamstickers

Totum unicorn raamstickers

Het vrolijk uitziende pakketje met Totum unicorn raamstickers lacht mij toe. Al die mooie felle kleuren, unicorns in alle vormen en maten. Ik word er vrolijk van en zo ook mijn dochter. We pakken het pakketje snel uit om al dat moois te bewonderen en zo komen we erachter dat we maar liefst 4 vellen vol unicorn raamstickers hebben!

Raamstickers versus gewone stickers

Beide zijn fantastisch en ik denk dat je met beide varianten kinderen erg blij maakt. Raamstickers zijn voor mij toch net wat specialer. Het feit dat ze herbruikbaar zijn is vooral in deze tijd een groot pluspunt. Duurzaamheid kan ook zoiets kleins zijn als raamstickers! Gewone stickers plak je eenmalig op een tekening of vel en dan is het klaar. Tuurlijk zorgen ook die stickers voor een mooi resultaat of cadeautje. De herbruikbare raamstickers hebben bij mij een streepje voor en dit is dus één van de redenen.

Totum unicorn raamstickers
Samen unicorn raamstickers plakken

Ten tweede brengt het voor mij wat kleur in huis. Mijn interieur is een afgestemd geheel van meubels en kleuraccenten. Ik vind kleur leuk maar niet in die mate in huis. Ik heb echter een dochter rondlopen die lekker overal speelgoed heeft staan en ik vind een huis met kinderinvloed ook echt heel leuk. De Totum unicorn raamstickers passen perfect bij deze kinderinvloed. Ik laat mijn dochter dan ook lekker haar gang gaan met deze stickers.

Plak maar een eind weg met de Totum unicorn raamstickers

Ik ben niet het type persoon dat zegt; plak maar lekker een eind weg. Tenminste niet op alle ramen.. Mijn raam aan de straatkant en de raam aan de achterzijde van de huiskamer zijn wel soort van heilig voor mij. Maar dat wil niet zeggen dat de raamstickers van Totum geen plek hebben in ons huis. De deur van de hal naar de woonkamer heeft 4 kleine raampjes en ook de deur naar de tuin met naastgelegen ramen bevat plek genoeg om te plakken. Dit weet mijn dochter en ze loopt dan ook netjes naar de ramen waar ik ’toestemming’ voor heb gegeven. Hier mag ze heerlijk haar gang gaan en het ook allemaal laten zitten. Dit is de kinderinvloed waar ik het over had; het gevoel geven dat een deel van het huis ook van haar is en ze daar haar eigen ding mag doen, heerlijk!

Niet alleen voor op het raam

Totum unicorn raamstickers zijn niet alleen voor op het raam. Ik hoor je denken; waarvoor dan nog meer? In het pakketje vinden wij namelijk nog een soort van stuk papier waarop een landschap te zien is. Een soort achtergrond. Groen gras en de lucht met een paar wolken. Deze achtergrond is zo gemaakt dat de raamstickers ook hier op blijven plakken. Ideaal als je onderweg bent en bijvoorbeeld geen raam in de buurt hebt. Handig als je in de auto zit en je papa of mama liever niet wil dat je de stickers op de autoraam gaat plakken.

Totum heeft voor elk kind wel een passende set raamstickers!

Win een setje Totum unicorn raamstickers

Ons raam hier in huis is al even een feestje om te zien en dat kan ook bij jou thuis zo zijn. Ik mag namelijk namens Totum een setje Totum unicorn raamstickers weggeven. Wat moet je doen?

  • Volg Mamascrapelle op InstagramPinterestTwitter en/of Facebook Geef dit aan door het bericht een like te geven.
  • Reageer onder deze blog wie er met deze mooie stickers aan de slag gaat.
  • Volg Totum op Instagram en/of Facebook
  • Delen is lief en wordt erg gewaardeerd. Vergeet ons niet te taggen!
  • Winnaars worden over ongeveer 2 weken bekend gemaakt in deze blog. Dit wordt aangekondigd op social media en de winnaar ontvangt een mail. Reageren binnen 2 dagen.
winactie
Footer4 nieuw

Chantal
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Iris Bakker

Tuesday 21st of December 2021

Mijn dochter is gek op eenhoorns, dus ik doe graag mee

Jenny

Sunday 19th of December 2021

Dit is echt iets voor onze dochter die bijna 4 jaar wordt en niets liever doet dan stickers plakken.

SophiaG

Saturday 18th of December 2021

Ik maak graag kans voor mijn meiden.

co

Friday 17th of December 2021

ik doe graag mee voor onze Nicky. ik denk dat ze er gelijk mee aan de slag zal gaan!@

Marianne

Friday 17th of December 2021

Hartstikke leuk voor onze dochter, maakt lange autoritten een stuk aangenamer als ze wat te plakken heeft ;)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.